plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. :*
i najlepszego Nikusiowi z okazji 5 miesięcznicy.Dodi, kiti lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Troszkę spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego Dodi ;*
Sylwia na te 5 miesięcy milion buziaków
A po za tym myślę, że dobrym pomysłem byłoby stworzenie jakieś tabelki urodzinowej co myślicie o tym?
Dodi, sylwia1985, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Hello laseczki
a nasuwa mnie się pytanie??? Czy to nie za szybko po cc ,abym poszła o uregulowanie tej @@@@@@ bo teraz mam co 34dni lub 45 ,a w dziś 29 dni nosz kurde oszalec można z niączy to nie za szybko ?!?!?????!
-
Dodi, ode mnie też najlepsze życzenia urodzinowe, choć o dzień spóźnione
Sylwia - Niko jest przefajny!
Koczuś - ciekawe, co powie dentysta... Pewnie zapisze córę na RTG, żeby zobaczyć czy cośtam się czai w dziąsłach.
Strażaczko - mam nadzieję, że wszystko się ułoży!
Ja przez cały następny tydzień siedzę z chłopakami u teściów w ramach rekonwalescencji pomigdałkowej. Mam nadzieję, że wytrwam
Uściski!Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Mauysiu przypomniało mi się jak mnie brat uczył jeździć rowerem
Za pierwszym razem zjeżdżając z górki uderzyłam w słupek, bo nie zmieściłam się w furtkę
Ale mam nadzieję, że u Leosia nie będzie takich wypadkówWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 15:33
Dodi, mauysia, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Malys moja córa dość długo jeździła na 4 kółkach a to dlatego że ja bardziej panikowalam niż ona w koncu zdecydowałam się je odczepic i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu sama wsiadla i pojechała. Jak widać nasze dzieci są zdolniejsze niż nam się wydaje wiec Leos napewno szybko zalapie
mauysia, Blondi22, aisa, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
dodi naj naj naj najlepszego
moj Nikus maruda straszna - mam nadzieje ze to nie skok rozwojowynic nie chce ani na macie lezec, ani na bujaku tylko rece i rece ale ilez mozna, zreszta musi cwiczyc i mam go jak najmniej na rekach nosic ale jak wpadnie w histerie to nie ma wyjscia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 18:11
Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczier
A nauką jazdy zajmuje się dziadek Leosia, który ma już doświadczenie w tym temacie, no i opracowaną strategię. Mianowicie odkręca pedały i pozwala wnukowi zjeżdżać lekko pochyloną uliczką możliwie mało razy się odpychając. Gdy w końcu uczniowi uda się zjechać uliczką bez ani jednej podpórki, dziadek przykręca pedały i zasadniczo dziecko jeździZobaczymy jak będzie w tym przypadku.
Sylwia, a czemu masz nadzieję, że to nie skok rozwojowy? Przecież to znak, ze w umyśle dziecka dzieją się rewolucje, czyli jak najbardziej pozytywna rzeczTylko że trzeba mu pomóc przez to przejść.
Dobrej nocy!Blondi22, AGA 30, kiti, patrycja, sylwia1985, Dodi, aisa, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam
Blondi Iza dzielna dziewczynka
A ja mam termin na 25.03... Ale tylko na razie pogadać ;/ Pewnie w tym miesiącu nawet nic nie zrobią, trudno będzie trzeba czekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 15:05
-
Hej,
Odliczam dni do wolnego weekendu, bo znów mam maraton 11 dniowy. I za 2,5 dnia mam wolne. A teraz nie mogę wyjść z zachwytu nam moimi piersiami uwielbiam je chyba mi urosły hehehe nawet M to zauważył. Niech już takimi zostaną
Mauysia nie ma to jak sprawdzony sposób nauki.
Blondi dzielna Iza. Też miałam złote kolczyki tylko listki wiszące.
Patrycja, a tak fajnie się zanosiło ehh. To co, termin HSG w toku?
Edit: tak długo pisałam posta, że Patrycja wyprzedziła moje pytanieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 16:07
patrycja, mauysia, Dodi, aisa, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyDobry wieczór.
Ja po wizycie A więc Marcel zdrowo rośnie ma ok 1400 gr mi się wydaje że to mało patrząc jak majówki piszą o wielkościach swoich dzieci Ale lekarz powiedział że to w normie więc ok.
Nie chce mi ten lekarz mój zrobić żadnej fotki w 3 D bo jak on to mówi to szkoda czasu mu na takie rzeczy. no ale najważniejsze że wszytko ok.
Mam już się udać na konsultacje do neurochirurga pytać czy są jakieś przeciwwskazania do porodu normalnego.
Patrycja niech się biorą za badanie A nie gadanie
Gocha A co jadłaś że ci tak piersi urosły
Miłego wieczoru.magdzia26, mauysia, gocha04, Dodi, Selena, patrycja, Blondi22, aisa, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość