plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heh jesli chodzi o teksty dzieci to moja Magduska jak nie ma papci to obowiazkowo pozbywa sie skarpet.I kiedys wyjmuje ja bosa z lozeczka i mając ja na rękach pytam "gdzie masz skarpetki" a ona glowa wskazała na łóżeczko i mowi "dzidzisz je"
Zdrowka kobietki moje
magdzia26, Selena, aisa, patrycja, kiti, Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ha ha, co się pytasz matka, przecież dzidziszEffcia28 wrote:Heh jesli chodzi o teksty dzieci to moja Magduska jak nie ma papci to obowiazkowo pozbywa sie skarpet.I kiedys wyjmuje ja bosa z lozeczka i mając ja na rękach pytam "gdzie masz skarpetki" a ona glowa wskazała na łóżeczko i mowi "dzidzisz je"
Zdrowka kobietki moje
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
A propo... taki pomysł mi się ostatnio narodził żeby w tabelce był wiek mamy w dniu narodzin dziecka a za nim w nawiasie obecny. Bo te które się udzielają mają zmieniany wiek a te które nie wciąż są młodeSelena wrote:Aisko i proszę jak możesz zmień mi wiek w tabelce

Co Wy na to?
Kaja, magdzia26, Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jak dla mnie może byćaisa wrote:A propo... taki pomysł mi się ostatnio narodził żeby w tabelce był wiek mamy w dniu narodzin dziecka a za nim w nawiasie obecny. Bo te które się udzielają mają zmieniany wiek a te które nie wciąż są młode

Co Wy na to?

:* :*