plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a tak z innej beczki moje małe osiagniecia w odchudzaniu
30 lipca 2014
waga 83kg
udo 65cm
biodra 114cm
talia 94cm
brzuch 107 cm
biust 103cm
i z dnia 17 marca 2015
waga 73kg
udo 56cm
biodra 102
talia 76cm
brzuch 80c,
biust 95
w tym czasie mialam przerwe od ćwiczen od grudnia 2014 do lutego 2015
wiec zrzucenie tyle kg i cm zajeło mi okolo 4,5miesiacapatrycja, Selena, kiti, sylwia1985, zbikowa, Dodi, Kaja, magdzia26, aisa, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Hejka
No Blodi gratulacjeJa mam podobne wymiary do twoich tylko waga 64
Twoje dzieciaczki cudne i kolczyki małej też super wyglądają
Aga coś okropnego z tą dziewczyną ;/Blondi22, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi no piękne efekty u ciebie. Oj żeby u mnie też tak było później chociaż z moją słabą silną wolą to ciężko będzie.
Ja pierwszą wizytę położnej już mam za radą. Fajna babka i za dwa tygodnie znowu przyjdzie
to jak kurs ze szkoły rodzenia Ale w domu
Pogoda piękna wiosna w pełnipatrycja, Selena, Blondi22, Kaja, aisa, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
witam wiosennie
Narzekałam na brak dolegliwości ciążowych...to ostatnio miałam mdłości i ściskanie w żołądku(pomagał szybki posiłek tylko)i zgaga. Na szczęście dziś wskoczyłam w II trymestr i od kilku dni już czuję sie lepiejGorzej że odrzuciło mnie od wielu produktów, w tym m.in. od mięsa.
Blondi Podziwiam za zrzucone kg.
Aisa zdrówka dla was i miłych dni spedzonych w rodzinnym gronie.
Ja obecnie żyję wyjazdem do Pl na świętaBlondi22, Kaja, magdzia26, aisa, Fedra, patrycja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Blondi ja tak szczegółów w obec kg nie napisze ,ale od 6 lutego do dzisiaj mam mniej 9kg
i jeszcze 15 kg mi pozostało aha i jak bedzie na minusie 10kg to sie wam pokaże
Dodi, Fedra, patrycja, magdzia26, kiti, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Blondi, świetne wyniki w walce z kg! Podziwiać!
Aga, fajnie że położona równa babka
Kiti, gratuluję wejścia w II trymestr
Kaja, bilans ok, waga 9050kg, 75cm.
Lekarka też była, osłuchowe ok, gardło i uszy czyste. Przy okazji sprawdziła kilka innych rzeczy, wszystko na szczęście na plus.
Goście nadciągnęli, jest sympatycznie. Kicha tylko że pogoda ma się zepsuć, dziś była super wiosna.
Dobrej nocyDodi, Fedra, patrycja, magdzia26, Blondi22, kiti, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dobry...
Przyszłam przeczytałam i już nie wiem co mam napisać
Dzieci Wam ładnie rosną, choroba mówiony stanowcze NIE, Aga i Kiti suwaczkiem ładnie idą do przodu (Kiti obstawiam u Ciebie dziewczynkę, na zgagę dobre jest manti a na mdłości mamarin)...
Blondi gratuluje kolejnego żabka u Izy no i gratki co do wagi
U mnie waga stanęła po porodzie w miejscu czyli na 82 kg w dniu porodu było 95 kg, ale obecnie nie mam siły na jakiekolwiek ćwiczenia wystarczy ze chodzę z Młoda na 3 godz spacery a przez resztę doby nosze ja na rękach
Gocha udanego odpoczywania i oby Ci cycki już takie zostały
Za zbliżające wizyty trzymam kciuki...
Jeju fajnie ze tu zaglądasz...
Aisko udanej wizyty gości...
Selenki oby choroby poszły precz...
Jestem chaotyczna w swej wypowiedzi bo co mi sie przypomni to pisze a ze już więcej nie pamietam to spadam buziaki dla Was
A Magdzia udanego przygotowywania do chrzcin... Właśnie tez jesteśmy na tym etapie
magdzia26, Blondi22, kiti, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam
Kiti gratulacje z okazji wskoczenia w 2 trymestr
Aga super, że położna jest w porządku
Aisko życzę mile spędzonego czasu razem z gośćmiMnie niedługo mają odwiedzić rodzice, siostra z mężem i dziećmi
A za miesiąc brat ma przyjechać do pracy.
Fedra wpadłaś każdej odpisałaś, a nie napisałaś co u was ?
To dziś ma być zaćmienie słońca hymm ciekawe
Słonecznego dniakiti, Fedra, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość