plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Libra, bardzo się cieszę, gratuluję i trzymam kciuki
Koczku trzymam kciuki
Sylwia wszystkiego najlepszego dla Niko na roczek
Magdzia dobrze, że się zorientowaliście tak szybko... Ah wszystkim teraz tylko pieniądze w głowie...aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja też witam
Patrycja, co u Ciebie?
Magdzia, myślę że to wszystko do Niej powróci, prędzej czy później.
Aga, jak zdrówko?
Sylwia, wszystkiego najlepszego dla Nikiego! Niech się zdrowo chowa, pięknie się rozwija ku radości swoich rodziców!!! Buziaki dla Niego :* -
nick nieaktualny
-
patrycja wrote:Witam
Libra, bardzo się cieszę, gratuluję i trzymam kciuki
Koczku trzymam kciuki
Sylwia wszystkiego najlepszego dla Niko na roczek
Magdzia dobrze, że się zorientowaliście tak szybko... Ah wszystkim teraz tylko pieniądze w głowie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:51
-
AGA 30 wrote:U nas zdrówko ok. Grypa minęła mały marudzi ostatnio okropnie. W czwartek szczepienie było i było w miarę ok.
Zima idzie A ja czekam już na wiosnę.
Fajnie, że choroby minęły
U nas dziś wiatr i deszczAGA 30 lubi tę wiadomość
-
A u mnie szpital bo w niedzielę po 22 gdy mój M był w pracy kazalam mu jechać do lekarza a z tamta pojechał na SOR i po nie spełnia 1h był już na stole operacyjnym i pozbył się wyrostka
,ale cała niedziela żem go otrulam
a tu zapalenie wyrostka
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie powolutku do przodu
Mąż dopiero po 3tyg chorobowego poszedł do pracy. Rozciął sobie nogę pod kolanem i przez pierwszy tydzień w szynie chodził, a ja musiałam usługiwać
Pogoda nieciekawa, @ za rogiem, nawet nie ma powodów do radości... Jedyne co mnie podnosi na duchu to kolejne fasolki na ovu
I planujemy zmienić mieszkanie na 3 lub 4 pokojowe, czekamy na jakieś propozycje ze spółdzielni.