plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Oooo wlasnie Libry nie bylo dawno
Miłego weekendziocha!
:***
PS) Liberko, a wpadasz jeszcze czasem na forum? -
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki...u mnie progres!! Kurcze nie wiem,czy chwalić,bo wiecie,jak to ze mną jest...dziś się pochwalę a jutro odszczekam
Albo nie ...ewentualnie rozpiszę się na blogu,gdzie zainteresowane odsyłam..tu nie będę zanudzać,bo pewnie mało kogo to interesuje.
Mauysia,z tego co wiem to Libruś wzięła rozwód z ovu forum...ogranicza się do uzupełniania wykresu...nad czym boleję bardzoAle ale pocieszam się myślą,że teraz taaaaaaaaaaaaaaak blisko mieszkamy siebie
Kołysankę znam i uwielbiam (jak wszystkie Pani Umer i Pana Turnau)i co dzień Igo przy nich zasypia...wspominałam,że tu u Mamy fantastycznie mi śpi? Pewnie nie bez znaczenia jest fakt,że popisałam się mega konsekwencją i nie złamał mnie początkowo płacz przy wkładaniu do łóżeczka...teraz kładę Go dostaje smoczka (bo od razu płacz),przytulankę lewka, z głośnika Pan i Pani śpiewają kołysanki a Igo zaczyna bawić się stópkami i za chwilę cisza zapada i gdy po chwili wchodzę to tylko po to by zabrać już smoka (najchętniej w ogóle nie dawałabym go) i przykryć i już.
PS. Już gotowa na przyszły weekend?
Fedra, Dodi, aisa, Kaja, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Przede wszystkim Wszystkiego Najlepszego dla Plemniczkiz okazji urodzin oraz dla Kornelci z okazji 5-go miesiąca
.
Wpadłam Wam życzyć miłego i udanego weekendu. Ja uciekam lepić pierogi z truskami póki Kacpi śpi
.
magdzia26, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam
Plemniczko wszystkiego naj naj naj lepszego
Ja juz po targachusg zaliczone Nikos wsadził główkę w miednice bardzo nisko i nic widać nie było poza jego siusiakiem standardowo
Na jeden konkurs się załapałam mierzyli obwód brzucha i niestety ze względu na to ze przeskoczylam nawet panią w 8 miesiącu nie wygrałam...mój obwód 109 na pocieszenie dostałam zestaw kosmetyków Palmers
Mam też zdjęcie z aktorami serialu Pierwsza Miłość, oraz oczywiście tonę ulotek i próbek ogólnie jestem zadowolonaaisa, Kaja, Strażaczka90, Fedra, kiti, Dodi, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewoje.
Odnośnie kołysanek, moim faworytem jest
https://www.youtube.com/watch?v=ohFppyzyuJ4
Plemniczko wszystkiego najlepszego kochana. Pociechy z córci i męża.
Aisko syna się nie wyprzesz. Jest śliczny i bardzo do Ciebie podobny
ShaggiStrasznie Ci współczuję ekscesów z mamą. Nie wiem czemu babcie starają się wychowywać wnuki po swojemu, nie zważając na to, czy mama ma coś przeciwko czy nie
Fredzia twój piękny suwaczek zostanie z nami do 40 tygodnia zobaczysz
Ze mną już lepiej, nie można się mazgaić, chodź jeszcze trochę gardło pobolewa.
Jestem wściekła, bo weekend jest same widzicie jaki, a u nas akurat jest pełno atrakcji dla dzieci typu festyny, zabawy itp.
Miłego popołudniaFedra, Shagga_80, Dodi, Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość
-
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja……...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek... 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża……. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......33lata...........synuś Heniu…… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola………. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek……15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś………..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś……..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś……24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia……...11.12.2013......egipt
Selena ................18.....25lat..........synuś Kacperek ....18.12.2013....podkarpackie
Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek .......14.01.2014......Niemcy
Plemniczka............2......29lat.........córcia Kornelcia ....14.01.2014 …..śląskie
Blondi22................1....23lat...........córcia Izunia....…...25.01.2014....mazowieckie
Effcia...................5.......30lat..........córcia Madzia...... 13.02.2014....wielkopolskie
Kaja.......................7......32lat……..synuś Marcelek ....…... 24.04.2014....pomorskie
Aisa…………..…....7 .…29lat…….synuś Janek.....…….....08.05.2014.....Szwecja
Muska....................11…..31lat......FASOLINKA……...dolnośląskie (07.08.2014)
Dodi.......................7......30lat........FASOLINKA........śląskie(27.08.2014)
sylwia1985 ...........18....29lat ………FASOLINKA. podkarpackie (16.10.2014)
Anka_a..................9.....28lat..........FASOLINKA......śląskie (20.10.2014)
Fedra........... 68/18/11... 29lat.....NIE PRZYSZŁAOczek. na potw.....małopolskie
a-koczek………....23 .…32lata………..7.06…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz
Strażaczka..............8......23lata..........16.07…..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
Tercia................... 27 .... 28lat ............ ....... NIE PRZYJDZIE!!!! .. wielkopolskie
Beata……………...17……29lat…..….... ...…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 06:23
Strażaczka90, Fedra, Dodi, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
-
Plemniczko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowia, szczęścia, kasy i spełnienia marzeń! A dla Nelci z okazji 5 miesięcy zdrówka a resztą się mama zajmie
Seleno, fajny awatarek
Shagga, super że u Ciebie progres
Magdzia, fajnie, że jesteś zadowolona z targów. Super, że miałaś usg i wygrałaś kosmetyki. No i próbki też się przydadzą.
Ruciu, super że wracasz do zdrowia
Żbikowej został tydzień do ślubu
Z tej okazji:
http://www.youtube.com/watch?v=VdKaBTMJSOcRucia, Strażaczka90, magdzia26, Fedra, kiti, Shagga_80, Selena, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
bardzo bardzo wam dziewczyny dziekuje za życzenia. Wiecie zawsze sobie myslalam ze na trzydzieche to zrobie ogromną impreze i pół miasta sprosze, heh a wyszlo ze spędzilam ten dzień z rodziną tylko
... jakoś tak mi przykro ze juz trójke z przodu mam, a podsumowując cale moje dotychczasowe zycie wpadam troszke w dół ze tak mało osiągnęłam, zdobyłam, w zasadzie niczego sie nie dorobiłam własnego oprócz samochodu. No i oczywiscie męża nabyłam i córeczke urodziłam... hmmm no tak i to pewnie powinno być najważniejsze osiągnięcie mojego życia i oczywiście tak jest! a reszta typu własny dom, spełnienie zawodowe, praca marzeń mam nadzieje pojawią sie w kolejnym dziesięcioleciu... i jedno jest pewne wielką impreze przekładam na czterdziestke
Rucia, sylwia1985, Fedra, Shagga_80, Selena, aisa, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, Blondi22, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny