plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia, fajnie że @ minęła bezboleśnie! Niezła data kolejnej małpy. Nie sobie Mikołaj ją zabiera na długi czas!!
Nasze pelargonie już schowane, ogródek przekopany. Czekamy na wiosnę.
Magdzia, suknia ślubna znaleziona?Jeśli będziesz szukać butów w Wawie to bazar różyckiego.
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Dobry
W nocy lało a teraz piękny dzień się robi. Po wczorajszych wichurach nie ma śladu
Sylwia, ponoć czopki viburcol (chyba jakoś tak to się pisze) są dobre. U nas ząbkowanie łagodne więc niewiele pomogę. Ps. Fajny awatarek -
My sylwia dawalismy nurofen forte jak była masakra przy zabkowaniu i tak chyba przez 6 dni dostawał co 6 h ale byliśmy pod stałą kontrola pediatry a to było tylko jak mu 3 jedynki szły na raz z resztą na razie obyło się bez leków chociaż dopiero 6 ząbków Niko ma
zobaczymy co będzie przy czworkach bo podobno one najgorsze oby nie zaczęły mu wychodzić wszystkie na raz bo będzie niezły armagedon...
-
nick nieaktualnyDobry.
Dziewczyny wy mnie nawet nie straszcie tymi zębami bo aż się boję.
Puki co u nas spokój Ale chwilami widać że mu dokucza tam coś w buzi. Czasem dostaje wścieklizny wczoraj czoPek poszedł w ruch i zaraz spokój był. Zęby niby idą Ale nic nie widać żeby chciały już wyjść chociaż lekarka ostatnio na szczepieniu powiedziała że już wysoko są więc czekamy. -
Aga, ja mogę pocieszyć, że niektóre dzieci spokojnie przechodzą ząbkowanie... chyba trochę w mniejszości jestem na naszym forum, ale mam nadzieję, że Młody dołączy do grona dzieci lekko przechodzących ząbkowanie.
Magdzia, ksiądz i sala ogarnięte to spora część załatwionaRozglądaj się za suknią, rozglądaj i oczywiście pokazuj nam tu
magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Z rana
Wczoraj wykonałam wszystkie zalecone badania + betę I progesteron
Mam nadzi o dziwo wyniki były tego samego dnia. Sama nie chcę interpretować bo jeszcze cuda jakieś wyjdąmam nadzieję ze wszystko ok a w czwartek Mam wizytę więc lekarz już się odpowiednio zajmie
FEDRUS czy na tym etapie można jeszcze interpretować betę która wynosiła wczoraj 47425 ?Fedra, AGA 30, kiti, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Witam Z rana
Wczoraj wykonałam wszystkie zalecone badania + betę I progesteron
Mam nadzi o dziwo wyniki były tego samego dnia. Sama nie chcę interpretować bo jeszcze cuda jakieś wyjdąmam nadzieję ze wszystko ok a w czwartek Mam wizytę więc lekarz już się odpowiednio zajmie
FEDRUS czy na tym etapie można jeszcze interpretować betę która wynosiła wczoraj 47425 ?Beata, magdzia26, kiti, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi