plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra kochana to wszystko jest jak najbardziej realne
Twój tak długo wyczekiwany CUD dziś będzie przy Tobie
Miałaś bardzo długą i ciężką droge ..ale nie poddałaś się walczyłaś
i zasłużyłaś na to
cieszymy się razem razem z Tobą
i czekamy na Natusie
patrycja, aisa, Fedra, kiti, Blondi22, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Fedra kochana to wszystko jest jak najbardziej realne
i zasłużyłaś na to
i czekamy na Natusie
A na potwierdzenie, że to się dzieje prosimy spojrzeć w dół i pogłaskać brzucholek od nasA wieczorem ucałować córeczkę :*
Selena, patrycja, Blondi22, Strażaczka90, Fedra, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Chociaz Fedra wiem że to dla Ciebie nierealne też może być...ja sama czasami nie dowierzam że Kacpuś jest z nami
że już ma roczek
że się udało... że ten Cud nas spotkał
to jest po prostu szczęście nie do opisania
zresztą sama się dziś o tym przekonasz jak Niunie zobaczysz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 09:19
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Gosia, kicha ta Twoja tempka
Oby przepowiednia wróża Magdzi się spełniła w nadchodzącym cyklu! No i Twój sen dzisiejszy też!
Patrycja, się nacierpi ten Twój mąż, współczuje
Blondi, ja jeszcze nie składam życzeń bo mam nadzieję, że nie zapomnę w niedzielę. Wszystko już zaplanowane?Blondi22, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra od rana mysle kochana o Tobie tak sie ciesze ze juz za kilka godzin na swiecie pojawi sie Wasze szczescie - tyle walczyliscie o nie - wiele lez wylalas a dzisiaj pewnie tez sie poleja ale ze szczescia
powodzenia kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 09:45
Selena, patrycja, Blondi22, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Też nie lubię mojej temp, ale co zrobić jak tak widocznie musi być. Teraz to mam mętlik w głowie czy zapisywać się do kliniki czy jeszcze poczekać, żeby z dzieckiem na ręku czy w brzuchu nie bawić się na weselu. Z drugiej strony to nie wiadomo czy tak szybko się uda, a jak zacznę znów odwlekać to naprawdę mnie starość dopadnie i będzie pozamiatane.
No i się porobiło dylematów.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Gocha ja na twoim miejscu bym nie czekała, my za rok planujemy ślub kościelny i obojętne mi jest czy będę w ciąży, czy dziecko dopiero co się urodzi, najważniejsze jest to aby było, gorzej jeśli termin porodu miałby przypadać w okolicach dnia ślubu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 09:45
aisa, mauysia, Fedra, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Macie racje nie ma na co czekać, bo i tak jest późno. A jak coś wyjdzie nie tak i trzeba będzie się leczyć to na pewno jeszcze dłużej się zejdzie.
Strażaczka co się nie odzywasz? Co się tam u ciebie dzieje?Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Fedra wrote:Gocha nie lubię Twojej temp ale wierze ze robimy zamianie
Strażacki nie mam do Ciebie siły
Blondi dla Izuni wszystkiego najlepszego już teraz bo pewnie za dwa dni wyleci mi to z głowy, niech rozwija się dalej tak cudownie, niech będzie szczęśliwym beztroskim dzieckiem
Patrycja może niech zrobi badanie w kierunku krzepliwości może przez to mu się nie goi ewentualnie wymaz z jamy ustnej bym zrobiła by sprawdzić czy nie ma bakteri która zaburza gojenie...
nom za dwa dni ty bedziesz najszczesliwsza mama na świecie i bedziesz miala czas tylo dla Natki heFedra lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Fedra kochana to wszystko jest jak najbardziej realne
i zasłużyłaś na to
i czekamy na Natusie
Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Gosia, kicha ta Twoja tempka
Oby przepowiednia wróża Magdzi się spełniła w nadchodzącym cyklu! No i Twój sen dzisiejszy też!
Patrycja, się nacierpi ten Twój mąż, współczuje
Blondi, ja jeszcze nie składam życzeń bo mam nadzieję, że nie zapomnę w niedzielę. Wszystko już zaplanowane?
kiecka dla solenizantki wybrana juzSelena, patrycja, mauysia, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Też nie lubię mojej temp, ale co zrobić jak tak widocznie musi być. Teraz to mam mętlik w głowie czy zapisywać się do kliniki czy jeszcze poczekać, żeby z dzieckiem na ręku czy w brzuchu nie bawić się na weselu. Z drugiej strony to nie wiadomo czy tak szybko się uda, a jak zacznę znów odwlekać to naprawdę mnie starość dopadnie i będzie pozamiatane.
No i się porobiło dylematów.co ma być to bedzie
gocha04 lubi tę wiadomość