plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No dziewczyny, super suwaki
Podpowiedzcie mi, czy normalnym jest potworny ból jajnika skoro dziś czwarty dzień cyklu i skończyło się krwawienie? Boli strasznie i to już od 15:30-16:00 gdzieśCoś niemożliwego. Teraz nie wywołujemy @ i nie biorę żadnych hormonów, żeby sprawdzić jak funkcjonuje mój organizm. Ostatnie wyniki z poprzedniego naturalnego cyklu to:
6/7dc pobierano
Prolaktyna 194,47 (60-619)
LH 3,78
f.folik.(1,9-12,5) f.owu (8,7-76,3) f.lutealna (0,5-16,9)
FSH 5,34
f.folik. (1,1-9,6) f.owu (2,3-21,0) f.lutealna (0,8-7,5)
Testosteron 0,47
norma ( 0,5-2,6)
Wapń całkowity 4,9 norma(4,5-5,5)
Magnez 0,75 norma(0,65-1,07)
sód 142,5 norma(135,0-148,0)
Potas 4,23 norma(3,50-5,50
Może macie jakieś pojęcie i coś można o tych wynikach powiedzieć więcej. Wypadłam już z obiegu i nie pamiętam. Pozdrawiam i jutro miłego odpoczynku
-
Hej
U mnie dziś nie ma Święta, dzień jak codzień. Ładny dzień się zapowiada.
Jeju, raczej w 4dc za szybko na ovu i ból jajnika, który mógłby się z tym wiązać.
Też niewiele pamiętam z tych badań, było coś że stosunek lh do fsh powinno wynosić 1. Prolaktyna zdaje się ok.
Kaja, coś faktycznie za dużo literek się wkradło koło suwaczków.jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedrus a skad te przeczucia
ja tam poki co upieram sie przy chłopaku
Jeju niestety nie pamiętam jakto było z badaniami ale jajniki czasem tez mnie tak bolaly na początku
Kaju suwaczek fajny ale czy dobrze ustawiłas datę na nim ? bo zapamietalam ze termin masz niby po mnie porodu, a suwaczek pokazuje Ci ponad tydzień starszą ciążę od mojejjeju, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. Nad ranem już nie czuję bólu i ciągnięcia jajnika. Hmmm
Miłego dnia!
Zdrówka Sylwia!
Słusznie, liczyło się taki stosunek, coś mi świtało. Stosunek LH do FSH wynosi 0,7. tzn, że mam za niski progesteron tym razem i ciałko żółte jest niewydolne. Zawsze coś ha...ale wiadomo co robić w tej sytuacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 12:12
-
Fedra wrote:Jeju moze została torbielka po poprzednim cyklu i ona tak boli...
, może trzasła i to co się wysączyło podrażniało otrzewną. Myślę, że w przyszłym tygodniu załatwię wizytę z usg i będę coś wiedziała.
Mam podwyższony DHEA-S 398,70 a norma to (98,8-340,0), właśnie dojrzałam, że nadeszły wyniki z wojewódzkiego. Nadnercza?
Nie wiem dlaczego mi nie zlecił od razu androstendionu, nie wiem ale niech teraz ćwiczy sam i myśli co dalej ten nasz pan doktorroNam tylko pozostaje
Fedra lubi tę wiadomość
-
Hej,
Widzę, że pojawiły się nowe suwaki, fajne. A u mnie masakra. @ przeszla niepostrzeżenie, ale za to nastresowałam się moją kotką. O 20 w pon leciałam z nią do wet i tylko potwierdzili moje przypuszczenia o zapaleniu pęcherza. Także już 2 dni pod rząd byliśmy na zastrzykach, a dostaje po 3 biedulina i trzęsie się jak galareta ze strachu w gabinecie. Całe szczęście, że już normalnie da radę się wysikać, bo jak co kilka minut siedziała w kuwecie i dwie kropelki puszczała to, aż mnie bolało i praktycznie nie spałam z pon na wt. Także za dziecko to ja podziękuje, bo wyłysieje lub się przekręce szybciej niż mnie starość dopadnie.
Jeju na moje oko wyniki mieszczą się w normach.
Kiti chrzest w święta to spoko sprawa, bo raz wydajesz kase, a masz dwie imprezyI też myślę, że nie ma co świrować z kupowaniem sukienki z rozpinanym przodem.
Magdzia przecież nie będziecie weselić się na dworze tylko w pomieszczeniu tak samo jak i ślub nie będzie na zewnątrz. Ja bym zainwestowala w jakieś klasyczne szpilki/czółenka w kolorze nude, żeby to nie były buty na jedno wyjście, a białe zapewne będą tylko na jedno.
Aisa dobrze, że u ciebie ładna pogoda, bo ja mam ciemnice za oknem. Tyle dobrego, że dotychczas nie pada.
Fedra odpuściło choróbsko?Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Hej
Gocha, biedna kiciaDobrze że już lepiej. Pogoda u mnie dziś kiepska, mam nadzieję że ta dobra poszła do Ciebie
Fedra, ciekawe które typy okażą się trafione. Jak wszystkie albo choć 3 to lecisz zagrać w totka
Sylwia, zdrowiaFedra lubi tę wiadomość
-
Beata no nie chciałam Cię stresować przypominając wizytę i tak masz se doborze ja mam za tydzień w środę
a Ty dziś! !!
I pamiętaj rytm serduszka czaczainnej opcji nie ma !!!!
aisa, Beata, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
witam się nieśmiało
i zastanawiam się czy mnie jeszcze pamiętacie??? Jakiś czas temu udzielałam się tu bardzo często, ale dawno mnie nie było
Dzień dobry wszystkim! Mogę znowu się przyłączyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 12:02
aisa, Kaja, Beata, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Asia pogoda licha i nas pada i wieje ,a ja idąc na spacer miałam oczy pod tytułem co za idiotka w takiej pogodzie na dworze z dzieckiem hihi a jest ciepło 11st
U nas rano jeszcze padało, ale teraz się ogarnęłoBeata lubi tę wiadomość