plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś, super, że Marcelek w porząsiu
Gosia, no to pogratulować jędrnego biustu
Ufff ja wracam do roboty - na jutro mam duże zlecenie i chyba znowu zarwę nockęAle jutro wieczorem zostawiam dzieciaki teściom i idę się odchamić do kina
Dobranoc!AGA 30, gocha04, Selena, patrycja, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hello laski
Aga wieści superowe nooo niech rosnie Ksieciunio szybko
Blondi kontrole zawsze wskazane podwozia ja tez sie kiedyś wybiorę
nasz Król waży 9500kg i 79 cm chyba dobrze i teraz menu mego króla pół devolaya ,2 łyżki marchewki ,2 ziemniaki,2 gałązki brokuły i 1 łyżka szpinaku ,a dodam ,ze to obiad nr 2 mego dzieciaka i panie ze stolika obok sie pytały czy on tak codziennie sesese ,a jak im powiedzialam ,ze to jego 2 obiad miny miały Cudne heheheheheheAGA 30, Dodi, magdzia26, patrycja, Blondi22, aisa, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Witam
Blondi Iza dzielna dziewczynka
A ja mam termin na 25.03... Ale tylko na razie pogadać ;/ Pewnie w tym miesiącu nawet nic nie zrobią, trudno będzie trzeba czekać.
Czyli 25 trzymamy kciuki aby badanie nie bolało ejjj wes im powiedz aby ci badanie zrobili ,a nie pogaduchy .... -
Blondi22 wrote:Witam
Zdolny Leo juz rowereksuper
a u nas kolejny ząbek juz 5
Leo będzie rowerkiem kolezanki wyrwał
Blondi wes oddaj Marcelowi chodz jednego zeba od Izymagdzia26, Selena, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia bo mialam nadzieje ze pojdzie w ta lepsza strone czyli ze bardziej sie uspokoi a on wpada w histerie jak mnie nie widzi
Kaja to fajnie sobie wazynie duzo - moj Nikus juz 8200 wazyl tydzien temu a ma dopiero 5 mcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 21:52
-
Kaja wrote:Hello laski
nasz Król waży 9500kg i 79 cm chyba dobrze i teraz menu mego króla pół devolaya ,2 łyżki marchewki ,2 ziemniaki,2 gałązki brokuły i 1 łyżka szpinaku ,a dodam ,ze to obiad nr 2 mego dzieciaka i panie ze stolika obok sie pytały czy on tak codziennie sesese ,a jak im powiedzialam ,ze to jego 2 obiad miny miały Cudne hehehehehehe
EDIT: Doczytałam posta Sylwii... To w takim razie niezły anorektyk z mojego(żaaart, dzis rano sprawdzałam nawet siatki centylowe i jest między 10 a 25, więc jest dobrze
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 21:59
Kaja, aisa, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aga no właśnie jadłam to co zawsze i tak samo nie zdrowo
super, że po wizycie wszytsko dobrze z Marcelem.
Kaja właśnie w tym cyklu marna częstotliwość masowania była, dlatego też fasola to nie przyczyna tylko taki cykl się trafił i jutro bądź po jutrze z cycków będzie niewiele, także teraz trzeba ich wielkość wykorzystać
Blondi ja swój coroczny przegląd czyt. cytologię zrobiłam 9.03 i czekam na wynik, ale gin mówiła, że szyjka wygląda "wyjściowo" także się nie martwię.magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
mauysia wrote:No weź! Zaraz wagowo prześcignie Heniosława! (mój waży z 10,5 - 11 kg)
EDIT: Doczytałam posta Sylwii... To w takim razie niezły anorektyk z mojego(żaaart, dzis rano sprawdzałam nawet siatki centylowe i jest między 10 a 25, więc jest dobrze
)
Kochana z wagą to pewnie jak u was sese mam na to www.plwiem ,że je ,a każde dziecko rozwija się i rośnie różnie więc Centyle mam głęboko w D.... ,a wole mieć dziecko z taką wagą niż z nadwagą bo później problem jak u mojej kumpeli wiecznie nadwaga ..?
magdzia26, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hejo
Aguś Wafelek pięknie rośnieachhh już niedługo bedziemy go oglądać
Patrycja trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne badanie
Kajuś no Marczello w końcu idzie w masępięknie
Gosia no ciekawa jestem co za przyczyna tych pokaźnych cycuszków
A my w końcu wzięliśmy się za organizacje chrzcinplanowany termin maj-czerwiec
ps. najciezszy wrzesniaczek wazy uwaga 10kgSelena, Dodi, aisa, Kaja, patrycja, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim kobietom na plemniczce
Co tam u Was?
Poczytałam, dzieciaki rosną, mamy pracują, odpoczywają, ganiają na szczepienia, smarują dziąsełka, oczekując ząbków.
Fajnie Wam. Wygląda na to,że sprawdziły się moje słowa i zostanę tą jedna z niewielu wyjątkowych, które mają spokój od tych spraw. Chciany czy niechciany ale spokój.
Gosia mocno Ci kibicuję, i strażaczce i małej naszej po cichu, koczusiowi, czekajce, żbikowi i innym żeby może kiedyś, jednak z zaskoczenia nawet.
Każdy taki objaw cyckowy, który wcześniej się Tobie nie przydarzał może mieć znaczenie i być jednocześnie sygnałem od fasolli :-)Jednak przekonałam się o tym dwa, lub nawet trzy razy, że potrafi mój organizm spłatać takiego figla dając nadzieję, że hej! Dlatego ja już całkowicie odpuściłam myślenie o ciąży. Jest mi z tym na prawdę lżej.
Zaglądam czasami tu i się odzywam, bo w końcu podglądałam usg i czytałam relacje z wizyt jak Waszych skarbków nie było jeszcze po tej stronie brzucha i fajnie teraz wrócić od czasu do czasu i cieszyć się z Wami
Pozdrawiam i życzę cudnej wiosny, udanych spacerów, bo to za chwilę, to już za momencik. Buziaki :-********
No a oczekujacym spokojnego oczekiwania.
Blondi22, magdzia26, Selena, aisa, Strażaczka90, Kaja, sylwia1985, kiti, mauysia, a-koczek, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Hello laski
nasz Król waży 9500kg i 79 cm chyba dobrze i teraz menu mego króla pół devolaya ,2 łyżki marchewki ,2 ziemniaki,2 gałązki brokuły i 1 łyżka szpinaku ,a dodam ,ze to obiad nr 2 mego dzieciaka i panie ze stolika obok sie pytały czy on tak codziennie sesese ,a jak im powiedzialam ,ze to jego 2 obiad miny miały Cudne hehehehehehe
moja tyle wazy teraz juz sie zatrzymala z waga tylko 3cm dłuższa od Marcela jest -
mauysia wrote:No weź! Zaraz wagowo prześcignie Heniosława! (mój waży z 10,5 - 11 kg)
)
moja jest jakos w 50centylu
-
gocha04 wrote:Aga no właśnie jadłam to co zawsze i tak samo nie zdrowo
super, że po wizycie wszytsko dobrze z Marcelem.
Kaja właśnie w tym cyklu marna częstotliwość masowania była, dlatego też fasola to nie przyczyna tylko taki cykl się trafił i jutro bądź po jutrze z cycków będzie niewiele, także teraz trzeba ich wielkość wykorzystać
Blondi ja swój coroczny przegląd czyt. cytologię zrobiłam 9.03 i czekam na wynik, ale gin mówiła, że szyjka wygląda "wyjściowo" także się nie martwię. -
magdzia26 wrote:Hejo
Aguś Wafelek pięknie rośnieachhh już niedługo bedziemy go oglądać
Patrycja trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne badanie
Kajuś no Marczello w końcu idzie w masępięknie
Gosia no ciekawa jestem co za przyczyna tych pokaźnych cycuszków
A my w końcu wzięliśmy się za organizacje chrzcinplanowany termin maj-czerwiec
ps. najciezszy wrzesniaczek wazy uwaga 10kgmasz co dźwigać
-
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja……...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek... 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża……. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......33lata...........synuś Heniu…… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola………. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek……15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś………..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś……..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś……24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia……...11.12.2013......egipt
Selena ................18.....26lat..........synuś Kacperek ....18.12.2013....podkarpackie
Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek .......14.01.2014......Niemcy
Plemniczka............2......29lat.........córcia Kornelcia ....14.01.2014 …..śląskie
Blondi22................1....24lata...........córcia Izunia....…...25.01.2014....mazowieckie
Effcia...................5.......30lat..........córcia Madzia...... 13.02.2014....wielkopolskie
Kaja.......................7......32lat……..synuś Marcelek ....…... 24.04.2014....pomorskie
Aisa…………..…....7 .…29lat…….synuś Jaś.......…….....08.05.2014.....Szwecja
Muska....................11…..32lata......córcia Emilka........ 14.08.2014 ...dolnośląskie
Dodi.......................7......30lat.......córcia Amelka........ 1.09.2014.......śląskie
Magdzia26.............6......28lat............synuś Nikoś.......... 2.10.2014 ....mazowieckie
Sylwia1985 ...........18....29lat ………synuś Nikuś....... 13.10.2014 ...podkarpackie
Anka_a..................9.....29lat..........synuś Julek..... 18.10.2014.....śląskie
Fedra........... 68/18/11... 30lat.....córcia Natalka..... 23.01.2013...małopolskie
Aga30............ ok.5 lat.... 32 lata.....FASOLINKA........opolskie (20.05.2015)
Kiti.....................19.......... 27 lat....... FASOLINKA..... małopolskie (24.09.2015)
Patrycja...............31.......22 [email protected] NIE PRZYJDZIE!!!!!!...Niemcy
a-koczek………........29 ...…[email protected] PRZYJDZIE!!!…war-maz
Gocha04..............33.........30 [email protected] PRZYJDZIE!!!... mazowieckie
Strażaczka..............10......23lata...........…..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
Tercia................... 27 .... 28lat ............ ....... NIE PRZYJDZIE!!!! .. wielkopolskie
Beata……………...17……29lat…..….... ...…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckiejeju, Kaja, sylwia1985, Dodi, Blondi22, Fedra, 6lama9, Strażaczka90 lubią tę wiadomość