X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka Laseczki :)
    normalnie musiałam tu dziś do Was wejść i pochwalić sie bo jestem meega szczęśliwa dzis :) aż spać nie mogłam z wrażenia!!! Otóż-"mam nadzieję, ze nie chwale dnia przed zachodem słońca" jutro o godz. 8.00 ma przyjechać na naszą działkę firma wykonująca przyłącza energetyczne!!!!!!!!Nareszcie po półtorarocznej batalii z biurokracją i chamstwem ludzi podłączą nam światło-nasze światło :).
    Mąż byl wczoraj u tych ludzi-sąsiadów co nie chcieli nam podpisac zgody na rozmowach-był ojciec-dziadek umierajacy na raka-właściciel działki i jego 2 córki i syn. Obie córki wyobraźcie sobie zażyczyły sobie 1000zł za podpis.Tylko ten syn był za moim mężem i przekonywał je 4 godziny o tym, że nie warto błaźnić się o parę groszy! Bo tak wogóle po tym jak powiedziały, ze chcą 1000zł to mój m. wstał od stołu i powiedział,że tyle nie da! Powiedział,ze 500 zł to może jeszcze by dał ale z wielkim bólem serca-bo za co??? No i one chciały już to 500 zł, a ten brat powiedział im,że co im przyjdzie z tych 500 zł, które by musiały podzielić na resztę rodzeństwa i na każdego by przypadło po 100zł? No i je przekonał :D hurra jupiiiiiiiiiiiiii :)

Także dziewczynki myslę,ze na 5 urodzinki Cyprianka-tak jak marzyłam- zamieszkamy w swoim domku-aż sie boję... :) Aż strach mnie trochę ogarnia jak mam sama w domku zostawać z chłopakami, a od września sama z Tymciem.
    Takze uwaga!!!!!!
    ZAPRASZAM W SIERPNIU NA PARAPETÓWKĘ :)

Teraz kilka słówek do Was

Fedrinio- super,że masz mdłości bo to bardzo dobry objaw rzekomo świadczący o prawidlowo rozwijajacej się ciąży!

Muska-nie zazdroszczę takiego wyboru szpitali :(. U nas jest 1 szpital i warunki są super :)

Agafko-gratuluję Nikiego!!!

Plemniś-oj będzie sie działo!!! :) Z każdym dniem Kornelka będzie Cię zaskakiwać bardziej.Mój cyrkowiec dzis już sam podniósł się z pozycji leżacej do siedzącej,ale za to ostatnie kilka dni jest meeega marudny i płaczliwy-to samo co u Ruci jakiś czas temu było :(. Caały dzień chciałby tylko na rękach żeby Go nosiś-broń Boze siedzieć z Nim!
    Dziś wreszcie na to szczepienie pojadę z Nim.

Mauysiu-super awatarek :).

Mała- extra suwaczek-teraz tak u ciebie kolorowo :)

Sylwia,Blondi, anka_a i wszystkie inne, które tu zajrzą- buziaczki :*

magdzia26, a-koczek, Fedra, Rucia, Blondi22, aisa, Kaja, mala29_, kiti, plemniczka, Effcia28, anka_a, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jeszcze dziś do dentysty :( bo chodze tydzień z rozwierconym zębem, a potem szczepienie i jeszcze zakupy :) no i zakupy internetowe musze dzis poczynic :)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień !!!
    Agafio gratulacje gorące i zdróweczka !!:)
    Żbiku miłości na nowej drodze życie i szczęścia oczywiście :)

Pozdrawiam wszystkie gorąco i zdróweczka życzę !!!

anka_a, mauysia, Dodi, zbikowa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusia super wiesci o Zbiczku mam nadzieje ze wpadnie i pochwali sie jakas fotka :) no i super ze moglas pogadac z Olka a co w ogole u niej wroci do Nas?
    Kopciuszku super ze tak sie uklada wszystko :)
    Aga a jak tam Twoja praca?
    Dziewczyny ale Wam te dzieciaki szybko rosna <3

magdzia26, plemniczka, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby :)
    Mauysiu zazdraszczam weekendu,jakaś fotka będzie? A jak Twoi Muszkieterzy dali sobie radę...coraz częściej korci mnie,bym i ja wzięła sobie urlopik choć maluśki od moich chłopaków...CAŁEJ TRÓJKI!
    My wreszcie odebraliśmy nasze auto od naprawy,w sobotę pojechaliśmy całą naszą rodzinką autem mojego wujka (swoją drogą za takich ludzi,co bezinteresownie pożyczą auto na 3 tygodnie!)a z powrotem ja jednym - naszym (z dziećmi) a Stary wujkowym :)
    Oczywiście co dzień latamy na budowę i mamy radochę jak nie wiem...a za 2 tygodnie zaczynamy pierwszą kondygnację - mury...przesunęło się nam o tydzień,bo jeden murarz nam zachorował i drugi nie da rady w terminie zejść z poprzedniej budowy...ale nie ma tego złego :)

Kopciuszku współczuję przejść z energetyką...swoją drogą to my prąd mieliśmy w kilka tygodni na działce (i juz chyba z miesiąc z niego korzystamy),ale przyznam,że u nas duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pomogły znajomości. A te baby od siąsiada to jakaś masakra!

Fedruś współczuję mdłości,ale cieszę się,że wszystko jest w porządalu i oby tak do końca :) No i odpoczywaj ile wlezie :) Korzystaj,bo jak wiesz potem szybko można o tym zapomnieć :)

U nas raczkowanie już opanowane a ponadto mamy nową umiejętność - Igo już sam siada i staje...np kładziony do łóżeczka na drzemkę natychmiast protestuje i staje na nogi...chyba trzeba opuścić łożeczko jeszcze niżej (a dopiero co 2 czy 3 tygodnie temu opuściliśmy na poziom dla siedzących maluchów :)

Muska,niezłe macie przeboje z tymi Waszymi szpitalami...ja co prawda gdybym planowała więcej dzieci (a nie planuję raczej) to drugi raz bym nie rodziła w tym Szpitalu,w którym rodziła...ale na szczęście moje doświadczenie z pierwszego porodu jest lepsze,więc wybrałabym mój 1 Szpital,szczególnie,że teraz mieszkamy w połowie drogi między dwoma Szpitalami.

Agafia,gratulacje...no i czekamy na relację z porodu itd itp :)

I na zakończenie kilka fotek,cobyście nie zapomniały o nas :)

Fedra, kiti, Effcia28, anka_a, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredziu w pracy ok umowe mam do końca lipca a potem znowu nie wiadomo co i jak !!!

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie wrzucę fotek...spadam :/

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku super wiesci

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Mayuś dzięki za relacje ze ślubu :) Swoją drogą jakie to niesamowite, że niektóre z Nas potrafiły się ze sobą tak zżyć, że dostąpiły zaszczytu bawienia się na weselu koleżanki z forum :) Piękny Heniol w avatarze :D

Musia współczuję z tymi szpitalami.

Kopciuszku super, że będziecie mieć prąd :) Cała ta biurokracja może człowieka wykończyć psychicznie, wiem coś o tym :(

Fredzia, świetnie, ze jesteś w domku. Oby nadal wszystko było dobrze, wypoczywaj, ciesz się pięknym winogronkiem :)

Sylwia gratuluję potwierdzonej córeczki :) Oby była tak śliczna jak mama :)

Agafio serdeczne gratulacje z okazji narodzin Nikosia :) Niech się zdrowo chowa.

Plemniś teraz będzie coraz gorzej. Rośnie ci mały wierciuch. Ja swojego nawet na chwilę nie mogę spuścić z oka.

A co u Nas? Leo się ogarnął. Śpi mi pięknie. Jest mega zabawnym i wiecznie uśmiechającym się dzieckiem. Nauczył się siadać, więc jest luzik :) Dziś kończy 7 miesięcy! Nie wiem kiedy to zleciało. Szok.

A ja byłam u internisty z moim kaszlem, i przy okazji wyszło, że puls mi skacze. Dziś wynik to 102, ostatnio 118. Biorę jakieś leki na spowolnienie pulsu, jak dochodzi do 60-80 to odstawiam leki, ale na następy dzień znów jest skok. Muszę porobić srylion badań, ciekawe co wyjdzie.

Miłego dnia :)

sylwia1985, Fedra, magdzia26, kiti, plemniczka, Selena, Effcia28, anka_a, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkiego naj dla Leosia z okazji 7 miesiecy ;)

Rucia, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi dziękuję :)

• aisa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

Mauysiu, dzięki za relacje. Prosimy o więcej, jak tam Ola i jak psiak, skończyły się kłopoty zdrowotne psinki? Może jakieś zdjęcie się znajdzie? :)
    Muska, nie zazdroszczę poszukiwań szpitala. Super jest mieć świadomość że się Tobą dobrze zajmą a nie odeslą bo brak miejsc. Pod tym względem miałam jednak luksus.
    Plemniczko, dziecinka rośnie, fajnie się patrzy jak się rozwija tylko czemu tak szybko?! ;)
    Blondi, zdolniacha z Izuni, to już duża dziewczyna jest ;)
    Kopciuszku, super wieści, nie dziwię się że tak się cieszysz.
    Sylwia, fajnie że miałaś udaną niedziele u rodziców.
    Shagga, spróbuj jeszcze raz wrzucić zdjęcia, faktycznie dawno nie było foto.
    Rucia poszła do lekarza przez kaszel a wyszła ze skokami pulsu ;) a poważnie to oby badania nic złego nie pokazały. Wszystkiego najlepszego dla Leona!!!

U nas ok. Młody waży 5030 i ma pućki zamiast policzków ;)
    Z brzucholem spokój, dziecie grzeczne (tfu tfu).
    Miłego wieczoru :*

Fedra, magdzia26, kiti, plemniczka, Rucia, Effcia28, anka_a, Blondi22, sylwia1985, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia awatarek słodziutki :D Relacja ze ślubu super. Jeszcze raz gratki dla państwa Żbików.
    Kopciuszku to teraz tylko z górki!!!
    Shagga czasami potrzebny jest taki wypadzik do ludzi bez dzzieci i chłpa. Moją odskocznią były studia i spotkania z dziewczynami ;)
    Aisa dobrze, że Jankowy brzuszek ma się dobrze. Teraz zostaje mu poznawanie świata :)
    Wasze dzieciaczki tak szybko zdobywają nowe umiejętności! Jeszcze chwila a będą biegać a Wy będziecie gonić szkraby ;)
    Aga, Ola pozdrawiam!!!!

magdzia26, aisa, Fedra, mauysia, Dodi, zbikowa lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczeta zycze milego dnia :).
    A co do mojegi suwaczka to niestety jest to tylki suwaczek odliczajacy dni do owulacji. Chcialam miec tez cos kolorowego pod spodem jak wy :)

Kaja, sylwia1985, Fedra, magdzia26, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!

Dziekuje Wam serdecznie za wszystkie zyczenia, bardzo sie wzruszylam. To bylo bardzo mile ze o mnie pamiętacie i myslicie Cieplo :)

Teraz jade z kolega malzonkiem na lotnisko i lecimy odpoczac :) odezwe sie jak wroce i przeczytam wszystkie zyczenia jeszcze raz na spokojnie.
    Jeszcze raz dzieki!
    Buzi!

aisa, Kaja, Muska, Blondi22, Fedra, magdzia26, Sandraa, anka_a, mauysia, kiti, AGA 30, Rucia, Dodi, Selena, plemniczka, Shagga_80, Effcia28, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziń Dybry!

Żbikssony, szczęśliwego lotu i niezapomnianych przeżyć :)

Lajk nr 6000 sponsorowała Magdzia, dzięx ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 11:36

Kaja, a-koczek, Fedra, magdzia26, anka_a, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku udanej podróży;)

magdzia26 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was Laski z Nebraski

Wczoraj nawiedziła mnie położna ostatni raz buuuuuuuu ubolewam bo babka super ekstra ,a taz o Marczello 5500kg zmiana mleka pomogła b.dobrze je i kasztani w pampersa i jakie miny przy tym boskie strzela ,a jak już skończy to Bosko Wzdycha po ciężkiej pracy pampersowej !!!!!!! :-) , ale mam taz temat zawartość Pampersa ;-)

Pytanie kiedy wam po porodzie @@@@@@@to dziadowstwo przylazlo

Ąaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARCZELLO DZIŚ 2 MIESIACE I JUZ DAWNO GO PIERWSZY RAZ CALOWALAM , A MI GRZEBALI W BRZUCHU I OPOWIECI URLOPOWE BYŁY , A JA CHANDLARA PSY PROBOWALAM SPRZEDAC , ALE SIE NIE DALI HIHIHI tyle z Naszego święta!!!!!

Fedra, magdzia26, aisa, Blondi22, anka_a, mauysia, Rucia, Dodi, Selena lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbiku opal cycki i oczywiście wytarmos Pana Męża i , abyś 2 w jednym wróciła :-) !!!!!!!!!!!!!!

Fedra, magdzia26, aisa, Blondi22, anka_a, anka_a, Rucia, mala29_, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbiku milego odpoczynku a Wam dziewuszki milego dzionka

Fedra, magdzia26, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 5497 5498 5499 5500 5501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ