plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Też nie lubię mojej temp, ale co zrobić jak tak widocznie musi być. Teraz to mam mętlik w głowie czy zapisywać się do kliniki czy jeszcze poczekać, żeby z dzieckiem na ręku czy w brzuchu nie bawić się na weselu. Z drugiej strony to nie wiadomo czy tak szybko się uda, a jak zacznę znów odwlekać to naprawdę mnie starość dopadnie i będzie pozamiatane.
No i się porobiło dylematów.
NIe zwlekać! No i nie ma nic złego w byciu na weselu z dzieckiem na ręku/w brzuchuWiem z autopsji.
gocha04, Blondi22, patrycja, Selena, Strażaczka90, Fedra, Dodi, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry;D dopiero wstałam o-0 .Mdli mnie .
chyba muszę coś zjeść.I ja się popłakałam czytają posty:) będe zaglądała i czekała na info:)
Gosia ja nie lubie Twojej tempki!
Ps.Ale z Was Podglądasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 10:50
Fedra lubi tę wiadomość
-
No i witam się z Wami dziewczynki znad porannej kawki
Fedruś już po "ostatniej wieczerzy"Następne papu już będzie w towarzystwie Tusi
(takie zdrobnienie właśnie wymysliłam).
Patrycja - a dużo jeszcze mąż będzie miał wizyt tego zębologa..? Sie nacierpi biedak
Ja za 4 dni też idę do dentysty - ostatnie 2 plombki i będę miała wszystko odpicowane.
Jak tam czujecie się przed weekendem?
aisa, patrycja, Fedra, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Napiszę jeszcze tylko że H ma dziś swój pierwszy balik
Będzie przebrany za KUCHARZA oczywiście, w swoim superaśnym fartuchu i czapieSelena, kiti, Blondi22, patrycja, aisa, Fedra, Dodi, gocha04, a-koczek, magdzia26, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Strażaczko to co, jednak nie testujesz?
Ja bym dla spokoju walnęła testa, żeby mieć czarno na białym czy jest fasola czy nie. Innymi słowy, dostałabym świra gdybym nie zatestowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 10:53
patrycja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Gocha moja rada nie odwlekaj kliniki prosty przykład ja do mojej zapisałam się we wrześniu a procedurę zaczęliśmy w maju jak widać wszystko lubi trwać a jak już będziesz w klinice i będziecie podejmować decyzje zawsze możecie cos przesunąć itp ale lepiej już zacząćgocha04 wrote:Też nie lubię mojej temp, ale co zrobić jak tak widocznie musi być. Teraz to mam mętlik w głowie czy zapisywać się do kliniki czy jeszcze poczekać, żeby z dzieckiem na ręku czy w brzuchu nie bawić się na weselu. Z drugiej strony to nie wiadomo czy tak szybko się uda, a jak zacznę znów odwlekać to naprawdę mnie starość dopadnie i będzie pozamiatane.
No i się porobiło dylematów.mauysia, patrycja, Blondi22, Dodi, gocha04, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Strażaczka90 wrote:test leży na pralce w łazience i czeka.I się coraz bardziej przekonuje że znowu się coś rozregulowało ;C
Ale wiesz o co chodzi, im szybciej się wyjaśni tym lepiej może.
Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Miałam testowac jutro lub dziś.Zaraz wracam ide zjeść coś.O ja tez che foty H zobaczyc po baliku;D
Strażaczka90, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
prosze a to ja w 5 miesiacu ciazy z kubusiem nawet nic nie bylo widac tak mialam dobrana sukienke
http://iv.pl/images/01396369207435075819.jpeg
Strażaczka90, kiti, patrycja, mauysia, Fedra, AGA 30, Selena, Dodi, a-koczek, aisa, magdzia26, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Mayusia właśnie tak mówimy do Młodej Tusiamauysia wrote:No i witam się z Wami dziewczynki znad porannej kawki
Fedruś już po "ostatniej wieczerzy"Następne papu już będzie w towarzystwie Tusi
(takie zdrobnienie właśnie wymysliłam).
Patrycja - a dużo jeszcze mąż będzie miał wizyt tego zębologa..? Sie nacierpi biedak
Ja za 4 dni też idę do dentysty - ostatnie 2 plombki i będę miała wszystko odpicowane.
Jak tam czujecie się przed weekendem?mauysia, Blondi22, patrycja, AGA 30, Selena, Dodi, aisa, magdzia26, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi