plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia, przypomniało mi się , że moja mama miała kiedyś podejrzenie tasiemca, ale wyszło że to helikobakter.
Pewnie nie jesteście w nastroju, ale zajmę Wam czymś głowę możeZbliża się nam rocznica ślubu a zaraz potem urodziny M. Jakieś pomysły na prezent?
Nic nie mogę wykombinować... -
magdzia26 wrote:No tak Selenko faktycznie ma swojego aniolka ale może ten aniołek postara się o rodzenstwo tutaj na ziemi
a narazie niech ten nasz Aniołek pomoże tym co dalej walczą o pierwsze maleństwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 11:49
magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rocznica nr 4
Zazwyczaj kupujemy sobie coś wspólnego, ale w tym roku jakiś brak pomysłów...
Na urodziny też pytam co chce, ale rzadko kiedy coś wymyśli bo mówi, że wszystko mawczoraj kupiliśmy buty to powiedział, że to prezent, ale co to za prezent jak kupiony wspólnie i
On płaciłto taka rzecz codziennego użytku, którą i tak by się kupiło.
-
Selena wrote:Jakby nie było rodzeństwo już ma...tylko nie tu na ziemi , a gdzieś w chmurkach
i póki co tak zostanie ...
Jasiek w sumie też ma Aniołkowe rodzeństwo, ale wiadomo, że chciałoby się jeszcze dać Mu takie na ziemi.
Jasiek ma za Anioła moją babcie, która umarła 8 lutego. Jasiek urodził się 8 maja, w 3 miesiące po Jej śmierci i dokładnie w dzień Jej imienin - Stanisławy. -
magdzia26 wrote:Hehe nowe łóżko a w bonusie możecie je przetestować
bardziej myślałam o owocach którymi możesz się oblozyc
To jest tomagdzia26, kiti, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A no ma Niko roczek czekalam na ten dzień a teraz jakoś nie mam głowy do tego zupełnie
:*
magdzia26 lubi tę wiadomość