plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ps. 17.06 na świat przyszedł Nikodem 3610kg i 59 cm synek Agafi jupiiiiiiiiiii
magdzia26, sylwia1985, a-koczek, Blondi22, Selena, aisa, Rucia, kiti, Effcia28, Shagga_80, gocha04, Dodi, anka_a, plemniczka, mala29_, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość
-
milego weekendu dziewuszki
a jeszcze zapomnialam napisac wiwiczek wazy 630 gram wiec kroi sie duza dziewuchaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 17:35
magdzia26, a-koczek, Kaja, kiti, Blondi22, Shagga_80, aisa, Dodi, anka_a, plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziękuje Kochane za gratulacje Nikoduś zdrowy i ja tez juz dochodze do siebie .Pozdrawiam
magdzia26, a-koczek, Kaja, Selena, kiti, Blondi22, Strażaczka90, Effcia28, Sandraa, Shagga_80, gocha04, aisa, Dodi, sylwia1985, Muska, anka_a, Gunia, plemniczka, mala29_, Fedra, jeju, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Agafia, gratulacje!! Duży chłopak się urodził. Odpoczywaj :*
Magdzia, ładnie się prezentuje lokum synkaa zestawienie zdjęć super!!
Mauysiu, dobrze że tym razem wzięłaś masaż klasyczny i jesteś zadowolona
No i prosimy o relacje po ślubie Żbikssonów
Państwu Młodym Żbikowej i Jej Żbikowi..
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!!!!magdzia26, Kaja, Dodi, anka_a, Fedra, Effcia28, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry każdej z osobna ,a dzisiejszej Młodej Parze jeszcze raz skladam życzenia na Nowej Drodze Życia ,abyście mieli gromadke Zbikow !!!!!!
Dodi, magdzia26, anka_a, plemniczka, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Agafia super ze nas odwiedzilas
duzo zdrowka dla Was
Zbiku wszystkiego dobrego na NOWEJ DRODZE ZYCIA - duzo duzo milosci
My zaraz zabieramy sie za robienie grila bo ma przyjsc brat mojego G z zona i dziecmia tesciowie pojechali gdzies do jakies ciotki- chwila wytchnienia
milego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 14:19
anka_a, magdzia26, Dodi, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Witam w weekend
Agafia gratulacje!!!! Niech maleństwo zdrowo rośnie
Państwu Żbikowemu życzę DUŻO, DUŻO SZCZĘŚCIA!!!UDANEJ ZABAWY I OWOCNEJ NOCY POŚLUBNEJ
Magdzia ale laska z Ciebie. Brzuszek śliczniutki
Sylwia udanego grillowaniaNo i super wiadomości po USG! Niech Wiwiczka sobie siedzi i rośnie
Ja zaczęłam odczuwać syndrom "zakładania gniazda" i sprzątam, sprzątam, sprzątam....Dla rzeczy Julka mam już wolne miejsce w komodzie i szafie. Bronie się żeby nie iść do piwnicy po ciuszki bo jeszcze za wcześnie jest a moja sis jeszcze nie wie co siedzi w jej brzuchu (nie chce nosić ciuchów tam i z powrotem a dla jej ewentualnej dziewczynki dam wszystko co miała Ada).
Baj, baj i miłego wypoczynku!
magdzia26, Kaja, Dodi, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość