X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Zbiku udanego wypoczynku z Mezusiem :)
    Kajus wszystkiego naj naj dla Marcello bardzo się ciesze ze zmiana mleczka pomogła :)
    Mój P wczoraj wypatrzyl ze zalapalismy się na foteczki z targów moter&baby i jesteśmy na ich stronce :P
    Trzeba się zmobilizować i podnieść tyłek z fotela dzisiaj naleśniki robie ostatnio strasznie mi smakują :)
    Buziaki miłego dnia <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 10:44

aisa, anka_a, Kaja, mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witam was Laski z Nebraski

Wczoraj nawiedziła mnie położna ostatni raz buuuuuuuu ubolewam bo babka super ekstra ,a taz o Marczello 5500kg zmiana mleka pomogła b.dobrze je i kasztani w pampersa i jakie miny przy tym boskie strzela ,a jak już skończy to Bosko Wzdycha po ciężkiej pracy pampersowej !!!!!!! :-) , ale mam taz temat zawartość Pampersa ;-)

Pytanie kiedy wam po porodzie @@@@@@@to dziadowstwo przylazlo

Ąaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARCZELLO DZIŚ 2 MIESIACE I JUZ DAWNO GO PIERWSZY RAZ CALOWALAM , A MI GRZEBALI W BRZUCHU I OPOWIECI URLOPOWE BYŁY , A JA CHANDLARA PSY PROBOWALAM SPRZEDAC , ALE SIE NIE DALI HIHIHI tyle z Naszego święta!!!!!
    wszytkiego naj dla Marcelka;)

u mnie @ jeszcze nie bylo

Kaja, anka_a lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Żbiku udanego wypoczynku!!!
    Wszystkiego najlepszego dla Marcelka! 2 miesiące to już duży chłopak!
    Mmmmm naleśniki chyba jutro zrobię bo mi smaka zrobiłaś Magdzia. Ja mam spagetti bo Ada mnie męczyła o to.
    Miłego dnia!!!

magdzia26, Kaja, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła mi moja podusia :D jejeje ależ się ciesze będę dzisiaj ja wyprobowywala :D

Kaja, mauysia, anka_a, aisa, Fedra, Dodi, Muska, plemniczka lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Przyszła mi moja podusia :D jejeje ależ się ciesze będę dzisiaj ja wyprobowywala :D
    ja tez wczoraj zamowilam i juz sie nie moge doczekac kiedy przyjdzie

magdzia26, anka_a, Fedra, Dodi, Muska, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Baby :)
    Mauysiu zazdraszczam weekendu,jakaś fotka będzie? A jak Twoi Muszkieterzy dali sobie radę...coraz częściej korci mnie,bym i ja wzięła sobie urlopik choć maluśki od moich chłopaków...CAŁEJ TRÓJKI!
    Shagguś, ja mam jedną fotkę (z Olą), Ola ma drugą (ze Żbikiem i ze mną), więc wyboru dużego nie ma ;) Postaram się jakoś niebawem wkleić. No i jestem na etapie pytania Oli o pozwolenie na publikację fotki jej psiutka.

Trzy miesiące temu myślałam tym wyjeżdzie jak o WYBAWIENIU: "nareszcie odetchnę i beztrosko się pobawię!" a im bliżek było tego dnia, tym bardziej obawiałam się, że będę tęsknić, no i tak też się stało. Wcale nie poczułam jakiejś wielkiej ulgi że "uwolniłam" się od chłopaków. Wręcz przeciwnie - co chwilę zastanawiałam się, co fajnego oni w danym momencie robią i czemu mnie z nimi nie ma :) Oczywiście nie żałuję wyjazdu, bo spotkałam się z dwoma superwymiatającymi laseczkami :D :D :D Ale na pewno nie był to wyjazd w kategorii WYBAWIENIE OD TORTURY ;)
    Mój M poradził sobie superowo, w to nie wątpiłam. Noc też minęła im nieźle, Heniol obudził się 2 razy, po drugim razie (ok, 3 w nocy) spał do 7:30.

magdzia26, aisa, a-koczek, Fedra, Rucia, Dodi, plemniczka, Shagga_80, Blondi22, anka_a, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Czesc dziewczyny!

Dziekuje Wam serdecznie za wszystkie zyczenia, bardzo sie wzruszylam. To bylo bardzo mile ze o mnie pamiętacie i myslicie Cieplo :)

Teraz jade z kolega malzonkiem na lotnisko i lecimy odpoczac :) odezwe sie jak wroce i przeczytam wszystkie zyczenia jeszcze raz na spokojnie.
    Jeszcze raz dzieki!
    Buzi!
    O, i sama Żbikoska się odezwała!

Dodi, plemniczka, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my cholera borykamy się z gigakatarem (tzn. ja i H), już druga noc w plecy :/ Frida nie nie pomaga, pewnie trzeba będzie jakoś przeczekać ... :(

trzymajcie się!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki caly czas zastanawiam sie nad wykupieniem poloznej zeby miec godne warunki 800zl droga nie chodzi plus 390 za szkole rodzenia ale moze kurcze warto.Te dobre trzeba duzo wczesniej rezerwowac ale 10lipca ide na 10 dni urlopu to trzeba bedzie sie wybrac do tego szpitala i sie podpytac dokladnie zeby sie nie okazalo ze wydam te 1200zl a ona i tak mnie oleje

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi wes , a tak prawidłowo kiedy powinna sie ta @@@ pojawić bo mnie sie śluz lekko czerwony pokazał i tyle musze do gina bo przez te akcje kolki to dupa nie mialam jak teraz jest ok wiec mogę sie spokojnie wybrać :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja nie mialam nikogo byłam sama , a położne były kolomnie 2 plus ordynator i stażysta wiec moim zdaniem szkoda kasy na zbedne wydatki , a masz na co przeznaczyć kasę......

anka_a lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki rozmiar ubranek sie kupuje dla takiego malucha? 54moze byc? Bo zakupilam 3body z rozm54 i nie wiem teraz czy za male nie beda.Wy kiedy zaczelyscie cos pomalutku kupowac dla malucha?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 14:18

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja wszystko kupilam b . późno i miałam r 56 i kilka 54 , ale 54 szybko wszylo z obiegu ja chyba spakowana bylam koniec 36tc lub początek 37 , ale za to zabic sie nie dam :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia , a jescze i tak moja mama jechała , ze wszytsko za szybko , ze ona po narodzinach wesz Zabobonni ludzie hehehehe

mhsvanlih0qhtdnx.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja, wszystkiego najlepszego dla Marcela z okazji 2 miesięcy :) Super, że nowe mleko służy Młodemu. Oby tak pozostało! Nadejście @ to chyba mocno indywidualna sprawa.
    Magdzia, nowa poduszka a cieszy :P
    Mauysiu, super, że Twoi mężczyźni tak dobrze poradzili sobie w męskim gronie :) Oby katar szybko minął!!!! No i czekamy na fotki :)
    Sylwia, 54 czy 56 powinny być ok. Janek miał 52cm a nosił rozm 50 i 56, do tej pory nosi 56 a niektóre ciuszki już 62.Rozmiar rozmiarowi nierówny.
    Co do czasu kupowania to kupuj jak jest okazja. My kupiliśmy dużo rzeczy dość wcześnie z racji pobytu w Polsce a tam było taniej więc korzystaliśmy. Spokojnie możesz już gromadzić rzeczy ;)

Fedra, magdzia26, Kaja, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiska no wlasnie o to chodzi ze byly 3body za 15zl wiec sie skusilam bo promocja fajna ale nie chce tez kurcze zapeszac

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Sylwia ja tam kasy nei wydawałbym na położną . szkoła rodzenia i owszem tylko dziwne ze musisz za nia płacic. U nas jest za darmo szkoła rodzenia. Tak naprawde to opieka połoznej jakbys juz tak bardzo chciała to nalezy ci sie z funduszu tylko trzeba to odpowiednio wczesnie zgłosic bo są ku temu jakies wymogi

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogóle to jestem strasznie szokuje mnie mój obecny cykl śluzu mam tyle ze po nogach mi cieknie od kilku dni az niekomfortowo się czuję temp nie chce do góry isc nie wiem co jest kazdego dnia jak ja mierze mam nadzieje ze skoczy w góre a tu lipa. cale szczescie ze skonczyły sie bóle

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a- koczek u nas nie ma ani jednej szkoly rodzenia za darmo za wszystkie sie iles placi a najtansza to koszt 290zl za 11spotkan

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No można niczego wcześniej nie kupować, ale zostanie się z palcem w ... nosie po porodzie... a wydanie większej (bo mała nie jest) sumy pieniędzy może ciut zaboleć... Po mojemu większość rzeczy trzeba już mieć w tym na pewno ciuszki...
    My wszystko mieliśmy wcześniej i jak widać nie zapeszyliśmy... Głupi przesąd
    Na położną też bym kasy nie wydawała..

Koczku, jak jest śluz to działać no i kciukam za ładny skok :)

Fedra, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
‹‹ 5498 5499 5500 5501 5502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ