plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aisko niestety nadal dieta
wybieramy się jeszcze na usg brzuszka i do gastrologa...dwa dni temu próbowałam rozszerzać swoją dietę i zjadłam jajko i niestety Niko trochę wysypało...a krew raz jest a raz jej nie ma...ogólnie głowa już mi pęka od tego wszystkiego...najgorsze jest to, że nie ma lekarza który by sie konkretnie zajął nim tylko każdy umywa ręce...a mi już brakuje pomysłów...za chwilę nadejdzie etap rozszerzania diety u Niko a ja nie wiem jak się do tego zabrać przy jego problemach z brzuszkiem i krwią, żeby mu masakry nie zrobić...i czy lepiej przechodzić na mm czy kp
-
aisa wrote:Cześć
Gocha, to pozostaje mi cierpliwie czekać aż dorwiesz kompa
Tak sobie ostatnio pomyślałam, że troche szkoda że przy clo choć raz nie miałaś podglądania jak rosną pęcherzyki.
Patrycji wykres też ciekawy jest
Ja nie widzę Patrycji wykresu
Troche szkoda, ale po objawach widzę, że w 1cs z clo była owu, w 2cs owu nie miałam, a teraz myślę, że będzie ok.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Madziu sama w tym nie jesteś unas jest tak samo ,a z dietą Marcela to nic lepiej bo wysypany nadal ,a ostawilam wszystko teraz czas na odstawienie Glutenu bo może to go uczula ,a nie dość ,że kasze bezmleczne gostac to koszmar jakiś ,a teraz jeszcze szukac bez glutenu! !!!!
-
my wlasnie wrocilismy z rehabilitacji ale mielismy pecha bo jak wychodzilismy to patrzymy a nasz samochod z przodu stukniety- moj sie wkurzyl ale zaraz podszedl do nas gosciu jakis i mowil ze wisdzial jak babka walnela i uciekla ale zdarzyl zapisac nr rejestracyjne i wlasnie pojechal na policje.
Nikus plakal okropnie - ale mi go szkoda no ale trzeba go rehabilitowac i juz -
Witam
U mnie na wykresie dziś tempka poszła w górę, żeby mogła powoli spadać, objawów żadnych po za bolącą i nabrzmiałą 1 piersią, ale to zawsze tak przed @, chciałabym żeby było inaczej, ale cóż, czas pokaże
Gocha nie wiem czemu nie widzisz mojego wykresu, on jest udostępniony dla wszystkich
Magdzia dasz radę, lekarz na pewno Ci pomoże
Sylwia przykre jest patrzeć na swoje płaczące dziecko, ale jak nie ma innego wyjścia to cóż poradzić. A co do samochodu to nie rozumiem ludzi, którzy uciekają, być może strach jest tego przyczyną, ale wiadomo, że gdyby nie uciekła nie byłoby pewnie zamieszania z policją.magdzia26 lubi tę wiadomość
-
patrycja a moze bedzie fasolinka ? bo idzie ladnie w gore ta tempka widzac po wykresie
Jestes jeszcze mlodziutka wiec spokojnie bez stresu - my sie stresowalismy bo nie udawalo sie a w kwietniu stuknie mi 30 a mezowi w lutym 38( choc faceci moga dlugo) ale nie powiem stres byl ogromnyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:02
-
Gosia, kliknij na nick Patrycji, wyskoczy takie okienko i tam będzie, że ma obecny wykres i w to kliknąć trzeba. A co do Twojego cyklu to koniecznie musi być ok!
Magdzia, diety nie musisz rozszerzać do 6 miesiąca więc jeszcze trochę czasu jest. Ale nie wiem czy dzieciom z alergią powinno się szybciej czy później rozszerzać diete. Faktycznie najlepiej by było jakby się dobry alergolog tym zajął.
Sylwia, z każdą rehabilitacją na pewno będzie lepiej! Kiepska akcja z tym samochodem. Dobrze przynajmniej że jest świadek zdarzenia.
Znów spadł śnieg i się roztapia. Paskudnie się chodzi po takim brei śniegowej... -
Asiu z tym rozszerzaniem to różnie unas nie patrzono na alergie jak go wysypie Trudno ,ale jeść musiał więc z ręką na sercu podawanie mu każdego obiadu to dlamnie był dramat i strach ,aby go nie wysypalo i niestety tak się stało po rybie !!!!!Madzia i tak ma 100%lepiej bo Niko pije jej mleko więc jest na wygranej pozycji niźli ja byłam nakaz dawania jedzenia i koniec miałam! !!! Bo mleko i picie jego to byla gechenna dla nas 100ml pił w dobrych wiatrach 1,5h ,a Madzia z tym ptoblemu nie ma i plus wielki ,a co do lekarzy Madziu u nas też ręce rozkładają i można osiwiec z ich niemocy ,ale ja sie pocieszam ze po Roczku będzie lepiej
-
Madziu kurna zawsze co !!!!!
A ja dziś się wscieklam bo oczywiście szukalam mleka po wsi i nie dość ,ze go nie ma to ceny skosmosu bo w aptekach 45zldo 50zl ja w Rosmanie 32zl a w aptece gemini 26zl nosz jasny gwint my to zawsze pod wiatr nie mogę mleka kupic normalnie w aptece bo ceny to gorsze niz przy mleku nr 1 -
magdzia26 wrote:No niestety Kajuś nie jest tak kolorowo bo od mojego mleka Niko ma krew w kupie...więc tak źle i tak niedobrze
A co się naslucham ,że nawet nie próbowałam cyckiem karmić ohhhh temat rzeka ,a bylam na laktatorze ponad miesiąc i nic nie udoilam ,aż moja mama się wstawiła za mną bo widziała ,że doje i nic!!!! Kurde ta krew to tez was męczy ehh jak nas Mleko do tej pory!!!!!! -
sylwia1985 wrote:policja kazala isc do sadu z tym
a idzcie z tym do sądu niech cipa wie ,że jak zbroji niech odpowiada ......ja też stojąc w korku dostalam dzwona i gdyby nie Milicja to bym nic nie dostała ,a tak facetowi z pensji za wszystko wzieli
ps.bo ja tylko tył ,a gościu stylu jak kanapka zgnieciony ......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:24
-
U mnie bez stresu jest odkąd zaczęłam ćwiczyć, bardziej myślałam o zrzuceniu kilogramów, ale jak widać i to nie pomogło. Po niedzieli zdzwonimy do lekarza i umówimy się na wizytę. Nie mogę się już doczekać
Może ktoś w końcu podejdzie poważnie do tego tematu.
-
Dzień dobry
Ja od 5 już nie śpię, nie wiem jakoś po zmierzeniu tempki nie mogłam zasnąćDodatkowo obudziłam męża, żebym nie musiała sama siedzieć
A tempka znów do góry, ale jeszcze spokojnie, zacznę dopiero myśleć w poniedziałek jeśli nadal będzie w górze, choć nie wierzę w to
Miłego dnia życzę -
Hej
U mnie również ovu wykryło owu hehe masło maślane.
Patrycja a ilo dniową masz faze lutealną?
patrycja, magdzia26, aisa, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6