X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga , Fedra sliczne brzusia :)
    Nikus od jutra zaczyna rehabilitacje- dzisiaj lekarka go zakwalifikowala i bedzie chodzil dwa razy w tygodniu dwa mieisace a potem do kontroli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 21:38

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wróciłam :)

Z Małgosi wyjdzie chyba Marcel :) :) Wafel w niebowzięty :)
    Ale nadal nie potwierdzone w 100 procentach :)
    Małe siedzi na tyłku głową do góry warzy 418 gr chlop jak dąb :)
    Rozwija się prawidłowo :) :)

Mamusia tyje jak głupia koniec z podjdaniem chyba bo od ostatniej wizyty 3 kg więcej :/ Dobrze że koniec świąt :)

Miłego wieczorku ;)

zbikowa, kiti, Fedra, patrycja, Kaja, Blondi22, aisa, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do pączków to wyszły bardzo dobre polecam te paczki z ziemniakami :) 40 szt poszło w ekspresowym tempie :)

aisa, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja świętuje do piątku, a w sob powrót na swoje śmieci i w pon do roboty. Trzymajcie kciuki, żeby zaskoczyło w tym miesiącu. Może święta zdziałają cuda, bo akurat ovuparty u mnie :)

Brzuchy fajowe, bo jakby inaczej. :)

A śnieg u mnie fajny leży, mróz -10, ale już od ptnodwilż i plucha - beznadzieja nie lubię tego.

Aga a to ci niespodzianka. Dobrze, że pokoik w neutralnych barwach zrobiliście.

Fedra, aisa, kiti, magdzia26, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja się nie nastawiałam jeszcze że to córa będzie bo lekarz oststnio otwarcie powiedział ze to nie pewne bo źle ułożone i dziś też ułożone nie było za dobrze ale zmienił zdanie lekarz że bardziej mu na jajka wygląda :)
    Ach co ma być to będzie byle zdrowe :) Jak już Wafel chce tego syna to niech będą te jajka :)

gocha04, kiti, Fedra, patrycja, Blondi22, aisa, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 03:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ale numer ale masz racje najważniejsze żeby zdrowe było :)

Gocha to oprócz kciuków przesyłam resztki ciążowych wirusów pukanie jeszcze mam ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dobra może już pójdę spać... Dobranoc

AGA 30, aisa, Strażaczka90, kiti, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Aga no właśnie nie ważne co, ważne by zdrowe było :)

Gocha trzymam kciuki ! :)

Fedra ty spać nie możesz, a ja nie mogę się obudzić, wieczorami ciężko mi zasnąć, a z rana z 10 razy budzik przestawiam.

U mnie pada deszcz, zimno aż tak bardzo nie jest, pewnie z jakieś 2 stopnie na +

aisa, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeciez u mnie tez tak bylo ze gin do 30 tc mowil ze dziewuszka a potem okazalo sie ze wyszly na monitorze jajeczka :)choc ja czulam ze mam chlopaka w brzuchu - cos z wtym jest - Ty Aga nie czujesz ? masz ochote na slodkie czy kwasne? hihihihi bo ja caly czas kwasne jadlam i nie pasowalo mi to do dziewuszki a zreszta brzuch mialam do przodu jak na chlopaka a nie rozciagniety na boki

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello
    Asiu caluski dla Jasia na te 8 miesięcy :-*

aisa, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alski wasze brzuszki super !!!!

zarazajcie takimi brzuszkami ,aby ich tu wiecej było !!!!

aisa, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli Fedra tuż tuż na rozpakowaniu ,a spakowana do Spa jesteś Ty ????bo ja jak się spakowalam no co prawda nie do końca i mnie Marcel pogonil na porodowke ociagalam sie z pakowaniem chyba najdłużej ze wszystkich i wyszłam na tym jak ta lala heheheh fakt młody był w 1000%spakowany

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A unas dzień mija szybko czasami się tak zawine ,że nie wiem jaki dzien tygodnia hehehe gdyby nie net lub info w tv heheheeh czas mnie sie wydaje szybciej leci niźli ciąża czas oczekiwania na dziecko ,a my już mamy 8 miesięcy matko kiedy to z leciało !!!

Rucia,Małysz ,Shaguniu,Libra wracajta do nas !!!!!

kiti, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu a gdzieś uciekla z Nikosiem co ??? Co tam u was ???? :-)

magdzia26 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    przeciez u mnie tez tak bylo ze gin do 30 tc mowil ze dziewuszka a potem okazalo sie ze wyszly na monitorze jajeczka :)choc ja czulam ze mam chlopaka w brzuchu - cos z wtym jest - Ty Aga nie czujesz ? masz ochote na slodkie czy kwasne? hihihihi bo ja caly czas kwasne jadlam i nie pasowalo mi to do dziewuszki a zreszta brzuch mialam do przodu jak na chlopaka a nie rozciagniety na boki
    e tam z tymi brzuchami i smakami nie prawda ;)

jak kuba mial sie urodzic to jadlam ciagle slodycze a jak Iza to kwasne wlasnie i z kuba mialam brzuch rozlany bo bokach a z Izka piłeczke ;)

aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Czyli Fedra tuż tuż na rozpakowaniu ,a spakowana do Spa jesteś Ty ????bo ja jak się spakowalam no co prawda nie do końca i mnie Marcel pogonil na porodowke ociagalam sie z pakowaniem chyba najdłużej ze wszystkich i wyszłam na tym jak ta lala heheheh fakt młody był w 1000%spakowany
    Fedra ma chyba z tego co pamietam dobrze bo tylko kilka rzeczy dla siebie musi wziasc do szpitala ;)

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki macie jakis fajny przepis na tort ? bo niedlugo urodzinki Izki i cos bym zrobiła ;) albo jakies fajne ciacho proste a dobre

a.png
    a.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawszę robię tort z bitą śmietaną i jabłkami z cynamonem :) Mi osobiście bardzo smakuje :)

Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

Ja od początku mam przeczucie że to chłop będzie !!!:) A jeżeli chodzi o zachcianki to na początku na kwaśne teraz bardziej na słodkie mnie ciągnie :)
    Wafel też cały czas twierdzi że to będzie jednak chłop :)
    Zobaczymy w swoim czasie co to wyjdzie w koncu :) Byle zdrowe :)

A tak w ogóle to dzień dobry :)

patrycja, aisa, kiti, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry

Aga, od początku czułaś, że będzie chłopak no i pewnie tak będzie. A i tak najważniejsze żeby zdrowe dzieciątko było.
    U Ruci też tak było, najpierw dziewczynka a potem "ale jaja" - będzie chłopak ;)

Kształt brzucha w ciąży to chyba od budowy kobiety i ułożenia dziecka w brzuchu bardziej zależy. Z tymi zachciankami to też różnie, u mnie nie było żadnych, dopiero pod sam koniec słodkiego mi się chciało.

Blondi, ja robie biszkopt, przecinam, ładuje np wiśnie z kompotu (jesli ma być na kwaśno) albo brzoskwinie i przekładam śmietaną. Na wierzch daje startą gorzką czekoladę.
    Z ciast to rafaello lubie bo pieczenia nie wymaga.

Kaszaniasta pogoda u mnie znów, pada i wieje dość mocno i tym deszczem zawiewa paskudnie, ble...!

kiti, Kaja, Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gocha, kciuki mocno trzymam żeby się udało w tym cyklu!
    Kiti też elegancko, co widać po wykresie, wytarmosiła M więc mam nadzieję, że i tam będzie fasolka :)
    Mam nadzieję Gosiu, że zrobiłaś zdjęcia tych cudeniek co je robiłaś bo pewnie już są rozdane jako prezenty. Albo podrzuć jakiegoś linka, co mniej więcej robiłaś co bym zaspokoiła swą ciekawość :)

Kaju, dziękuje za życzenia dla Jasia :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 10:47

Strażaczka90, kiti, Kaja, Fedra, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
‹‹ 5731 5732 5733 5734 5735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ