plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ależ wam zazdroszczę Niko przez ta zmianę czasu oszalał budzi się o 6:30 a drzemka w ciągu dnia jak zwykle tylko na spacerze ale zawsze spał koło 2h tak teraz co chwile się wybudza
musze go w końcu nauczyć spania w dzień w domu... było kilka prób ale kończyło się to godzinna histeria a snu max pół godzinki
-
magdzia26 wrote:Ależ wam zazdroszczę Niko przez ta zmianę czasu oszalał budzi się o 6:30 a drzemka w ciągu dnia jak zwykle tylko na spacerze ale zawsze spał koło 2h tak teraz co chwile się wybudza
musze go w końcu nauczyć spania w dzień w domu... było kilka prób ale kończyło się to godzinna histeria a snu max pół godzinki
-
Magdzia, jak Niko zje mało rano to potem nie marudzi, że jest głodny? Jasiek miał taki czas że wołał jeść sam ręką, teraz znowu lubi jak się Go karmi. Może w tą stronę pójść.
Kaja, to niemiłą niespodziankę mąż przywiózł
Trzymam kciuki za wizyty -
Ja juz po serduszko bije 132 także wszystko ok mam małą przepływowosc tkanek ze strasznie słabo widać wszystko się zlewa ale udało nam się zauważyć kijaneczke z bijacym serduszkiem. Mega szczęśliwa jestem
aisa, magdzia26, Fedra, mala29_, patrycja, Kaja, AGA 30, kiti, Selena, Selena, sylwia1985, gocha04, Beata lubią tę wiadomość
-
Aisko ja go karmie i daje mu samemu jeść no ale nie wszystko może sam zjeść jak np jogurt czy obiadek to wszystko byłoby na podłodze
najlepiej mu idzie jedzenie parowek ale cały dzień nie może na samych parowkach żyć