plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej wrocilam dzisiaj...
Czuje sie dobrze jak na to ze jestem w ciazyto znaczy mam rano mdlosci miedzy 8 a 9 ktore koncza sie wwc ale tylko mnie szarpie...
A na mdlosci najlepsze sa frytki
A po za tym przesypiam prawie caly dzien z przerwa na siku i jedzeniemagdzia26, Rucia, plemniczka, mala29_, anka_a, Kaja, gocha04, aisa, Muska, Blondi22, Dodi, sylwia1985, Sandraa, Shagga_80, jeju, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
hejjjjj
Fedra a plamisz jeszcze?
Nelka opanowala przewroty na brzuszek i przesrane teraz mam, bo nawet nie chodzi tu oto ze ona lubi być na brzuchu tylko oto ze sprawia jej niesamowitą frajde ten przewrót i jako ze spowrotem jeszcze nie potrafi wrócić na plecy to drze sie, wiec ja ją przewracam na plecy a ta w kilka sekund ponownie na brzuch sie obraca i sytuacja sie powtarza i tak co chwile. Juz nawet w łóżeczku nie jest bezpiecznie bo i tam pomimo ograniczonego miejsca fika na brzuch, jednoczesnie wkladając rączke lub nóżke miedzy szczebelki i klinując sie. Ciesze sie ze uczy sie i rozwija, ale jednczesnie z rozrzewnieniem wspominam czas gdy tylko leżała i machała łapkamimagdzia26, anka_a, Kaja, mala29_, Fedra, aisa, Muska, mauysia, Blondi22, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość
-
weekendzie proszę nie kończ się, nie odchodź. Powrót do rzeczywistości.
Miłego odpoczynku nocnego.Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Witam sie z rana
Plemnis a pomysl co bedzie jak zacznie chodzic
Plamienia te najwieksze znikly w piatek ale nadal jak wylatuje ze mnie lutinus to jest zabarwiony na jasny braz ale puki nie jest to plamienie z krwia i innymi takimi to nie zwracam na to uwagi
Zameldowalam sie wiec ide spac dalej moze przespie mdlosci
Milego dniaDodi, plemniczka, sylwia1985, magdzia26, Shagga_80, Selena, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry
Ale tu newsów.
Agafia najserdeczniejsze gratulacje! Niech się synek zdrowo rozwija i przynosi rodzicom same radościp.s.-Rodziłaś w Trzebnicy?
Dla Państwa Żbików najlepsze życzenia na "nowej drodze życia". Jak to powiedział Jan PAweł II "Dotąd dwoje choć jeszcze nie jedno. Od teraz jedno, choć nadal dwoje". Żbiczku życzę Wam żeby Was co najmniej troje niedługo było. Trzymam mocno kciuki!!!
A my pozwiedzaliśmy porodówki z m w piątek. Powiem Wam, że póki co wszystko negatywne się potwierdza. W olbrzymim szpitalu (na ul. Kamieńskiego) położna mi od razu powiedziała żebym szukała innego szpitala bo oni tu zwykle miejsc nie mają i jak nie będzie mega rozwarcie w chwili przyjechania to nie przyjmą i tyle. Najgorszy tekst jaki słyszałam od niej to " bo tu liczy się ilość a nie jakość i nie polecam". Prawie zeszłam wtedy...
Potem pojechaliśmy do innego, klinicznego. Mega stary budynek, z zewnątrz taki ładny architektonicznie, ceglany, ale czar pryska jak się do drzwi podchodzi. Remont tam, to chyba przed wojną był, albo wcale. Drzwi prawie nam w ręku zostały. Na izbę przyjęć szło się jakimś korytarzem jak z horroru. Tynk odpadał zewsząd, w ogóle to ściany się waliły. Rury spod sufitu prawie spadały, a na podłodze kratki ściekowe pomiędzy obtłuczonymi kaflami jak z PRL-uTragedia. Zastanawiam się jak ten szpital przeszedł jakąkolwiek inspekcję i czemu jest dalej otwarty. Pogadaliśmy z położną (miła kobieta i to jedyny plus) ale ze względu na warunki sanitarne nie chciałabym tam być w jakiejkolwiek sytuacji...
Trzeci szpital we Wro jest zamknięty z powodu remontu. Niby do połowy lipca, ale położna mi powiedziała że nawet do końca lipca obawiają się że się nie wyrobią. Także nie wiem czy go otworzą z powrotem na czas mojego porodu
Czwarty we Wro to akademicki, ale już padłam i tam nie pojechaliśmy. W każdym razie moje koleżanki omijają ten szpital szerokim łukiem.
Na koniec pojechaliśmy pod Wrocław (do Oławy) i ten szpital najbardziej nam przypadł do gustu. Taki normalny, nic wydumanego. Oddział spoko, sale podwójne, położna b.miła itp. Jedyny mankament to to, że jest 35 km od naszego mieszkania i w godzinach szczytu nie przedrzemy się przez korkiNormalnie dojazd tam zajmuje 45 minut, bo niestety jest w tamtą stronę jedna tylko droga (nie wiem jak to możliwe) i jest wiecznie zakorkowana...
Zostaje mi jeszcze do przeglądu szpital w Trzebnicy (podobna odległość jak do Oławy), ale w druga stronę na mapiei ten nieszczęsny akademicki.
Mówię Wam, strach się bać
Fedra, Dodi, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Hej, hej, hej w ten piękny poniedziałkowy poranek!
Fedra odpoczywaj i przesypiaj mdłości. Jeszcze trochę i powinno przejść
Nelka nieźle bryka! Jeszcze trochę i oczy wokół głowy będziesz musiała mieć.
Nie wiem jak przeżyję wakacje bo Ada przez długi weekend non stop marudziła, że chce iść już do przedszkola....i nareszcie dzisiaj poniedziałek!Fedra lubi tę wiadomość
-
Hej! I ja się witam porannie
Agafio, a można prosić jakieś skromne zdjątko Nikodemka?
Muska - nie wiedziałam, że we Wro są takie kłopoty ze szpitalami! Moja sis rodziła tam miesiąc temu, ale miała planowaną cesarkę, więc nie było problemu z przyjęciem.
Anka_a - my dziś z kolei mieliśmy awanturkę ze strony Starszego, że nie chce isć do przedszkolaAle co zrobić. Niedługo lipiec i na miesiąc pójdzie do innego przedszkola (które ma dyżur w wakacje), a w sierpniu miesięczny urlop.
A jeśli chodzi o żbikowy ślub, to o 12:30 mieli cywilny w urzędzie (Żbik normalnie dorobiła się takich wyrzeźbionych łydek, że oczu nie mogłam oderwać!), potem czas wolny, a wieczorem spotkanko w knajpie dla znajomych. Jak się łatwo domyślić, ze Żbikiem sobie zbytnio nie pogadałyśmy, bo musiała doskakiwać do wszystkich gości, ale przynajmniej nadrobiłam pogaduchy z Olą. Jedzonko pychota, pitko pychota (po dłuuuuuugiej przerwie w końcu piłąm alkohol, a dokładnie zaliczyłam trzy pyszne driny), atmosfera superowa...
No i poznałam w końcu psa Oli, który też przyjechał nad morzeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 09:38
Blondi22, plemniczka, a-koczek, magdzia26, Shagga_80, Fedra, Rucia, AGA 30, aisa, kiti, Selena, Effcia28, anka_a, Dodi, Gunia, zbikowa, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewuszki- my wczoraj wreszcie po 2mc przerwie bylismy u moich rodzicow- ale sie odprezylam i z ogrodka przywiozlam pelno warzyw i owocow- mniam mniam.Milego dzionka
magdzia26, Blondi22, Fedra, aisa, anka_a, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość