plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Hej. Masakra jak ten czas płynie. Już 12.01 pierwszy dzień w pracy w roku 2015 zaliczony.
Ovu przesuneło mi owulacje, ale nie jestem pewna czy dobrze.
Patrycja a ktory sc u ciebie?
Aga fajny pomysł z napisami na obrączkach.
witam Was,,,Sniło mi się że Fredra jest na porodówie juz;D
Jak katar mam męczy;/ masakra...Patka moze to oznaka zagnieżdzenia?dlatego plamki w dniu @ sa? poczekamy do jutra Kotku
gocha04 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Sylwia tak to prawda ...u mnie się zmieniło na gorsze jak skończył 3 miesiące
Hehehehe Nasza magiczną cyfrą byla końcówka 4 miesiąca czyli mogę powiedziec ,że 5 miesiac spokojny bez kolek ,ale ból brzuszka był dość długo ,az zeszlismy z Nutramigenu czyli spokój mamy 1,5 miesiąca .......
Sylwia ja się łudziłam i jak głupia czekalam na ta magiczną 3 ,ale niestety wtedy to sie wszystko rozkrecalono niestety mam jak Madzia zdanie!!!
-
Witam.
a-koczek na nastrój i nie-pogodę polecam duże dawki wit. D3, minimum 2000jednostek, a lekarze swojej rodzinie podają nawet 5tys.j. więc bez obaw
Dobry jest też inozytol, czyli wit. B8.
Gdy nie ma słońca warto wspomagać się naturalnymi substancjami!
Pozdrawiam miłoaisa, gocha04, a-koczek, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aisa wrote:I jak było?
aisa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Co do mojej owulki to myślę, że jednak 13dc była tak mi guru Ovu zaznaczyło pierwszy raz. No ale zobaczymy jak długa będzie faza lutealna i wtedy będzie wiadomo na 100%
Malibu cenne informacje nam przekazujesz.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Gocha, Ritzer też by raczej uznał, że 13dc jest tym odpowiednim
Co do informacji - staram się wspomóc organizm naturalnie w miarę, ostatnio ciągle śpiący, szary i zmęczonytaki mój dzień- bez promieni słonecznych. Pytałam farmaceutek, czy te preparaty dobre, a nawet przeczytałam na kilku wątkach na Ovu- pozytywne opinie, to polecane suplementy. Propozycja - stosować miesiąc, półtora, jak nie ma poprawy w samopoczuciu to odstawić...
gocha04 lubi tę wiadomość
-
Dobry...
Przeleciałem szybko po postach bo i tak skupić się nie mogę biorąc pod uwagę ze przez ostatnie dwie doby spałam tylko 3h...
Nie rodzę i na porodówce nie jestem choć nie wiem ile ten stan potrwa czuje się coraz gorzej nospa już nie pomaga ból miesiączkowy jest coraz silniejszy a skurcze coraz częstsze ale nadal nie regularne...
Pati szkoda ze jednak pojawiło się plamienie ale tak jak Dziewczyny pisały grunt to się nie poddawać...
Kroczku cieszę się ze mogłam pomoc i przyniosło to efekty
Co do szkoły rodzenia to ja sobie odpuściłam zakres tematyczny jakoś mnie nie zachwycił a niestety w ostatnim czasie więcej marketingu jest na spotkaniach niż tych ważnych rzeczypozatym mój maz powiedział ze głupio by było panią prowadząca z błędów wyprowadzać bonja przecież taka wyedukowana jestem
Co do pościeli łóżeczkowej to ja mam kołderkę i podusie ale tylko dlatego ze było to w zestawie z łóżeczkiem, na początku pościel jest ponoć zbędna u mnie Młoda będzie spać na początku w rozku a potem w śpiworku...
Jeśli chodzi o noszenie Dzidzi i relaksyne tez o tym słyszałam by uważać na postawę ja to pewnie będę mało nosić na początku choć nastawiam się ze po Cc dojdę szybko do sprawności...
Gocha trzymam kciuki za wykres i mało stresu w pracy
Widzę ze Mayusia to już całkiem utonęła w pracy bo nic nie pisze, Rucia tez ucichła, Dodi jak zwykle z krzaków lajkuje a już o innych nawet nie wspomnę...
Sylwia trzymam kciuki za rehabilitacje Młodego i polecam jakieś ziółka na uspokojenie dla Ciebie bo dzidzia czuje Twój stres przez co tez jest niespokojny...
Cos jeszcze miałam napisać ale kompletnie już nie pamietam
A i tak jak już pisałam jak się będzie cos działo na pewno przez któraś Dziewczynę przekaże
Śpijcie dobrze i miłego dnia może i mnie uda się choć chwile zmrużyć oko
a-koczek, aisa, Blondi22, Strażaczka90, kiti, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień Dobry
Koczku, może choć raz w tygodniu albo raz na dwa dałoby się ugadać żeby wyjść wcześniej co byś zdążyła dojechać na masaż. Szkoda by było taką fajną ofertę przegapić.
Aga, fajna pościel. Mam podobną do nr 4 tyle że z motywem żyrafy.Póki co przydaje się ochraniacz bo Młody śpi w śpiworku.
Magdzia, wow, szybko jest dziewczyna w ciąży. Wrzesień był całkiem niedawno. W sumie to nieźle że tak od razu się udało.
Sylwia, najlepszego dla Nikosia z okazji 3 miesięcy
Patrycja, szkoda że @ jednak przylazła
Fedra, trzymaj się dzielnie! Fajnie jakby Natka jeszcze trochę poczekała w brzuchu ale jak zdecyduje, że to już to szybciej będziecie Ją tulić.sylwia1985, Strażaczka90, Fedra, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra dobrze ze dalas oznake zycia
Pati do gory glowka
o kurcze a myuslalam ze jak 3mce wybija to Nikus bedzie troszke spokojniejszy ale u was sie nie sprawdzilo- zobaczymy jak to u mnie bedzie
milego dzionkaBlondi22, patrycja lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Fedra dobrze ze dalas oznake zycia
Pati do gory glowka
o kurcze a myuslalam ze jak 3mce wybija to Nikus bedzie troszke spokojniejszy ale u was sie nie sprawdzilo- zobaczymy jak to u mnie bedzie
milego dzionka -
Niestety w nocy cierpię na bezsenność a w dzień daje radę spać po około 3-4 h ale właśnie już zaległam w wyrku i może jeszcze uda się zamknąć oczy
Moja córa ma chyba złośliwy charakterek po mnie bo jak myśle ze to już to i trzeba jechać do szpitala to nagle wszystko zanika i jest spokój, a jak jest spokój jakiś czas i myśle ze do terminu Cc dotrwamy to jakby kociokwiku dostała, złośliwe to dziecko i tyle
Postaram się codziennie cos skrobnąć żebyście się martwić nie musiały bo już smsa od Dodi rano dostałam w tym temacie
A co do 15 sty mój się śmiał ze Młoda by się urodziła i dostała by wyprawkę od RMFu ale potem okazało się ze w zestawie jest pluszowy Mis a On myślał ze to renifer i stwierdził ze jak nie ma renifera to mogę rodzic pózniejehh wesoło mam z tym mężem moim
A tym czasem dobranoc bo według mojego czasu mamy środek nocySelena, Blondi22, Strażaczka90, patrycja, aisa, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam
Ja tylko na chwilę, bo od rana męczy mnie ból brzucha, a po za tym ok, nie załamuję się i oczywiście ostatnią rzeczą jaką mogłabym zrobić jest poddanie sięBędę walczyła do samego końca, nieważne czy rok czy 5 lat
Miłego dnia kobietki :*Fedra, Strażaczka90, AGA 30, aisa, sylwia1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny,
Patrycja do du.y z tym @ niech spada.
Fedra faktycznie jak wyprawką ma być miś to taka lipa. Pampersów by dali, albo czegoś przydatnego.
Fedra, Strażaczka90, patrycja, AGA 30, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika