X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milej serduszkowej nocki :)

zbikowa lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia Żbiku ;***

zbikowa lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana śpiochów :-)

anka_a, Dodi, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• anka_a Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!!!

Kaja, Dodi, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was a sloneczna Niedziele :)

anka_a, Kaja, Selena, Fedra, aisa, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Fedrus jak się czujesz :) ? Bo chyba już wróciłas :P

Fedra, Kaja, aisa, Dodi, Beata lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej wrocilam dzisiaj...
    Czuje sie dobrze jak na to ze jestem w ciazy :D to znaczy mam rano mdlosci miedzy 8 a 9 ktore koncza sie wwc ale tylko mnie szarpie...
    A na mdlosci najlepsze sa frytki ;)
    A po za tym przesypiam prawie caly dzien z przerwa na siku i jedzenie :)

magdzia26, Rucia, plemniczka, mala29_, anka_a, Kaja, gocha04, aisa, Muska, Blondi22, Dodi, sylwia1985, Sandraa, Shagga_80, jeju, Pismak lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro zaczynasz juz 8 tydzień :) raz dwa i I trymestr zleci a później chwila i poród :P

Fedra, Kaja, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejjjjj :)

Fedra a plamisz jeszcze?

Nelka opanowala przewroty na brzuszek i przesrane teraz mam, bo nawet nie chodzi tu oto ze ona lubi być na brzuchu tylko oto ze sprawia jej niesamowitą frajde ten przewrót i jako ze spowrotem jeszcze nie potrafi wrócić na plecy to drze sie, wiec ja ją przewracam na plecy a ta w kilka sekund ponownie na brzuch sie obraca i sytuacja sie powtarza i tak co chwile. Juz nawet w łóżeczku nie jest bezpiecznie bo i tam pomimo ograniczonego miejsca fika na brzuch, jednoczesnie wkladając rączke lub nóżke miedzy szczebelki i klinując sie. Ciesze sie ze uczy sie i rozwija, ale jednczesnie z rozrzewnieniem wspominam czas gdy tylko leżała i machała łapkami :)

magdzia26, anka_a, Kaja, mala29_, Fedra, aisa, Muska, mauysia, Blondi22, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weekendzie proszę nie kończ się, nie odchodź. Powrót do rzeczywistości.

Miłego odpoczynku nocnego.

Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki w poniedzialkowy ranek :)
    goocha04 niestety brutalna rzeczywistosc bo weekend niestety niechce na dluzej z nami zostac :)

Fedra, aisa, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana :)
    Plemnis a pomysl co bedzie jak zacznie chodzic ;)
    Plamienia te najwieksze znikly w piatek ale nadal jak wylatuje ze mnie lutinus to jest zabarwiony na jasny braz ale puki nie jest to plamienie z krwia i innymi takimi to nie zwracam na to uwagi :)
    Zameldowalam sie wiec ide spac dalej moze przespie mdlosci ;)
    Milego dnia :)

Dodi, plemniczka, sylwia1985, magdzia26, Shagga_80, Selena, Effcia28 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ale tu newsów.
    Agafia najserdeczniejsze gratulacje! Niech się synek zdrowo rozwija i przynosi rodzicom same radości :) p.s.-Rodziłaś w Trzebnicy?
    Dla Państwa Żbików najlepsze życzenia na "nowej drodze życia". Jak to powiedział Jan PAweł II "Dotąd dwoje choć jeszcze nie jedno. Od teraz jedno, choć nadal dwoje". Żbiczku życzę Wam żeby Was co najmniej troje niedługo było. Trzymam mocno kciuki!!!

A my pozwiedzaliśmy porodówki z m w piątek. Powiem Wam, że póki co wszystko negatywne się potwierdza. W olbrzymim szpitalu (na ul. Kamieńskiego) położna mi od razu powiedziała żebym szukała innego szpitala bo oni tu zwykle miejsc nie mają i jak nie będzie mega rozwarcie w chwili przyjechania to nie przyjmą i tyle. Najgorszy tekst jaki słyszałam od niej to " bo tu liczy się ilość a nie jakość i nie polecam". Prawie zeszłam wtedy...
    Potem pojechaliśmy do innego, klinicznego. Mega stary budynek, z zewnątrz taki ładny architektonicznie, ceglany, ale czar pryska jak się do drzwi podchodzi. Remont tam, to chyba przed wojną był, albo wcale. Drzwi prawie nam w ręku zostały. Na izbę przyjęć szło się jakimś korytarzem jak z horroru. Tynk odpadał zewsząd, w ogóle to ściany się waliły. Rury spod sufitu prawie spadały, a na podłodze kratki ściekowe pomiędzy obtłuczonymi kaflami jak z PRL-u :/ Tragedia. Zastanawiam się jak ten szpital przeszedł jakąkolwiek inspekcję i czemu jest dalej otwarty. Pogadaliśmy z położną (miła kobieta i to jedyny plus) ale ze względu na warunki sanitarne nie chciałabym tam być w jakiejkolwiek sytuacji...
    Trzeci szpital we Wro jest zamknięty z powodu remontu. Niby do połowy lipca, ale położna mi powiedziała że nawet do końca lipca obawiają się że się nie wyrobią. Także nie wiem czy go otworzą z powrotem na czas mojego porodu :/
    Czwarty we Wro to akademicki, ale już padłam i tam nie pojechaliśmy. W każdym razie moje koleżanki omijają ten szpital szerokim łukiem.
    Na koniec pojechaliśmy pod Wrocław (do Oławy) i ten szpital najbardziej nam przypadł do gustu. Taki normalny, nic wydumanego. Oddział spoko, sale podwójne, położna b.miła itp. Jedyny mankament to to, że jest 35 km od naszego mieszkania i w godzinach szczytu nie przedrzemy się przez korki :/ Normalnie dojazd tam zajmuje 45 minut, bo niestety jest w tamtą stronę jedna tylko droga (nie wiem jak to możliwe) i jest wiecznie zakorkowana...
    Zostaje mi jeszcze do przeglądu szpital w Trzebnicy (podobna odległość jak do Oławy), ale w druga stronę na mapie ;) i ten nieszczęsny akademicki.
    Mówię Wam, strach się bać :(

Fedra, Dodi, zbikowa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej, hej w ten piękny poniedziałkowy poranek!
    Fedra odpoczywaj i przesypiaj mdłości. Jeszcze trochę i powinno przejść ;)
    Nelka nieźle bryka! Jeszcze trochę i oczy wokół głowy będziesz musiała mieć.
    Nie wiem jak przeżyję wakacje bo Ada przez długi weekend non stop marudziła, że chce iść już do przedszkola....i nareszcie dzisiaj poniedziałek!

Fedra lubi tę wiadomość

• anka_a Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska nie sądziłam, że we Wro takie są problemy ze szpitalami :/ Porażka jakaś!
    Dziwiłam się czemu znajoma na czas porodu jedzie do mamy i chce rodzić pod Wro. To teraz już wiem ;)
    Powodzenia w dalszym zwiedzaniu!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! I ja się witam porannie :)

Agafio, a można prosić jakieś skromne zdjątko Nikodemka :) ?

Muska - nie wiedziałam, że we Wro są takie kłopoty ze szpitalami! Moja sis rodziła tam miesiąc temu, ale miała planowaną cesarkę, więc nie było problemu z przyjęciem.

Anka_a - my dziś z kolei mieliśmy awanturkę ze strony Starszego, że nie chce isć do przedszkola :/ Ale co zrobić. Niedługo lipiec i na miesiąc pójdzie do innego przedszkola (które ma dyżur w wakacje), a w sierpniu miesięczny urlop.

A jeśli chodzi o żbikowy ślub, to o 12:30 mieli cywilny w urzędzie (Żbik normalnie dorobiła się takich wyrzeźbionych łydek, że oczu nie mogłam oderwać!), potem czas wolny, a wieczorem spotkanko w knajpie dla znajomych. Jak się łatwo domyślić, ze Żbikiem sobie zbytnio nie pogadałyśmy, bo musiała doskakiwać do wszystkich gości, ale przynajmniej nadrobiłam pogaduchy z Olą. Jedzonko pychota, pitko pychota (po dłuuuuuugiej przerwie w końcu piłąm alkohol, a dokładnie zaliczyłam trzy pyszne driny), atmosfera superowa...

No i poznałam w końcu psa Oli, który też przyjechał nad morze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 09:38

Blondi22, plemniczka, a-koczek, magdzia26, Shagga_80, Fedra, Rucia, AGA 30, aisa, kiti, Selena, Effcia28, anka_a, Dodi, Gunia, zbikowa, Pismak lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

Muska obys znalazla odpowiedni szpital

Mauysia zazdrosze spotkania .

magdzia26, Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja znowu kombinuje jak tu podniesc sie do raczkowania az strach patrzec co wydziwia a w lozeczku tez samej jej nie mozna zostawic bo kombinuje ostatnio karuzele by zerwala nogi tez wpycha w szczebelki he

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewuszki- my wczoraj wreszcie po 2mc przerwie bylismy u moich rodzicow- ale sie odprezylam i z ogrodka przywiozlam pelno warzyw i owocow- mniam mniam.Milego dzionka

magdzia26, Blondi22, Fedra, aisa, anka_a, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ann84 Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, życzę miłego dnia.
    Muska a szpital w Strzelinie?
    Słyszałam, że mają fajny oddział położniczy i neonatologiczny.
    Pozdrawiam

Fedra, aisa, Effcia28, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 5496 5497 5498 5499 5500 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ