plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczęta proszę nie zapeszać, bo tylko niepotrzebnie się nakręcam
I ciągle mężowi mówię, że na jego urodziny chcę dostać test z dwoma kreseczkami
Patrzyłam poprzednie wykresy to od jutra powinna tempka spadać, zobaczymy.
Gocha przeważnie jest 14 dni, 15 zawsze @ przyłazi.
-
hej
Patka Gosia kciukam za Was.
U Nas są takie wichury że wczoraj światła nie miało aż 34 tysiące Lubuszan.Awaria magistrali była.Ja pracuje w markecie duzym i tam tes światła nie było masakra jakaś..Mój Mąż od wczoraj juz miał 25 zgłoszeń.Siedze sama w domu i się nudzę.Jakoś od 2 tygodni źle się czuje..Najpierw nie miałam apetytu to w ogóle nie jadła a teraz od tygodnia wpitalam jak opetana.Głowa dzień w dzien mi pęka .Mam mdłosci poranne.Najpierw myślałam ze to od tabsów na tsh odstawiłam na 2 dni ale dalej mdłości rano miałam.Niby seks był ale nie było zakonczenia we mnie.Raz tylko się zdarzyła jak sie upiliśmy.;p na imprezie..A moze to prolaktyna znowu wariuje i przez to tak się źle czuje....Nwm....Poza tym nienawidzę jabłecznika!fuu a wczoraj u babki wpierdzieliłam całą blachę o-0.Maz do mnie"a przecież ty nie cierpisz jebłecznika"
pozdrawiam każdą z osobna:)
gocha04, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Dziewczęta proszę nie zapeszać, bo tylko niepotrzebnie się nakręcam
I ciągle mężowi mówię, że na jego urodziny chcę dostać test z dwoma kreseczkami
Patrzyłam poprzednie wykresy to od jutra powinna tempka spadać, zobaczymy.
Gocha przeważnie jest 14 dni, 15 zawsze @ przyłazi.
U Libry dziś też było na wykresie pięknie i co? Jajco. @ przylazła👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Strażaczko u nas też wieje niesamowicie.
A i wpadłam powiedzieć, że brzuch i plecy zaczynają @ boleć, tak sobie myślę, że tyle czasu się nie udawało to jakim cudem miało by się teraz trafić ? No właśnie chyba tylko cudemMąż mówi, że jak bym była w ciąży to jak wygrana 6 w lotka
Miłej nocki życzę -
Cześć dziewczyny,
Magdzia podoba mi się twój sen
Koczku czyli konsekwencja i nagradzanie działają, super.
Patrycja w zeszłym roku widziałam taki spadek i każdy postawił krzyżyk na wykresie, a kolejnego dnia piękna zielona niespodzianka się pojawiła. Tak czy siak trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 14:04
magdzia26, patrycja, Fedra, Kaja, aisa, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Witam.
Ja tam się nie przejmuje, bo i po co ? Jak nie teraz to może w następnym cyklu. Zresztą wierze, że kiedyś na pewno się uda
Gocha za Ciebie mocno trzymam kciuki i bardzo kibicuję
Miłego wieczoru kochane :*sylwia1985, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
ufff udalo mi sie uspac marude - ciekawe jak dlugo pospi- jutro koleja rehabilitacja . Ciezko mi patrzec jak biedaczek placze i takim blagalnym wzrokiem na mnie patrzy jakby chcial powiedziec,,mamo zabierz mnie stad,,
odkad zaczal rehabilitacje codziennie boli mnie zoladek - chyba musze sie przejsc do lekarza zeby mi cos przepisal -
Hello
Madziu super sen
Sylwia bądź silna to tylko dla zdrowotnosci tewgo synka wiem wiemsama cwiczylam z Marcelem i wiem jak płacze jak nie chce ,ale daliśmy radę i wy tez dacie !!!!!
Pati
aisa, magdzia26, sylwia1985, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Sylwia współczuję, ale musisz dać radę, musisz być dzielna to wszystko jest dla dobra twojego malucha.
Dodi, Plemniczko co tam u was słychać ?
Fedra a jak tam u Ciebie ?
Blondi z Kubusiem już lepiej ?
A u mnie co ? Tempka trochę w górę i tylko niepotrzebnie nadzieję mi robi, po jej zmierzeniu z wrażenia nie mogłam zasnąć. Nie chcę się nakręcać, bo później tylko wielkie rozczarowanie. Zobaczymy jutro sądny dzień, jak spadnie to trudno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 08:08
Selena, aisa, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość