plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
A co tu tak spokojnie ? Gdzie się wszystkie kobitki podziały ?
Ja zaraz do teściowej jadę, czasem mam już dość codziennego siedzenia u niej, bo o czym to rozmawiać, a odmówić jakoś nie potrafięSzkoda mi jej, bo jak nie pojadę to później dzwoni z takim smutkiem i pyta czemu mnie nie było...
Wpadnę później mam nadzieję, że będą chociaż ze dwie stronki do nadrobienia
Miłego dnia :*Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Hej...
Kiedyś to tu był ruch po kilka stron do nadrobienia a teraz mamuśki zajęte inne odeszły to i tak cud ze ten wątek jeszcze dycha
U Nas dziś nie pada ale z jakieś -8 jest...
Maz chory to i w domu siedzi ale ja się cieszę ze nie siedzę sama
Miłego dnia Wam życzęDodi, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDzień dobry. Witam się w 6 miesiącu już według tutejszego kalendarza.
U mnie mróz i wiatr okrutny.
Sukienkę wybrałam u krawcowej byłam za dwa tygodnie miara będzie barana.
Restauracja na obiad zamówiona zaproszenia wypisane .brak garnituru i obrączek
wieczorem wizyta u ginA.
Miłego dnia życzę .
aisa, kiti, Strażaczka90, Blondi22, Fedra, Kaja, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam sie i ja;D
nO CICHO TU STRASZNIE;c
Dodi!!! pisz co tam u Ciebie a nie potajemnie za krzaka lajkujesz;p
Agus brzusio piekniusio;D
Fredsuś uważaj na siebie by Maz Cię nie zaraził!!
A co do śniegu to u mnie od rana pada;p
ide zaraz pilates ćwiczyc....
Kiti Ty tez napisz co tam u Ciebie;D a nie lajki lajki;D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 14:29
kiti, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Budzę się dziś o 6 może pare minut przed i ogarnia mnie wielkie zdziwienie bo moja psinka nie piszczy nie szczeka. myśle sobei że to chyba niemozliwe zeby po 1 dniu tak sie nauczył. nagle czuje woń psiego moczu wychodzę z pokoju zapach się nasila. Okazało sie że zapomniałam zamknąć drzwi do sąsiedniego pokoju a tam normalnie kałuża za kałużą. Pocieszające jest jednak to że jak tam weszłam to obsikaniec głowę miał spuszczoną i tulił ogon czyli wiedział że źle zrobił. zobaczym co zastanę jak z pracy wrócę
-
Wróciliśmy ze spaceru, śniegu już prawie nie ma za to lekka plucha...
Aga, super brzusioJak smakowały pączki, robiłaś? Mnie nie wzięło jeszcze nigdy na robienie pączków. Za to M kiedyś zrobił na tłusty czwartek
Jest gdzieś w necie jakiś wzór podobny do sukienki, którą wybrałaś co by już teraz nam pokazać? Wzór obrączek już upatrzony?
Pamiętacie jak "problem" miała Selena, czy zostać przy swoim nazwisku czy mężowe mieć?Seleno, gdzie żeś Ty?
Koczku, ehh nie mogło widać być tak pięknie żeby już po jednym dniu psinka załapała, ale na pewno z każdym dniem będzie lepiej!Strażaczka90, Fedra, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kiedy u mnie nic nowego, to nie ma co pisać. Ale jestem cały czas z wami wirtualnie
Ostatnio śni mi się co noc że urodziłam dziecko, a w domu nic nie miałam przygotowane. hehe chyba za dużo naoglądałam się programów typu "Ciąża z zaskoczenia"
Aga śliczny brzusio.
Dziękuję wszystkim za życzenia, Gocha bardzo spodobało mi się tekst o sikaniu na zielono
ps. u mnie śnieżno i mroźno brrrWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 15:19
Strażaczka90, aisa, Fedra, patrycja, Kaja, Blondi22, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aisko dziękuje raz jeszcze za wrzucenie fotki niestety z tel mojego jest to nie możliwe mogę co najwyżej wrzucić na FB
Aga jakie to ekscytujące takie przygotowania do ślubu nawet jeśli to tylko cywilny no i gratuluje 9 miesiąca
Dziewczyny spokojnie ja już swoje odchorowalam a maz już na antybiotyku ważne ze oskrzela i płuca czyste, mówiłam mu żeby nie symulował tylko powiedział ze chce po prostu z Nami w domu być
Koczku psiak potrzebuje czasu ale już jest sukces ze wie ze zle zrobiłaisa, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi