X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia jeszcze 4 tyg i wybije ci 30tc jejka , ale fajnie !!!

kurczaki dawno nie było akcji Poród teraz pewnie Lipiec na tapecie ide zerknac bo wylecialo mi , ktora w kolejce

aisa, kiti, magdzia26, Dodi, anka_a, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pfiiii sierpien matko tyle czekania Muska, Dodi bedzie sie działo , a pozniej Sylwia iiiiiiiiii :-) :-) !!!!!!!!!

aisa, magdzia26, Dodi, Muska, anka_a, sylwia1985, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Anka ...... porodowka , a Fedra to będzie Czad ohhh bedzie sie działo , no , ale jeszcze musimy poczekac , aby winogronko pokazało czy to on lub ona :-) i wtedy do porodu będzie krotki czas .....

dobra spadam bo Marczello znów zkasztaniony po plecy , ale fajnie bo bez bólu jupi

aisa, kiti, magdzia26, Dodi, anka_a, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Pfiiii sierpien matko tyle czekania Muska, Dodi bedzie sie działo , a pozniej Sylwia iiiiiiiiii :-) :-) !!!!!!!!!
    jeszcze ja pomiędzy Dodi a Sylwia

Dodi, anka_a, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    jeszcze ja pomiędzy Dodi a Sylwia

NO BA PEWNIE ŻE JESTEŚ JUŻ JA PILNUJE ;-)

magdzia26 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z okazji rozpoczęcia 7 miesiąca trochę golizny :P
    http://images65.fotosik.pl/1094/529dfe31517e399cmed.jpg
    i porównanie :)
    http://images61.fotosik.pl/1092/2958e5e3471f699dmed.jpg

kiti, Selena, Shagga_80, Effcia28, Kaja, mauysia, Dodi, Blondi22, anka_a, aisa, plemniczka, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    kurczaki dawno nie było akcji Poród teraz pewnie Lipiec na tapecie ide zerknac bo wylecialo mi , ktora w kolejce
    Mi nie wyleciało... Na samą myśl dostaję gęsiej skórki na całym ciele :P
    Jak zostaję bezwzględnie skopana to nawet odliczam dni do wybicia godziny zero, ale ogólnie to dopada mnie mega stres i strach z przerażająco wielkimi oczami. Sam poród i szpitale we Wro jawią mi się jak przerażające porodówki masowe rodem z PRL z paskudnymi położnymi itp i wszystkie oponie o nich nie są zbyt pochlebne. To nie zachęca. Rozważam nawet dojazd gdzieś pod Wrocław, żeby mieć pewność, że będzie akurat miejsce na porodówce, bo czasem nie ma i się leży potem gdzieś na korytarzu. Ten scenariusz mnie najbardziej przeraża... Aż nie wierzyłam w takie historie dopóki sama nie zaczęłam wybierać szpitala i pytać znajome i czytać opinie online.
    Poza tym zaczynam się bać tego wszystkiego na co tyle czekaliśmy. Podobno to normalne, ale jak sobie pomyślę że wszystko się zmieni i nic już nie będzie takie samo, to choćbym nie wiem jak długo na to czekała, to zwyczajnie się tego tez boję. No. Tak w sumie w kółko te same uczucia mnie dopadają, także chyba tyle na ten temat ;)
    Pozdrawiam :*

mauysia, anka_a, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze zapomniałam się wam pochwalić wczoraj mój P zamówił dla mnie ta poduszeczki rogal do spania dla kobiet w ciąży wiec po weekendzie juz wyprubuje :D

Shagga_80, kiti, anka_a, sylwia1985, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska mam dokładnie to samo jestem przerażona porodem i tym czy dam rade... do tego te szpitale wszystkie jakieś takie niebardzo możesz pocieszyć się ze ty juz będziesz miała to za sobą a ja będę dalej się stresowac :P

mauysia lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • aisa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry w piątkowy poranek :)

kiti, Kaja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weekendowe dzień dobry :-)

Mauysiu w razie czego poproszę o dopisanie do kartki dla Żbika jeśli, któraś nie zaprotestuje. Zajrzałam w sprawie winogronka a tu wypłynął taki pomysł.

Fedra fantastyczne wieści. Bardzo się cieszę! &&&&&&&&&&&

kiti, Kaja, aisa, magdzia26, mauysia, anka_a, Strażaczka90, plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was moje Drogie w Piatek :-)

aisa, magdzia26, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska to teraz ci powiem , że szpital wojewódzki nie ma mega dobrych opini większość negatywnych i do puki sama tam sie nie znalazłam balam się fakt , ale jak już czlowiek tam był to sprawdziłam i wszystkie opinie sa wyssane z palca , a no jak sie pojawi taka gwiazda , która miala pidzame z atlasu i widać było jej podpaska , która jak wiemy przeciekaja i zwracając jej uwagę , że czas na pidzame dla kobiet w ciąży to obraza była sama taką gwiazdę widziałam , a Położne Mega Pomocne , a jak sa 3 os na cały polozniczy w nocy maja co robic laski uwijaja sie jqk mrówki.

Muska ja nie miałam czasu sie bac czy walić focha bo miała inna wizje lekarza dla mnie liczył sie Roczek vel Marczello , aby nam się zdrowy urodził!!!!

więc wniosek w necie ludzie są odwarzni w oszkalowaniu innych bo się siedzi w domu przed kompem i można wypisywać bzdety....moje zdanie

ide bo Marczello trzaska w pampersa :-) !jupii

magdzia26, mauysia, anka_a, aisa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia nono rosnie domek Nikosia :-)

magdzia26 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewuszki,

SYlwia - super, że z Wiwiczką wszystko w porządeczku :)

Maska, Madziu - strach przed porodem jak najbardziej normalny... Ale powiem Wam, że pod koniec trzeciego trymestru będziecie już tak umęczone, że porodu będziecie wypatrywać z utęsknieniem ;) Nie na darmo natura wymyśliła, że ciąża trwa 9 miechów - pod koniec po prostu ma się już DOŚĆ :)

Aisko - masaż był superowy, tzw. "klasyczny", czyli rozibjający napięte mięśnie itp. Kiedyś byłam też na takim relaksującym, ale teraz widzę, że to było takie pitu pitu (łaskotało mnie i nie mogłam się zrelaksować :/ a tym razem - SUPER). Na koniec kobitka nałożyła mi jakąś nawilżającą maskę na tył ciała, walnęłam sobie 10min drzemkę na tym łóżku do masażu, w tym czasie wszystko się wchłonęło i takim sposobem po godzinie pobytu tam byłam jak nowonarodzona.

A powiem Wam, że jak M usłyszał, że wykupiłam sobie groupona na masaż, to się prawie na mnie obraził :P pffff

magdzia26, Kaja, aisa, Rucia, anka_a, Shagga_80, Dodi, plemniczka, plemniczka, plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu - ale z Ciebie laseczka! I bardzo fajne zestawienie tych zdjęć :)

magdzia26, Kaja, aisa, Shagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Piątkowo :)
    Ja dopiero się przebudzilam niedawno :) dzisiaj wybieramy się na Mazury do moich rodziców :)
    Mayusiu laska ze mnie :P dobre :P czuje się jak dobrze podtuczony prosiaczek :D
    Ps. Pamiętaj o zyczonkach dla Zbika <3
    Buziaki i milej dalszej części długiego weekendu ja dzisiaj będę poszukiwana szkoły rodzenia :)

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziu - jak chcesz możesz przesłać mi na priva jakieś życzonka dla Żbików, które potem wkleję na zbiorową kartkę.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Magdziu - jak chcesz możesz przesłać mi na priva jakieś życzonka dla Żbików, które potem wkleję na zbiorową kartkę.

Moje napisalam na fb ovu :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz ,ale jak by sie obraził o grupona to i tak warto bylo co ??!!! Ja chyba tez se taki masaż walne tylko kiedy bo w tych kolkach ruszyc sie nie moge :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 5494 5495 5496 5497 5498 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ