plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja może dziś bym się tak nie nakręcała i nie stresowała, ale zawsze jak tempka zaczynała spadać to spadała do końca, a tu dziś taki wybryk
Selena, aisa, AGA 30, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Ja może dziś bym się tak nie nakręcała i nie stresowała, ale zawsze jak tempka zaczynała spadać to spadała do końca, a tu dziś taki wybryk
a to nakręca... właśnie zerknęłam na mój ciążowy cykl i mi test na plus wyszedł dzień przed terminem @
aisa lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Zobaczymy, poczekam do jutra, co ma być to będzie
Ale dzisiejszy dzień pewnie będzie się ciągnął niemiłosiernie
i nam tu też.. długo już fasolki nie było...więc byłoby super jakby się udało
patrycja, aisa, AGA 30, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
W ogóle w moim horoskopie na 2015 pisało, że będę mogła tą nowinę ogłosić w tym roku, co prawda nie wierzę jakoś specjalnie w horoskopy
A w sobotę koło mnie "spuścił" się pająk
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Selenko, a kiedy macie zamiar postarać się o rodzeństwo ? I czy nie można tych planów przyspieszyć ?
ale tez kosztuje
nie żeby nam kasy nie starczało..no ale nasze oszczędności bardzo stopniały..i nie chcemy zbyt pochopnie podejmować decyzji..chcemy znowu trochę odłożyć
żeby mieć pewny start jak już ten drugi maluszek pojawiłby się na świecie
-
Selenko ja po pierwszej ciąży też ciagle mówiłam ze jeszcze nie teraz za rok a kiedy w koncu sie zdecydowałma to jak widac ponad dwa lata staran i nic wiec jeżeli macie w planach kolejne dziecko to chyba niema co odkładac bo jak widać życie pisze nam rózne scenariusze
aisa lubi tę wiadomość
-
Brawo koczku dla twojego psiaka
Mój od początku nie załatwiał się w domu, najpierw nauczyłam go na balkonie, a potem sam wybrał, że na dworze jest lepiej
Czasem wieczorem byłam z nim o 18 a na drugi dzień dopiero o 10 i bez problemu wytrzymywał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 09:34
AGA 30 lubi tę wiadomość