plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka Laseczki
normalnie musiałam tu dziś do Was wejść i pochwalić sie bo jestem meega szczęśliwa dzisaż spać nie mogłam z wrażenia!!! Otóż-"mam nadzieję, ze nie chwale dnia przed zachodem słońca" jutro o godz. 8.00 ma przyjechać na naszą działkę firma wykonująca przyłącza energetyczne!!!!!!!!Nareszcie po półtorarocznej batalii z biurokracją i chamstwem ludzi podłączą nam światło-nasze światło
.
Mąż byl wczoraj u tych ludzi-sąsiadów co nie chcieli nam podpisac zgody na rozmowach-był ojciec-dziadek umierajacy na raka-właściciel działki i jego 2 córki i syn. Obie córki wyobraźcie sobie zażyczyły sobie 1000zł za podpis.Tylko ten syn był za moim mężem i przekonywał je 4 godziny o tym, że nie warto błaźnić się o parę groszy! Bo tak wogóle po tym jak powiedziały, ze chcą 1000zł to mój m. wstał od stołu i powiedział,że tyle nie da! Powiedział,ze 500 zł to może jeszcze by dał ale z wielkim bólem serca-bo za co??? No i one chciały już to 500 zł, a ten brat powiedział im,że co im przyjdzie z tych 500 zł, które by musiały podzielić na resztę rodzeństwa i na każdego by przypadło po 100zł? No i je przekonałhurra jupiiiiiiiiiiiiii
Także dziewczynki myslę,ze na 5 urodzinki Cyprianka-tak jak marzyłam- zamieszkamy w swoim domku-aż sie boję...Aż strach mnie trochę ogarnia jak mam sama w domku zostawać z chłopakami, a od września sama z Tymciem.
Takze uwaga!!!!!!
ZAPRASZAM W SIERPNIU NA PARAPETÓWKĘ
Teraz kilka słówek do Was
Fedrinio- super,że masz mdłości bo to bardzo dobry objaw rzekomo świadczący o prawidlowo rozwijajacej się ciąży!
Muska-nie zazdroszczę takiego wyboru szpitali. U nas jest 1 szpital i warunki są super
Agafko-gratuluję Nikiego!!!
Plemniś-oj będzie sie działo!!!Z każdym dniem Kornelka będzie Cię zaskakiwać bardziej.Mój cyrkowiec dzis już sam podniósł się z pozycji leżacej do siedzącej,ale za to ostatnie kilka dni jest meeega marudny i płaczliwy-to samo co u Ruci jakiś czas temu było
. Caały dzień chciałby tylko na rękach żeby Go nosiś-broń Boze siedzieć z Nim!
Dziś wreszcie na to szczepienie pojadę z Nim.
Mauysiu-super awatarek.
Mała- extra suwaczek-teraz tak u ciebie kolorowo
Sylwia,Blondi, anka_a i wszystkie inne, które tu zajrzą- buziaczki :*magdzia26, a-koczek, Fedra, Rucia, Blondi22, aisa, Kaja, mala29_, kiti, plemniczka, Effcia28, anka_a, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mayusia super wiesci o Zbiczku mam nadzieje ze wpadnie i pochwali sie jakas fotka
no i super ze moglas pogadac z Olka a co w ogole u niej wroci do Nas?
Kopciuszku super ze tak sie uklada wszystko
Aga a jak tam Twoja praca?
Dziewczyny ale Wam te dzieciaki szybko rosnamagdzia26, plemniczka, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyHej Baby
Mauysiu zazdraszczam weekendu,jakaś fotka będzie? A jak Twoi Muszkieterzy dali sobie radę...coraz częściej korci mnie,bym i ja wzięła sobie urlopik choć maluśki od moich chłopaków...CAŁEJ TRÓJKI!
My wreszcie odebraliśmy nasze auto od naprawy,w sobotę pojechaliśmy całą naszą rodzinką autem mojego wujka (swoją drogą za takich ludzi,co bezinteresownie pożyczą auto na 3 tygodnie!)a z powrotem ja jednym - naszym (z dziećmi) a Stary wujkowym
Oczywiście co dzień latamy na budowę i mamy radochę jak nie wiem...a za 2 tygodnie zaczynamy pierwszą kondygnację - mury...przesunęło się nam o tydzień,bo jeden murarz nam zachorował i drugi nie da rady w terminie zejść z poprzedniej budowy...ale nie ma tego złego
Kopciuszku współczuję przejść z energetyką...swoją drogą to my prąd mieliśmy w kilka tygodni na działce (i juz chyba z miesiąc z niego korzystamy),ale przyznam,że u nas duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pomogły znajomości. A te baby od siąsiada to jakaś masakra!
Fedruś współczuję mdłości,ale cieszę się,że wszystko jest w porządalu i oby tak do końcaNo i odpoczywaj ile wlezie
Korzystaj,bo jak wiesz potem szybko można o tym zapomnieć
U nas raczkowanie już opanowane a ponadto mamy nową umiejętność - Igo już sam siada i staje...np kładziony do łóżeczka na drzemkę natychmiast protestuje i staje na nogi...chyba trzeba opuścić łożeczko jeszcze niżej (a dopiero co 2 czy 3 tygodnie temu opuściliśmy na poziom dla siedzących maluchów
Muska,niezłe macie przeboje z tymi Waszymi szpitalami...ja co prawda gdybym planowała więcej dzieci (a nie planuję raczej) to drugi raz bym nie rodziła w tym Szpitalu,w którym rodziła...ale na szczęście moje doświadczenie z pierwszego porodu jest lepsze,więc wybrałabym mój 1 Szpital,szczególnie,że teraz mieszkamy w połowie drogi między dwoma Szpitalami.
Agafia,gratulacje...no i czekamy na relację z porodu itd itp
I na zakończenie kilka fotek,cobyście nie zapomniały o nasFedra, kiti, Effcia28, anka_a, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Mayuś dzięki za relacje ze ślubuSwoją drogą jakie to niesamowite, że niektóre z Nas potrafiły się ze sobą tak zżyć, że dostąpiły zaszczytu bawienia się na weselu koleżanki z forum
Piękny Heniol w avatarze
Musia współczuję z tymi szpitalami.
Kopciuszku super, że będziecie mieć prądCała ta biurokracja może człowieka wykończyć psychicznie, wiem coś o tym
Fredzia, świetnie, ze jesteś w domku. Oby nadal wszystko było dobrze, wypoczywaj, ciesz się pięknym winogronkiem
Sylwia gratuluję potwierdzonej córeczkiOby była tak śliczna jak mama
Agafio serdeczne gratulacje z okazji narodzin NikosiaNiech się zdrowo chowa.
Plemniś teraz będzie coraz gorzej. Rośnie ci mały wierciuch. Ja swojego nawet na chwilę nie mogę spuścić z oka.
A co u Nas? Leo się ogarnął. Śpi mi pięknie. Jest mega zabawnym i wiecznie uśmiechającym się dzieckiem. Nauczył się siadać, więc jest luzikDziś kończy 7 miesięcy! Nie wiem kiedy to zleciało. Szok.
A ja byłam u internisty z moim kaszlem, i przy okazji wyszło, że puls mi skacze. Dziś wynik to 102, ostatnio 118. Biorę jakieś leki na spowolnienie pulsu, jak dochodzi do 60-80 to odstawiam leki, ale na następy dzień znów jest skok. Muszę porobić srylion badań, ciekawe co wyjdzie.
Miłego dniasylwia1985, Fedra, magdzia26, kiti, plemniczka, Selena, Effcia28, anka_a, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Mauysiu, dzięki za relacje. Prosimy o więcej, jak tam Ola i jak psiak, skończyły się kłopoty zdrowotne psinki? Może jakieś zdjęcie się znajdzie?
Muska, nie zazdroszczę poszukiwań szpitala. Super jest mieć świadomość że się Tobą dobrze zajmą a nie odeslą bo brak miejsc. Pod tym względem miałam jednak luksus.
Plemniczko, dziecinka rośnie, fajnie się patrzy jak się rozwija tylko czemu tak szybko?!
Blondi, zdolniacha z Izuni, to już duża dziewczyna jest
Kopciuszku, super wieści, nie dziwię się że tak się cieszysz.
Sylwia, fajnie że miałaś udaną niedziele u rodziców.
Shagga, spróbuj jeszcze raz wrzucić zdjęcia, faktycznie dawno nie było foto.
Rucia poszła do lekarza przez kaszel a wyszła ze skokami pulsua poważnie to oby badania nic złego nie pokazały. Wszystkiego najlepszego dla Leona!!!
U nas ok. Młody waży 5030 i ma pućki zamiast policzków
Z brzucholem spokój, dziecie grzeczne (tfu tfu).
Miłego wieczoru :*Fedra, magdzia26, kiti, plemniczka, Rucia, Effcia28, anka_a, Blondi22, sylwia1985, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mauysia awatarek słodziutki
Relacja ze ślubu super. Jeszcze raz gratki dla państwa Żbików.
Kopciuszku to teraz tylko z górki!!!
Shagga czasami potrzebny jest taki wypadzik do ludzi bez dzzieci i chłpa. Moją odskocznią były studia i spotkania z dziewczynami
Aisa dobrze, że Jankowy brzuszek ma się dobrze. Teraz zostaje mu poznawanie świata
Wasze dzieciaczki tak szybko zdobywają nowe umiejętności! Jeszcze chwila a będą biegać a Wy będziecie gonić szkraby
Aga, Ola pozdrawiam!!!!magdzia26, aisa, Fedra, mauysia, Dodi, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczeta zycze milego dnia
.
A co do mojegi suwaczka to niestety jest to tylki suwaczek odliczajacy dni do owulacji. Chcialam miec tez cos kolorowego pod spodem jak wyKaja, sylwia1985, Fedra, magdzia26, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Czesc dziewczyny!
Dziekuje Wam serdecznie za wszystkie zyczenia, bardzo sie wzruszylam. To bylo bardzo mile ze o mnie pamiętacie i myslicie Cieplo
Teraz jade z kolega malzonkiem na lotnisko i lecimy odpoczacodezwe sie jak wroce i przeczytam wszystkie zyczenia jeszcze raz na spokojnie.
Jeszcze raz dzieki!
Buzi!aisa, Kaja, Muska, Blondi22, Fedra, magdzia26, Sandraa, anka_a, mauysia, kiti, AGA 30, Rucia, Dodi, Selena, plemniczka, Shagga_80, Effcia28, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Witam was Laski z Nebraski
Wczoraj nawiedziła mnie położna ostatni raz buuuuuuuu ubolewam bo babka super ekstra ,a taz o Marczello 5500kg zmiana mleka pomogła b.dobrze je i kasztani w pampersa i jakie miny przy tym boskie strzela ,a jak już skończy to Bosko Wzdycha po ciężkiej pracy pampersowej !!!!!!!, ale mam taz temat zawartość Pampersa
Pytanie kiedy wam po porodzie @@@@@@@to dziadowstwo przylazlo
Ąaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARCZELLO DZIŚ 2 MIESIACE I JUZ DAWNO GO PIERWSZY RAZ CALOWALAM , A MI GRZEBALI W BRZUCHU I OPOWIECI URLOPOWE BYŁY , A JA CHANDLARA PSY PROBOWALAM SPRZEDAC , ALE SIE NIE DALI HIHIHI tyle z Naszego święta!!!!!Fedra, magdzia26, aisa, Blondi22, anka_a, mauysia, Rucia, Dodi, Selena lubią tę wiadomość