plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi, gratulacje z okazji 5 ząbka
Selena, Twój suwaczek ząbkowy też widzę zaszlał
Aga, bardzo Ci ładnie z brzuszkiemSuper że z Małym wszystko ok!
Patrycja, gdzieś nawet jest tabelka urodzinowa, ale odszukanie jej byłoby niezłym wyczynem
Kaja, Marcel niedługo dyszkę kilosów złapie, bardzo ładna waga!
Magdzia, 10 kg jak na wrześniowe dzieciątko to sporo, biedny kręgosłup mamuśkiSelena, Strażaczka90, magdzia26, patrycja, Kaja, kiti, Dodi, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
U nas ostatnio choroba. Najpierw gorączka u Jasia przez dwa dni, potem katar i kaszel.
Mnie też coś złapało, ale się nie daje.
Jutro na wieczór przybywają do nas goście więc dodatkowe zajęcie będzie... Fajnie bo będzie brat M z narzeczoną a nie fajnie bo dołączyła się do nich żona starszego brata M i będzie takie trochę piąte koło u wozu, ale trudno się mówi, jakoś się ogarnie...
Miłego dnia! -
Dzień dobry
Blondi super ze Izka dzielna byłaa może jakieś foto jak się prezentuje
?
Aga super ze po wizycie okładnie Marcelek waży
Mauysia jak tam zlecenie ?Dałaś rade
?
Kaja to nieźle wcina ten Twój skarb :)mój tez dużo lubi jeśćniekoniecznie to co powinien
a waży coś koło 10600 kg
Gocha widzę że jednak spadeczek na wykresieale następny cykl będzie Twój
Jejumiło że jesteś
zaglądaj częściej
Aisko na szaleją te żebynie nadążam zmieniać suwaczka
co w paszczkę małą zajrze to widać nowego
póki co przerwa
Nie dajcie się chorobie :)u nas tez mały na antybiotyku..gardełko miał chorei nawet pediatra ospe podejrzewała..bo był cały w krostkach..a u nas w mieście epidemia tego dziadostwa
.. ale na szczęście fałszywy alarm Krostki znikły i prawdopodobnie od gorączki były..
aisa, magdzia26, AGA 30, Dodi, Blondi22, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
To i u Was widzę chorobowy czas, ale już na wykończeniu mam nadzieję
My póki co u lekarza nie byliśmy, ale jutro Młody ma bilans to może lekarz też się zjawi osłuchać i ogólnie Go obejrzeć (zostawiłam wiadomość w przychodni, że chcę żeby też był lekarz, ale czy tak można to łączyć to nie wiem. Jak odsłuchają to mam nadzieję, że oddzwonią).
Ogarniam trochę chałupę. Trochę nie na rękę mi Ci goście, ale mówi się trudno. Na pewno będzie fajnie! -
No niestety ale chyba ni koniec chorób u nas..właśnie mi m pisał ze i jego cos bierze ...gardło boli i nos zatkany
... Oby Kacpi znowu czegos nie załapał od tatusia..
Aisko na pewno będzie fajnieTeż bym z chęcią z rodzeństwem się spotkała
ale muszę wytrzymać do sierpnia
kiedy to jedziemy na roczek mojej chrześnicy
-
E, to my szybciej kolejny raz się spotkamy z całą ferajną bo w lipcu jedziemy do Pl. A do tego będzie weselicho tego brata, który z narzeczoną nadciągnął jutro
Niech M się nafaszeruje wit C i czosnkiem, syropem z cebuki i nasmaruje amolemJa musze zrobić miksturę mauysi, gdzieś mi umknęła w postach a może to na fb była podana...
U Was dziś 15 miechów KacperkaGratki i buziaki :*
Selena, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:E, to my szybciej kolejny raz się spotkamy z całą ferajną bo w lipcu jedziemy do Pl. A do tego będzie weselicho tego brata, który z narzeczoną nadciągnął jutro
Niech M się nafaszeruje wit C i czosnkiem, syropem z cebuki i nasmaruje amolemJa musze zrobić miksturę mauysi, gdzieś mi umknęła w postach a może to na fb była podana...
U Was dziś 15 miechów KacperkaGratki i buziaki :*
no cosik mu musze zapodać żeby nic gorszego się nie rozwinęłoa że m uwielbia czocha to nie będzie z tym problemu
aisa lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Wpadam na chwilkę trochę nadrobić i uciekam.
U nas czas za szybko ucieka. Każdy po kolei chory, komp się zepsuł a na komórce to moje oczy wysiadają jak czytałam. Julo rośnie jak na drożdżach
Aga niech Waflątko dalej ładnie rośnie
Kiti jak się czujesz?
Za staraczki nieustannie trzymam kciuki i wieże, że i Wam się uda!
Pozdrawiam Was i myślami jestem z Wami :*Selena, sylwia1985, aisa, Blondi22, patrycja, kiti, Dodi, Kaja, magdzia26, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry.
A my właśnie śniadanie jemy. Potem ma przyjechać położna więc jakieś małe sprzątanie szybkie
Normalnie w nocy nie spałam bo ostatnio u nas zaginęła dziewczyna 15 lat co z moim bratem do klasy chodziła A wczoraj prawdopodobnie znaleźli jej zwłoki w szambie. ;/
co się dzieje na tym świecie to szkoda mówić.
Miłego dnia kobiety -
kubuś z Izką
http://iv.pl/images/66701859738429539138.jpg
i zdjecie Izki w kolczykach ale jak śpi bo inaczej ucieka
http://iv.pl/images/97626439180431924609.jpgpatrycja, AGA 30, kiti, Selena, Dodi, Kaja, magdzia26, aisa, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość