plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo i wróciłam
Z Małgosi wyjdzie chyba MarcelWafel w niebowzięty
Ale nadal nie potwierdzone w 100 procentach
Małe siedzi na tyłku głową do góry warzy 418 gr chlop jak dąb
Rozwija się prawidłowo
Mamusia tyje jak głupia koniec z podjdaniem chyba bo od ostatniej wizyty 3 kg więcejDobrze że koniec świąt
Miłego wieczorkuzbikowa, kiti, Fedra, patrycja, Kaja, Blondi22, aisa, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć, ja świętuje do piątku, a w sob powrót na swoje śmieci i w pon do roboty. Trzymajcie kciuki, żeby zaskoczyło w tym miesiącu. Może święta zdziałają cuda, bo akurat ovuparty u mnie
Brzuchy fajowe, bo jakby inaczej.
A śnieg u mnie fajny leży, mróz -10, ale już od ptnodwilż i plucha - beznadzieja nie lubię tego.
Aga a to ci niespodzianka. Dobrze, że pokoik w neutralnych barwach zrobiliście.
Fedra, aisa, kiti, magdzia26, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyNo ja się nie nastawiałam jeszcze że to córa będzie bo lekarz oststnio otwarcie powiedział ze to nie pewne bo źle ułożone i dziś też ułożone nie było za dobrze ale zmienił zdanie lekarz że bardziej mu na jajka wygląda
Ach co ma być to będzie byle zdroweJak już Wafel chce tego syna to niech będą te jajka
gocha04, kiti, Fedra, patrycja, Blondi22, aisa, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aga ale numer ale masz racje najważniejsze żeby zdrowe było
Gocha to oprócz kciuków przesyłam resztki ciążowych wirusów pukanie jeszcze mam ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobra może już pójdę spać... DobranocAGA 30, aisa, Strażaczka90, kiti, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry
Aga no właśnie nie ważne co, ważne by zdrowe było
Gocha trzymam kciuki !
Fedra ty spać nie możesz, a ja nie mogę się obudzić, wieczorami ciężko mi zasnąć, a z rana z 10 razy budzik przestawiam.
U mnie pada deszcz, zimno aż tak bardzo nie jest, pewnie z jakieś 2 stopnie na +aisa, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
przeciez u mnie tez tak bylo ze gin do 30 tc mowil ze dziewuszka a potem okazalo sie ze wyszly na monitorze jajeczka :)choc ja czulam ze mam chlopaka w brzuchu - cos z wtym jest - Ty Aga nie czujesz ? masz ochote na slodkie czy kwasne? hihihihi bo ja caly czas kwasne jadlam i nie pasowalo mi to do dziewuszki a zreszta brzuch mialam do przodu jak na chlopaka a nie rozciagniety na boki
-
Czyli Fedra tuż tuż na rozpakowaniu ,a spakowana do Spa jesteś Ty ????bo ja jak się spakowalam no co prawda nie do końca i mnie Marcel pogonil na porodowke ociagalam sie z pakowaniem chyba najdłużej ze wszystkich i wyszłam na tym jak ta lala heheheh fakt młody był w 1000%spakowany
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
A unas dzień mija szybko czasami się tak zawine ,że nie wiem jaki dzien tygodnia hehehe gdyby nie net lub info w tv heheheeh czas mnie sie wydaje szybciej leci niźli ciąża czas oczekiwania na dziecko ,a my już mamy 8 miesięcy matko kiedy to z leciało !!!
Rucia,Małysz ,Shaguniu,Libra wracajta do nas !!!!!kiti, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:przeciez u mnie tez tak bylo ze gin do 30 tc mowil ze dziewuszka a potem okazalo sie ze wyszly na monitorze jajeczka :)choc ja czulam ze mam chlopaka w brzuchu - cos z wtym jest - Ty Aga nie czujesz ? masz ochote na slodkie czy kwasne? hihihihi bo ja caly czas kwasne jadlam i nie pasowalo mi to do dziewuszki a zreszta brzuch mialam do przodu jak na chlopaka a nie rozciagniety na boki
jak kuba mial sie urodzic to jadlam ciagle slodycze a jak Iza to kwasne wlasnie i z kuba mialam brzuch rozlany bo bokach a z Izka piłeczkeaisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Czyli Fedra tuż tuż na rozpakowaniu ,a spakowana do Spa jesteś Ty ????bo ja jak się spakowalam no co prawda nie do końca i mnie Marcel pogonil na porodowke ociagalam sie z pakowaniem chyba najdłużej ze wszystkich i wyszłam na tym jak ta lala heheheh fakt młody był w 1000%spakowany
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:przeciez u mnie tez tak bylo ze gin do 30 tc mowil ze dziewuszka a potem okazalo sie ze wyszly na monitorze jajeczka :)choc ja czulam ze mam chlopaka w brzuchu - cos z wtym jest - Ty Aga nie czujesz ? masz ochote na slodkie czy kwasne? hihihihi bo ja caly czas kwasne jadlam i nie pasowalo mi to do dziewuszki a zreszta brzuch mialam do przodu jak na chlopaka a nie rozciagniety na boki
Ja od początku mam przeczucie że to chłop będzie !!!A jeżeli chodzi o zachcianki to na początku na kwaśne teraz bardziej na słodkie mnie ciągnie
Wafel też cały czas twierdzi że to będzie jednak chłop
Zobaczymy w swoim czasie co to wyjdzie w koncuByle zdrowe
A tak w ogóle to dzień dobrypatrycja, aisa, kiti, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Aga, od początku czułaś, że będzie chłopak no i pewnie tak będzie. A i tak najważniejsze żeby zdrowe dzieciątko było.
U Ruci też tak było, najpierw dziewczynka a potem "ale jaja" - będzie chłopak
Kształt brzucha w ciąży to chyba od budowy kobiety i ułożenia dziecka w brzuchu bardziej zależy. Z tymi zachciankami to też różnie, u mnie nie było żadnych, dopiero pod sam koniec słodkiego mi się chciało.
Blondi, ja robie biszkopt, przecinam, ładuje np wiśnie z kompotu (jesli ma być na kwaśno) albo brzoskwinie i przekładam śmietaną. Na wierzch daje startą gorzką czekoladę.
Z ciast to rafaello lubie bo pieczenia nie wymaga.
Kaszaniasta pogoda u mnie znów, pada i wieje dość mocno i tym deszczem zawiewa paskudnie, ble...!kiti, Kaja, Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Gocha, kciuki mocno trzymam żeby się udało w tym cyklu!
Kiti też elegancko, co widać po wykresie, wytarmosiła M więc mam nadzieję, że i tam będzie fasolka
Mam nadzieję Gosiu, że zrobiłaś zdjęcia tych cudeniek co je robiłaś bo pewnie już są rozdane jako prezenty. Albo podrzuć jakiegoś linka, co mniej więcej robiłaś co bym zaspokoiła swą ciekawość
Kaju, dziękuje za życzenia dla Jasia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 10:47
Strażaczka90, kiti, Kaja, Fedra, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość