plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Fedruś przywołuję Cię do porządku proszę się meldować
Pati ja był testa strzeliła dzisiaj a jutro powtórzyła jakby coś tak jak koczek pisze
a tak na marginesie jedna z wrześniówek znowu jest w ciążyodważna dziewczyna
ja bym teraz się na pewno nie zdecydowała przez tego mojego łobuza to się wogóle dzieci odechciewa
AGA 30, aisa, Kaja, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek
No i święta skończyły się na dobre bo mój Wafel pojechał do pracy i znów sama
Wczoraj stwierdziliśmy zgodnie że na obrączkach będziemy mieli napisane Wafel i Waflica
Pati no to kciukam za testowanie a niech sie zazieleni
Freda daj znać czy kulasz sie jeszcze
Co do drugirgo dziecka to ja mam w planie po roku od urodzeniaAle jak wyjdzie to się okaże
Ach za miesiąc ślub ale leci leci ten czas potem już zostanie odlicznie do porodu
Miłego dnia życze !!!Selena, magdzia26, kiti, aisa, a-koczek, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja się właśnie zapisałam do szkoły rodzenia i od 30 stycznia zaczynam zajęcia
A i zamówiłam pościel do łóżeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 12:36
Selena, aisa, patrycja, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelena wrote:Fajnie
Można dużo ciekawych rzeczy się dowiedzieć i nauczyć
zwłaszcza jak spodziewamy się pierwszego dziecka
No i dlatego postanowiłam się zapisać im więcej wiedzy tym większa pewność na przyszłość że sobie poradzi człowiek
A że ja na nikogo raczej liczyc nie moge w tej dziedzinie no to przyda się napewno
A i ta szkoła ma zajęcia na basenie czyli coś dla mnieSelena, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:No i dlatego postanowiłam się zapisać im więcej wiedzy tym większa pewność na przyszłość że sobie poradzi człowiek
A że ja na nikogo raczej liczyc nie moge w tej dziedzinie no to przyda się napewno
A i ta szkoła ma zajęcia na basenie czyli coś dla mnieja do praktycznych rzeczy nie doszłam
ale teria całkiem fajna i dużo się przydało
najbardziej podobało mi się spotkanie z przedstawicielką Nivea baby
gdyby nie to na pewno bym kupiła nieodpowiednie kosmetyki dla maluszka...zwłaszcza wcześniaka...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelena wrote:O takie spotkania też fajne
u nas położna po porodzie miała 6 wizyt domowych
No do położnej też musze dzwonić tej środowiskowej co będzie przychodzić do mnie !!
To żona lekarza rodzinnego do którego chodzę i dał mi jej nr żeby po 22 tc już się zapisać do niej
Ale ile razy będzie przyjeżdżać do się okaże chyba jak sobie radzić będę -
AGA 30 wrote:No do położnej też musze dzwonić tej środowiskowej co będzie przychodzić do mnie !!
To żona lekarza rodzinnego do którego chodzę i dał mi jej nr żeby po 22 tc już się zapisać do niej
Ale ile razy będzie przyjeżdżać do się okaże chyba jak sobie radzić będęta którą wybrałam
tam ich 4 były
No 6 wizyt zapewnia NFZ
Mogłam mieć więcej ale bym już za nie płaciła...
-
nick nieaktualnySelena wrote:Do mnie przychodziła położna ze szkoły rodzenia
ta którą wybrałam
tam ich 4 były
No 6 wizyt zapewnia NFZ
Mogłam mieć więcej ale bym już za nie płaciła...
Ja za szkołę rodzenia muszę płacić bo do innej gminy się zapisałam do szkoły więc te położne odpadają bardziej będa przy porodzie bo w tej gminie co szkola rodzenia będę rodzić