plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe, też załapałam, że tu czyli na Plemniczce
a to o ovu chodziło
Fajnie, że staracie się o drugie dzieciątko
No i super, że mimo takich komplikacji Kacper jest na świecie i ma się dobrze
Powodzenia w staraniach!!
Beata, nie zapomnij dać znać
Ja nie wychodzę jeśli ostro leje i wieje, to żadna wtedy przyjemność dla Młodego ani dla mnie. Na szczęście rzadko jest aż tak źle żeby nie dało się wyjść.Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Beatko powodzenia na wizycie.
Powiedzcie mi od kiedy czuje sie ruchy?
Ja to jakoś późno zaczęłam czuć takie dające pewność, że to na pewno dziecko, ok 20 tyg. Jakoś od 16 takie pykania, czasem motylki.Beata lubi tę wiadomość
-
Dzięki Oczywiście dam Wam znać od razu
KocZku coś mi się odbiło o uszy ze przy drugiej ciąży spokojnie ok 16 tygodnia już się wyczuwa nie mogę się docZekaćAGA 30 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
aisa wrote:Hehe, też załapałam, że tu czyli na Plemniczce
a to o ovu chodziło
Fajnie, że staracie się o drugie dzieciątko
No i super, że mimo takich komplikacji Kacper jest na świecie i ma się dobrze
Powodzenia w staraniach!!
Beata, nie zapomnij dać znać
Ja nie wychodzę jeśli ostro leje i wieje, to żadna wtedy przyjemność dla Młodego ani dla mnie. Na szczęście rzadko jest aż tak źle żeby nie dało się wyjść.mamy dzieciaczki w podobnym wieku, może i drugie też będą w podobnym jak się uda
ja z pierwszym zaszłam chyba po 5 cyklach starań, zobaczymy jak pójdzie z drugim
-
aaa dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was lub Waszych znajomych rodziła naturalnie drugie dziecko po pierwszym porodzie cc?? Bo ja po 15 godzinnym porodzie miałam cesarkę <ufff wreszcie> i ciekawe jak to jest. Pewnie to zależy też od odstępu między porodami
-
Meginka, na pewno tym razem też szybko pójdzie
Znajoma rodziła sn po cc ale od pierwszego porodu minęło ok 6 lat.
Jak szpital w którym będziesz rodziła na to pozwala to pewnie będziesz mogła spróbować.
Na belly - po porodzie był wątek rodzących sn po cc. Chyba na fb też taki jest.
Beata, już po wizycie? -
Wiadomość od Beaty
"fatalnie dlatego sie nie odzywam ;(((((
nie widac serduszka mam powtorzyc bete i jesli nie urosnie to w niedziele klade sie na oddzial"więc ogłaszam mocna mobilizacje kciukowa za dzidzie Beatki
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny jestem wykończona nie mam siły nawet pisać cZekam na wynik bety ale dla mnie to koniec nadzieji byłam pewna ze już zobacZę zarys dzieciątka. .Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie