plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra to teraz słodkiego lenistwa życzę aż do czerwca
obyś mogła w 100% cieszyć się tym cudownym stanem
jeszcze mogłyby do Ciebie dołączyć Zbikowa, Ola, Gocha i Beata
kiti, Libra, Selena, aisa, Fedra, zbikowa, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Libra to teraz słodkiego lenistwa życzę aż do czerwca
obyś mogła w 100% cieszyć się tym cudownym stanem
jeszcze mogłyby do Ciebie dołączyć Zbikowa, Ola, Gocha i Beata
kiti, Selena, Selena, aisa, AGA 30, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
Libra fajnie że jesteś znów u nas
to kiedy pierwsza wizyta ?
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Wpadłam tylko podziękować... a o wizytach dowiem się jak odbiorę wyniki i skontaktuję się z kliniką
-
Hej Libra ciężaróweczko
Trzymam kciuki i nie zapominam w modlitwie o spokojną ciążę! Mam nadzieje, że wszystko będzie w jaj najlepszym porządku i będziesz do nas wpadać z super wieściami z wizyt. No i kciukam za podwójne szczęście, cudnie by było.
Kiti, super że wszystkie badania ok! Pięknie Mała przybiera, oby tak dalej
Selena, Ty znów podwójnie dziś szalejesz z lajkamiSelena, kiti, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niemam wspaniałych wieści. Czekałam na serduszko a nawet pecherzyka nie widać. Macica ciążowa ale pęcherzyka nie widać. Jakby się uparł to jakiś zaczątek niby jest ale czy to to czy nie to nie wiadomo. Mam nadzieje ze porostu jeszcze za wcześnie na usg. Za DWA TYGODNIE kolejna wizyta. Trochę się podlamalam na początku i popłakałam ale gdzieś w głębi czuje ze musi być dobrze. Bo chyba urojonej bym nie miała.
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Niemam wspaniałych wieści. Czekałam na serduszko a nawet pecherzyka nie widać. Macica ciążowa ale pęcherzyka nie widać. Jakby się uparł to jakiś zaczątek niby jest ale czy to to czy nie to nie wiadomo. Mam nadzieje ze porostu jeszcze za wcześnie na usg. Za DWA TYGODNIE kolejna wizyta. Trochę się podlamalam na początku i popłakałam ale gdzieś w głębi czuje ze musi być dobrze. Bo chyba urojonej bym nie miała.
Będzie dobrze. -
a-koczek wrote:Niemam wspaniałych wieści. Czekałam na serduszko a nawet pecherzyka nie widać. Macica ciążowa ale pęcherzyka nie widać. Jakby się uparł to jakiś zaczątek niby jest ale czy to to czy nie to nie wiadomo. Mam nadzieje ze porostu jeszcze za wcześnie na usg. Za DWA TYGODNIE kolejna wizyta. Trochę się podlamalam na początku i popłakałam ale gdzieś w głębi czuje ze musi być dobrze. Bo chyba urojonej bym nie miała.
Nie daj się złym myślom! Będzie dobrze! :*
Fedra, gocha04, kiti, mauysia, Selena lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Niemam wspaniałych wieści. Czekałam na serduszko a nawet pecherzyka nie widać. Macica ciążowa ale pęcherzyka nie widać. Jakby się uparł to jakiś zaczątek niby jest ale czy to to czy nie to nie wiadomo. Mam nadzieje ze porostu jeszcze za wcześnie na usg. Za DWA TYGODNIE kolejna wizyta. Trochę się podlamalam na początku i popłakałam ale gdzieś w głębi czuje ze musi być dobrze. Bo chyba urojonej bym nie miała.
Miałam Ci to pisać wcześniej ale na usg zdecydowanie jest za wczesnie nie pamietam jaki wynik bety miałaś ale dopiero powyżej 1000 widac cos na usg o serduszku nie wspomnę...
Tak wiec weź na luz17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Tak gin mi mówił ze dopiero ponad 1000 widać a u mnie gdziś około 800 powinna być. Ale byłam u gin ponieważ od pon jest na 2 tygodniowym urlopie i jak oblicza sobie na podstawie mojej pierwszej ciąży to coś juz było widać tylko nie wzięłam faktu ze ovu miałam wcześniej. Także teraz spokój odczekać 2 tygodnie