plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Ja za szkołę rodzenia muszę płacić bo do innej gminy się zapisałam do szkoły więc te położne odpadają bardziej będa przy porodzie bo w tej gminie co szkola rodzenia będę rodzić
-
nick nieaktualnySelena wrote:a to pewnie u Ciebie będzie trochę inaczej bo ja szkołe rodzenia miałam za free
Dlatego położną będę załatwiać już teraz co po porodzie będzie do mnie przychodzić żeby potem nie musieć płaćić znowu za coś co mi przysługuje !!
Ach u nas to najlepiej by bylo jakby człowiek za wszystko płacił
Lekarza płać badania płać itd. itd. -
nick nieaktualnypatrycja wrote:Aga super pomysł z obrączkami, a raczej napisami
A jaką pościel zamówiłaś ?
Taka pościel dwa kąplety 4 i 5 nr
http://allegro.pl/show_item.php?item=4949828776
do tego poduszka i kołderka
I 10 pieluszek z krówkami i żyrafami
http://allegro.pl/show_item.php?item=4964521426
Selena, kiti, patrycja, magdzia26, aisa, Blondi22, Kaja lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dlatego położną będę załatwiać już teraz co po porodzie będzie do mnie przychodzić żeby potem nie musieć płaćić znowu za coś co mi przysługuje !!
Ach u nas to najlepiej by bylo jakby człowiek za wszystko płacił
Lekarza płać badania płać itd. itd. -
nick nieaktualnySelena wrote:No dokładnie..wogóle służba zdrowia to porazka..co z tego że płacimy składki .. jak i tak trzeba chodzić prywatnie...
Polska nasza kochana !!
Pół pensji na składki idzie a i tak człowiek prywatnie do lekarza chodzi!!
W tamtym tygodniu ponad 300 zł zostawiłam za wizyty bo badania zrobić wizyta u gina wizyta u endo do tego paliwo ach szkoda gadać !!! -
AGA 30 wrote:Polska nasza kochana !!
Pół pensji na składki idzie a i tak człowiek prywatnie do lekarza chodzi!!
W tamtym tygodniu ponad 300 zł zostawiłam za wizyty bo badania zrobić wizyta u gina wizyta u endo do tego paliwo ach szkoda gadać !!! -
nick nieaktualnySelena wrote:No szkoda gadać ..a jak ktoś nie ma na te wizyty a musi to ja nie wiem co wtedy
U nas kolejka do endo to półtora roku i jak tu w ciaży czekać tyle czasu jak ja już 3 wizyty zaliczyłam w ciaży bo tsh mi skacze i co chwile większe dawki mam!!
Teraz tsh ładnie trzyma się w normie to ft4 za niskie i znowu inna dawka leków !!!
No i jak tu nie chodzić i nie badac tego w ciaży !!!
No właśnie co mają powiedzieć ci co nie mają na prywatne wizyty
-
Mojej mamie w lipcu powiedzieli, że jakieś szumy są w sercu i miała iść do jakiegoś lekarza więc dostała termin na listopad... A wujek mojego męża miał mieć operacje czekał rok czasu, gdy umarł przysłali list, że ma się stawić w szpitalu...
-
nick nieaktualnypatrycja wrote:Mojej mamie w lipcu powiedzieli, że jakieś szumy są w sercu i miała iść do jakiegoś lekarza więc dostała termin na listopad... A wujek mojego męża miał mieć operacje czekał rok czasu, gdy umarł przysłali list, że ma się stawić w szpitalu...
Żeby chorować trzeba mieć końskie zdrowie w polsce !!! -
Selena, pięciotysięcznik upolowany
Kliknęłam i miałam napisać, ale musiałam znikać. Co do drugiego dziecka to fajnie, że wszystkiego do wyprawki nie trzeba już kupować bo trochę jest po pierwszym dzieciątku.
Fedra na pewno da znać jak coś się będzie działo choć meldować się powinna
Aga, Wafel i Waflica, super!!!!Selena, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aga, Fedra i przyszłe ciężarówki. Wklejam kawałek tekstu z innego wątku, może się Wam przyda
"Przez cały połog działa jeszcze w naszym organizmie rozluzniajaca łaczenia stawowo relaksyna. Noworodka nosimy w różnych dziwnych pozycjach, na przyklad bardzo niewskazana dl amatki to noszenie go pionowo na wys. klatki piersiowej, odginajac sie do tyłu - baaardzo czesty widok i sama tak robiłam. PO 6 tygodniach relaksyna konczy dzialac a my zostajemy z nieprawidłowym ułożeniem kregoslupa. Dosłownie zastygamy. Tak prawdopodobnie nabawiłam się dyskopatii. To jest odwracalane przy kolejnej ciazy, gdy znow zaczyna krazyc we krwi relaksyna, ale w pologu trzeba po prostu uwazac na swoją psotawę,a jesli chcemy nosic dziecko w pioni, to wyżej, bardziej na ramieniu, co pozwala nam utrzymac wyprostowaną postawę."AGA 30, kiti, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dosżłam dzis do wniosku ze musze cos na uspokojenie brac bo ostatnio jestem ciagle chorobliwie nerwowa. Ostatnio nawet mi sie sniło ze na córkę krzyczałam to juz chyba chore. Albo brak słonca magnezu czy czegokolwiem ciągle jestem w jakims dziwnym napięciu
-
Aga 30 - u mnie do tej pory lezy posciel bo maly na poczatku spal w rozku a teraz z nami pod koldra...
a pieluszki ida natomiast jak woda
ciekawe czy to prawda ze dziecko sie zmienia jak wybije magiczne 3 mce- no u nas jutro wybijeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:33
-
Hej. Masakra jak ten czas płynie. Już 12.01 pierwszy dzień w pracy w roku 2015 zaliczony.
Ovu przesuneło mi owulacje, ale nie jestem pewna czy dobrze.
Patrycja a ktory sc u ciebie?
Aga fajny pomysł z napisami na obrączkach.
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧