plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Zbiku udanego wypoczynku z Mezusiem
Kajus wszystkiego naj naj dla Marcello bardzo się ciesze ze zmiana mleczka pomogła
Mój P wczoraj wypatrzyl ze zalapalismy się na foteczki z targów moter&baby i jesteśmy na ich stronce
Trzeba się zmobilizować i podnieść tyłek z fotela dzisiaj naleśniki robie ostatnio strasznie mi smakują
Buziaki miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 10:44
aisa, anka_a, Kaja, mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Witam was Laski z Nebraski
Wczoraj nawiedziła mnie położna ostatni raz buuuuuuuu ubolewam bo babka super ekstra ,a taz o Marczello 5500kg zmiana mleka pomogła b.dobrze je i kasztani w pampersa i jakie miny przy tym boskie strzela ,a jak już skończy to Bosko Wzdycha po ciężkiej pracy pampersowej !!!!!!!, ale mam taz temat zawartość Pampersa
Pytanie kiedy wam po porodzie @@@@@@@to dziadowstwo przylazlo
Ąaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARCZELLO DZIŚ 2 MIESIACE I JUZ DAWNO GO PIERWSZY RAZ CALOWALAM , A MI GRZEBALI W BRZUCHU I OPOWIECI URLOPOWE BYŁY , A JA CHANDLARA PSY PROBOWALAM SPRZEDAC , ALE SIE NIE DALI HIHIHI tyle z Naszego święta!!!!!
u mnie @ jeszcze nie byloKaja, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hej!
Żbiku udanego wypoczynku!!!
Wszystkiego najlepszego dla Marcelka! 2 miesiące to już duży chłopak!
Mmmmm naleśniki chyba jutro zrobię bo mi smaka zrobiłaś Magdzia. Ja mam spagetti bo Ada mnie męczyła o to.
Miłego dnia!!!magdzia26, Kaja, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Hej Baby
Mauysiu zazdraszczam weekendu,jakaś fotka będzie? A jak Twoi Muszkieterzy dali sobie radę...coraz częściej korci mnie,bym i ja wzięła sobie urlopik choć maluśki od moich chłopaków...CAŁEJ TRÓJKI!Postaram się jakoś niebawem wkleić. No i jestem na etapie pytania Oli o pozwolenie na publikację fotki jej psiutka.
Trzy miesiące temu myślałam tym wyjeżdzie jak o WYBAWIENIU: "nareszcie odetchnę i beztrosko się pobawię!" a im bliżek było tego dnia, tym bardziej obawiałam się, że będę tęsknić, no i tak też się stało. Wcale nie poczułam jakiejś wielkiej ulgi że "uwolniłam" się od chłopaków. Wręcz przeciwnie - co chwilę zastanawiałam się, co fajnego oni w danym momencie robią i czemu mnie z nimi nie maOczywiście nie żałuję wyjazdu, bo spotkałam się z dwoma superwymiatającymi laseczkami
Ale na pewno nie był to wyjazd w kategorii WYBAWIENIE OD TORTURY
Mój M poradził sobie superowo, w to nie wątpiłam. Noc też minęła im nieźle, Heniol obudził się 2 razy, po drugim razie (ok, 3 w nocy) spał do 7:30.magdzia26, aisa, a-koczek, Fedra, Rucia, Dodi, plemniczka, Shagga_80, Blondi22, anka_a, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Czesc dziewczyny!
Dziekuje Wam serdecznie za wszystkie zyczenia, bardzo sie wzruszylam. To bylo bardzo mile ze o mnie pamiętacie i myslicie Cieplo
Teraz jade z kolega malzonkiem na lotnisko i lecimy odpoczacodezwe sie jak wroce i przeczytam wszystkie zyczenia jeszcze raz na spokojnie.
Jeszcze raz dzieki!
Buzi!Dodi, plemniczka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki caly czas zastanawiam sie nad wykupieniem poloznej zeby miec godne warunki 800zl droga nie chodzi plus 390 za szkole rodzenia ale moze kurcze warto.Te dobre trzeba duzo wczesniej rezerwowac ale 10lipca ide na 10 dni urlopu to trzeba bedzie sie wybrac do tego szpitala i sie podpytac dokladnie zeby sie nie okazalo ze wydam te 1200zl a ona i tak mnie oleje
-
Blondi wes , a tak prawidłowo kiedy powinna sie ta @@@ pojawić bo mnie sie śluz lekko czerwony pokazał i tyle musze do gina bo przez te akcje kolki to dupa nie mialam jak teraz jest ok wiec mogę sie spokojnie wybrać
-
A jaki rozmiar ubranek sie kupuje dla takiego malucha? 54moze byc? Bo zakupilam 3body z rozm54 i nie wiem teraz czy za male nie beda.Wy kiedy zaczelyscie cos pomalutku kupowac dla malucha?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 14:18
-
Kaja, wszystkiego najlepszego dla Marcela z okazji 2 miesięcy
Super, że nowe mleko służy Młodemu. Oby tak pozostało! Nadejście @ to chyba mocno indywidualna sprawa.
Magdzia, nowa poduszka a cieszy
Mauysiu, super, że Twoi mężczyźni tak dobrze poradzili sobie w męskim gronieOby katar szybko minął!!!! No i czekamy na fotki
Sylwia, 54 czy 56 powinny być ok. Janek miał 52cm a nosił rozm 50 i 56, do tej pory nosi 56 a niektóre ciuszki już 62.Rozmiar rozmiarowi nierówny.
Co do czasu kupowania to kupuj jak jest okazja. My kupiliśmy dużo rzeczy dość wcześnie z racji pobytu w Polsce a tam było taniej więc korzystaliśmy. Spokojnie możesz już gromadzić rzeczyFedra, magdzia26, Kaja, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hej
Sylwia ja tam kasy nei wydawałbym na położną . szkoła rodzenia i owszem tylko dziwne ze musisz za nia płacic. U nas jest za darmo szkoła rodzenia. Tak naprawde to opieka połoznej jakbys juz tak bardzo chciała to nalezy ci sie z funduszu tylko trzeba to odpowiednio wczesnie zgłosic bo są ku temu jakies wymogi -
A tak wogóle to jestem strasznie szokuje mnie mój obecny cykl śluzu mam tyle ze po nogach mi cieknie od kilku dni az niekomfortowo się czuję temp nie chce do góry isc nie wiem co jest kazdego dnia jak ja mierze mam nadzieje ze skoczy w góre a tu lipa. cale szczescie ze skonczyły sie bóle
-
No można niczego wcześniej nie kupować, ale zostanie się z palcem w ... nosie po porodzie... a wydanie większej (bo mała nie jest) sumy pieniędzy może ciut zaboleć... Po mojemu większość rzeczy trzeba już mieć w tym na pewno ciuszki...
My wszystko mieliśmy wcześniej i jak widać nie zapeszyliśmy... Głupi przesąd
Na położną też bym kasy nie wydawała..
Koczku, jak jest śluz to działać no i kciukam za ładny skokFedra, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość