plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga fura świetna
I brzuszek też piękny
Strażaczko może rozwiniesz swoją wypowiedź ? Może jak się wyżalisz to trochę lepiej ci się zrobi, a my w miarę możliwości może będziemy mogły jakoś pomóc.AGA 30, Kaja, Selena, Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej mam pytanie do mam starszych dzieci. Moje córci w październiku wypadły dwie górne jedynki i do tej pory nowe nie wyszły niby coś tam widać ale zero postępu. Czy to normalne czy coś jest nie tak. Dolne jak wypadły to za jakiś tydzień były już nowe
-
Aga moim zdaniem wyglądasz zgrabnie i wcale nie widać, że brzuch taki duży. I bardzo ładna beemwica
Strażaczka to słabo, że coś się znów chrzani.
Koczek może warto do dentynsty z córą się przejść, bo to na mój gust trochę długo nie ma tych zębalów.AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
armagedon - Nikus wogole w dzien nie spi ma tylko mala drzemke miedzy 11 a 12 i do 19 jak siedzimy w domu NIC !!!!! po 19 kapiel i do wyrka oczywiscie naszego i cyc mo i usypia gdzieskolo 20 !!!! w nocy budzi sie teraz co 2- 2,5 godz to podtstawiam cyca i jakos spi - budzi sie zazwyczaj kolo 7 i od samego rana daje koncerty ze az uszy bola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 21:39
-
Aga wrzuć fotki na fb bo ja z tableta zobaczyć nie dam rady...
Koczku tez polecam iść do dentysty bo może sie okazać ze cos je blokuje lub krzywo rosną...
Strazaczko nie fajnie ze sie znowu chrzani oby było lepiej...
Sylwia cóż Ci mogę powiedzieć moje dziecko tez potrafi niespanie cały dzień i w nocy budzić sie co chwile ale u mnie to wiadomo o co chodzi a może zeby Twojemu bedą wychodzić choć pojęcia nie mam kiedy dziecka wychodzą pierwsze zeby...
A co do kolczyków u dzieci no cóż jestem zdania ze jak Mała podrośnie to sama zdecyduje czy chce miec uszy przebite czy tez nie ale to moje takie podejście jak z tym ze nie ubieram jej na różowo i nie wrzucam jej fotek do publicznej wiadomości taki moje zboczenieDodi, Selena, magdzia26, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Koczku ja bym to skonsultowala bo rzeczywiście jakos dlugo wyrosnac nie mogą
Aga zgrabna jestes w tej ciazyfura dla mlodego fajna, co to za firma?
Strazaczko mam nadzieje, ze szybko wszystko wroci do normy
Sylwia dzieci roznie sie chowaja i schemat dnia tez maja przerozny. Amelka tez na poczatku krociutka drzemke robila, ake z czasem sie to zmienilo, wiec licze, ze i u Was bedzie lepiej
Fedrus ciesze sie bardzo, ze u Was juz lepiej a Tusia jest taka sliczna i duza, ze hej :*
Apropo wagi to chlopaki mlodsze tu a waza duzo wiecej od Amelki
Malysz dzielnego masz synka
No i dziura we łbie. ....
Pozdrawiamy :*
mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry;)
Ach dziewczyny piszecie że ja zgrabna w tej ciąży A moja waga mówi co innego bo do 100 się zbliżam już ;/
no ale o tym myśleć będę po porodzie jak wyzrzucić te kg;)
DOdi wózek jest z firmy coletto i mam nadziej że dobrze będzie się sprawował
Fredzia później wrzucę zdjęcia na grupę jak będę na komputerze.
Dobrze że już dziś piątek
Miłego dniA .Dodi, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Hej
Aga naprawdę super wyglądaszcudny brzusio
nie widać w ogóle że tyle waga pokazuje
oby u Ciebie było tak jak u mnie
że same kg będą leciały
Fura Marcela też fajowska
Selenko no mam nadzieję że kg pójdą w dół same bo ja raczej na diety się nie nadaje bo mam słabą silną wolę -
Dzieki dziewczyny zapisąłm ją juz do dentysty ale termin dopiero na 13 kwietnia. ale chyba w nastepnym tygodniu wybiore sie do naszej doktórki zeby skierowaała ja na jakies wyniki bo naczytałam sie w necie i moze mam za mało witaminy D bo i rosnąc mi przestała a te zeby w okresie jesienno zimowym wypadły i moze z powodu braku tej witaminy nie rosna.
Aga chyba masz jakies uprzedenia co do swojej figury bo naprawde zgrabnie wygladasz waga wagą ale proporcje masz idealnie zachowane wiec tylko pozazdroscic. -
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Hej mam pytanie do mam starszych dzieci. Moje córci w październiku wypadły dwie górne jedynki i do tej pory nowe nie wyszły niby coś tam widać ale zero postępu. Czy to normalne czy coś jest nie tak. Dolne jak wypadły to za jakiś tydzień były już nowe