plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Fedra olać księdza. Jak będzie się burzył to pójdziecie do innego kościoła, a ich przecież w żadnym mieście nie brakuje.
Aha, powodzenia jutro. Trzymam kciuki, żebyście mogli szybko przywitać córę.
Chyba miałby nierówno pod sufitem, jakby robił z tego jakiś problem.gocha04, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Wczoraj nie mogłam zasnąć, zastanawiałam się jak to będzie, jak Natalka będzie wyglądać, prawie jak bym to ja miała rodzićAle już nie długo zobaczymy słodką kruszynkę, Fedra trzymam mocno kciuki :*
anka_a, Selena, aisa, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Po świętach bałam się stanąć na wagę. Dziś staje po dłuższej przerwie i nie mogę uwierzyć 58.4 a myślalam ze parę kilo mi przybyło i pewnie znowu do 70 dobiłam myślałam że normalnie waga mi się zepsuła. Jestem w szoku
patrycja, anka_a, aisa, Blondi22, zbikowa, Fedra, magdzia26, kiti, mauysia, Strażaczka90, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Blondi to już za 2 dni Izusia skończy roczek
jak to zleciało
buziak dla niuni od cioci seleny
no strasznie szybko ten rok minal. dokladnie teraz rok temu szlam na wizyte do gin i juz w szpitalu zostalam pamietam to jak dzisSelena, aisa, zbikowa, patrycja, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Melduje się na posterunku.
U mnie już pozamiatane, ale sen miałam piękny. Dwien zielone kreski mi się śniły hehe, ale akurat u mnie to oznacza koniec cyklu.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Dzień dobry,
Melduje się na posterunku.
U mnie już pozamiatane, ale sen miałam piękny. Dwien zielone kreski mi się śniły hehe, ale akurat u mnie to oznacza koniec cyklu.oby w tym cyklu wiedziała gdzie ma iść
i Madzi przepowiednie się spełniły
patrycja, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny...
Ostatni posiłek za mną
Czytając Wasze wpisy aż się popłakałam chyba dzisiaj mi puściły emocje, to wszystko jest takie nierealne...
Jeszcze raz Wam za wszystko dziękuje za to ze byłyście ze mną w tych trudnych chwilach kiedy sił już nie było i człowiek chciał odpuścić, za to ze byłyście i rozumialyscie mnie kiedy straciliśmy Nasza kruszynkę, ze wspieralyscie mnie kiedy była procedura i kiedy już się udało i za dzisiaj rownież dziekuje :*patrycja, Selena, aisa, magdzia26, kiti, Blondi22, mauysia, Strażaczka90, Dodi, a-koczek, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Gocha też nie lubię twojej tempki ;/ eh...
A w ogóle to mojemu mężowi nie chce się dziąsło goić po wyrwaniu, ciągle szwy puszczają i dentyści już nie wiedzą co robić, powiedzieli, że w najgorszym wypadku będzie musiał iść na jakąś operacje do chirurga, który zajmuje się kośćmi szczęki ;/ Ale jesteśmy dobrej myśli, mamy nadzieję, że obejdzie się bez tego. -
Gocha nie lubię Twojej temp ale wierze ze robimy zamianie
Strażacki nie mam do Ciebie siły
Blondi dla Izuni wszystkiego najlepszego już teraz bo pewnie za dwa dni wyleci mi to z głowy, niech rozwija się dalej tak cudownie, niech będzie szczęśliwym beztroskim dzieckiem
Patrycja może niech zrobi badanie w kierunku krzepliwości może przez to mu się nie goi ewentualnie wymaz z jamy ustnej bym zrobiła by sprawdzić czy nie ma bakteri która zaburza gojenie...Blondi22, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Dzień dobry dziewczyny...
Ostatni posiłek za mną
Czytając Wasze wpisy aż się popłakałam chyba dzisiaj mi puściły emocje, to wszystko jest takie nierealne...
Jeszcze raz Wam za wszystko dziękuje za to ze byłyście ze mną w tych trudnych chwilach kiedy sił już nie było i człowiek chciał odpuścić, za to ze byłyście i rozumialyscie mnie kiedy straciliśmy Nasza kruszynkę, ze wspieralyscie mnie kiedy była procedura i kiedy już się udało i za dzisiaj rownież dziekuje :*
Teraz to ja się popłakałam... -
Właśnie po wyrwaniu tego zęba, dostał antybiotyk i jest on od bakterii, ale dentysta powiedział, że on powinien z tydzień czasu do pracy nie chodzić, bo wiadomo kurz i to wszystko tym bardziej, że przy chemii pracuje, a mąż się trochę obawia iść na chorobowe, bo jest na okresie próbnym. Powtarzam mu,że przecież zdrowie jest ważniejsze, a on swoje, choć wczoraj się trochę przestraszył i może coś w końcu zrozumiał.