plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
kiti wrote:Jest
My rano byliśmy z Małą na badaniach kontrolnych...ale się darła w niebogłosy a trochę tych badań było więc się biedna wymeczyła i teraz śpi z żalu. Na szczęście wszystko ok, bioderka ok i od narodzin przytyla na cycu już prawie kg i aktualna waga to 3440 g
Niestety dzieciaczki zwykle płaczą na tych badaniach, choć krzywda im się nie dzieje...
-
Libra wrote:Koniecznie to najlepiej od ręki w ciąży widzieć Malą i Goche. I to nim sie cykle skończą
Ja też jestem z Wami girls i trzymam mocno kciuki...Libra, kiti, mala29_, Selena, aisa, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Patrząc na Twój wykres obstawiam, że ovu była 16 albo 17dc co by znaczyło, że dziś był 20 dpo to jeszcze bardzo wcześnie. Ciąża zapewne jest młodsza o kilka dni niż pokazuje suwaczek. Jesteś pod koniec 5tc, za dwa tygodnie będzie już widać co trzeba
Nie daj się złym myślom! Będzie dobrze! :*
aisa lubi tę wiadomość
-
No i życzę Wam, laseczki, miłego wieczoru
Ja siedzę przy kompie ofkors, i jutro też się nasiedzę... No ale na szczęście nie mam tak co weekend.
Co jak co, ale robota z domu mi się podoba, mimo że nie spotykam się z ludźmi itp. Minus tylko taki, że trzeba sobie samemu dbać o zlecenia.
No nic, wracam do roboty! Pa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 22:36
aisa lubi tę wiadomość
-
Powitać
U mnie szaro i ponuro. W nocy padało, teraz nie, ale przez tą szarość chce się spać.
W sumie nie ma co marudzić, u niektórych śnieg już za oknem
Gocha, lipa, że małpiszon znowu przylazł. Że też się nie może odp.. Kciukam za ten cykl!! -
magdzia26 wrote:Witamy
u nas dzisiaj ma padać śnieg z deszczem
zamówiłam dla Niko śpiworek z wełna owcza do wózka mam nadzieje ze szybko przyjdzie bo mój zmarzluszek zamarznie na spacerze
Póki co na szczęście kurtka zimowa z zeszłego roku w miare dobra
ale jeszcze butów nie mamy dla małego..i dziś poszedł w adidasach do żłobka..
Niby mam w domu jakieś od siostry ale mi sie kurna wydaje że są trochę jeszcze duże..muszę mu potem dokładnie zmierzyć
kurna zaskoczyła mnie ta pogoda
nie spodziewałam się tak szybko śniegu...
-
He he, to więcej jest miejsc gdzie już jest śnieg niż gdzie go nie ma
Pisząc o śniegu myślałam o zdjęciu Fedry na fb
Buty dla Jaśka mam, kupione wcześniej i zdaje się że całkiem dobrze trafiłam z numerem
Kombinezonu zimowego nie mam jeszcze, ale już jeden na oku mam
Sylwia, ustaw suwaczek -
magdzia26 wrote:Aisko kuracja została przerwana bo jak się okazało ta "pani" mocno próbowała nas naciągnąć na kasę
Dobrze, że się zorientowaliście, że tak jest.. Diagnoza jest zła czy leczenie, czy jedno i drugie? Że też chodzą po ziemi takie "ktosie"..