plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mauysia, oby pierwszy dzień w pracy fajnie minął
Jak Heniol w nowym foteliku?
Sylwia, Nikosiowi mogło chodzić o bliskość. Takie maluszki (starsze z resztą też) lubią być po prostu przy cycusiu, czuć ciepło i bicie serca mamy. To je uspokaja bo w sumie tylko to znają.
My dziś drugie szczepienie mieliśmy. Jaś trochę płakał ale nie było tak źle. Dużo lepiej niż za pierwszym razem. Waży 7520 i ma 69 cm.magdzia26, Kaja, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
-
Gocha milo czasem sie pomylic i to jesli chodzi o taka sprawe
I spokojnie Kochane nie wywolujcie mi tak Natki bo jeszcze bedzie chciala wyjsc wczesniej a jednak do stycznia jest troche czasu
Mayusia powodzenia w pracy nie wyobrazam sobie nawet pzez co przechodzisz...
Sylwia nie pomoge ale moze po prostu chcial byc blizej Ciebie taki maluszek potrzebuje teraz bliskosci a moze mu nie wygodnie albo za cieplo...gocha04, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej Fedruś
A powiem Wam jeszcze, że moja przyszłość w firmie i tak jest pod znakiem zapytania. W czasie mojej nieobecności były spore przetasowania, firma cienko przędzie, za bardzo nie mam co robićWięc liczę się z tym że mi podziękują.
Ale szczerze powiem, że teraz byłoby mi to nawet na rękę... W moim zawodzie mogłabym freelancować z domu, a z dwójką dzieci byłoby to dobre rozwiązanie. Tylko sama musiałabym zadbać o zlecenia.
Zobaczymy jak będzie. -
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Mauryś no a może ci jednak nie podziękują za prace !!
Przyszedł mi dziś mój strój no i coDół ładnie nawet na 9 miesięcy ciąży starczy bo teraz troche lużny a biust wypływa
No się chyba zapłaczę
Ale pójdę z nim do krawcowej może da się powiększyc tu i ówdzie
Pozdrawiam i miłego dnia życze
-
A ja mam pytanie bo moze pamietacie ze swoich ciaz jak to bylo...
To ze w nocy ciezko mi sie spi to sie spodziewalam ale ostatnio bola mnie zebra i coraz czesciej mam problem z oddychaniem czy to normalne i jak sobie z tym poradzic...
Pozatym brzuch mi rosnie ale jak patrze z boku to przud jest plaski...
Aha czy kazda z Was miala wypukly pepek i ta linie ciemna na brzuchu?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej Aga
Atmosfera w pracy jest raczej nieciekawa, więc nie będę płakać jeśli dostanę wypowiedzenie. A może nawet się ucieszę
Fedri- ja miałam problem z oddychaniem, a nawet duszności, ucisk - miałam arytmię i tak się ona objawiała.
A pępek chyba dość późno mi zaczął wystawać. Czarną krechę miałam tylko w jednej ciąży.
Wszystko przed Tobą -
Mauysia to zycze Ci zeby sprawy potoczyly sie po Twojej mysli i w smie racja jakbys miala prace zdalna to bys sie zlobkiem przejmowac nie musiala ale czy bys odpoczela?
Kurcze arytmia kiedys z tym mialam problem a nawet nie wiedzialam o tym, jutro mam wizyte w lux medzie u ortopedy to moze uda mi sie dostac do internisty niech mi zrobia ekg, bo najgorsze jest to ze nonstop jestem zmeczona i spiaca a teraz chyba powinnam miec przyplywy energi a tu nic...
Wiem ze marudze ale jestem juz tym umeczona a to dopiero 25 tydz niechce nawet myslec co bedzie za pare tygodni...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
aisa wrote:Mauysia, oby pierwszy dzień w pracy fajnie minął
Jak Heniol w nowym foteliku?
Sylwia, Nikosiowi mogło chodzić o bliskość. Takie maluszki (starsze z resztą też) lubią być po prostu przy cycusiu, czuć ciepło i bicie serca mamy. To je uspokaja bo w sumie tylko to znają.
My dziś drugie szczepienie mieliśmy. Jaś trochę płakał ale nie było tak źle. Dużo lepiej niż za pierwszym razem. Waży 7520 i ma 69 cm.aisa lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:A ja mam pytanie bo moze pamietacie ze swoich ciaz jak to bylo...
To ze w nocy ciezko mi sie spi to sie spodziewalam ale ostatnio bola mnie zebra i coraz czesciej mam problem z oddychaniem czy to normalne i jak sobie z tym poradzic...
Aha czy kazda z Was miala wypukly pepek i ta linie ciemna na brzuchu?
a i pepek tez mialam wypukły i ta linie -
Fedrus mnie bolaly zebra i tez mi było ciężko oddychać ale to przez to ze macica się powiększa i podnosi do gory.
Co do zmęczenia to ja nie miałam energii wogole przez całą ciążę ledwo cokolwiek robiłam jak się zmusilam.
A pępek wystający zrobił mi się późno i linia tez ale to nie u każdej dziewczyny się robi. Ja wolałabym jej nie mieć bo teraz nie wiem kiedy zejdzie a wygląda średnio -
Byla u mnie dzis polozna srodowiskowa i stwierdzila ze maly to nerwusek ale ze tak moze pare dni byc bo byl wyciagany vacum Probowalismy przystawiac go do cyca i possal chwile i przestawal. Mam go przystawiac ile sie da a jak wpadnie w histerie to dokarmic butelka.Mowila zebym odciagala pokarm po troszeczku ale dokarmiala tez troszke mm ale nie z Hipp ( bo podobno nie jest to dobry pokarm i moze dlatego maly sie nie najadal i wrzeszczal- kazala kupic z NAN)
Fedra mnie tez zebra bolaly i nie moglam oddychac a potem doszly skurcze i biodra okropnie bolay i miednica tak ze w nocy ciezko bylo mi wstac
Teraz bola mnie krzyze i plecy i ucze sie prosto chodzic bo juz nie mam ciezaru:)
,,Spi sie znakomicie ,,ulga bo nic nie boli no poza nieszczesnym kroczemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 18:35
-
Fedra wrote:A ja mam pytanie bo moze pamietacie ze swoich ciaz jak to bylo...
Aha czy kazda z Was miala wypukly pepek i ta linie ciemna na brzuchu?
Kurde Fedra Ty wcize zaszlas hihi krejzolku kochany wszystko w normie ja mialam ciemna kreche i zeszła po porodzie kilka tyga problem z oddychaniem ma co 4 ciężarówka wiec luz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 22:27
aisa lubi tę wiadomość
-
Fedrus ja mialam mega zadyszke i tez ciezko mi sie oddychalo
zebra pewnie uciskaja bo wszystkie narzady ida do gory no i Natka bedzie juz uciskac
ja pepka wypuklego nie mialam wogole a kreska na brzuchu delikatna
Mauys jak tam Henio po pierwszym dniu w zlobku?
Aiska Jasiek fajnie wazy i dzielny na szczepieniumy idziemy pierwszy raz w czwartek i az sie boje
Gochaaisa, Strażaczka90, mauysia lubią tę wiadomość
-
hej z rana
chyba mnie @ chce zaskoczyć jak zima drogowców. Ani widu ani słychu, tylko jak szłam spać to brzuch bolał, ale podejrzewam, że jeszcze nic straconego.
Ściskam ciepło w ten deszczowy poranek.
ps. miałam jeszcze napisać, że wczoraj trzymałam miesięcznego bobasa, był przesłodki i malutki. Ale takie trochę starsze 3 miesięczne fajniejsze, bo kumateWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 09:25
aisa, Fedra, sylwia1985, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧