plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem no wiec tak lekarz ten niestety powiedział ze tamten jest świetnym lekarzem...i powinnam mu zaufac tez nic nie widział wiec raczej źle niz dobrze
choc poeiedzial ze cuda się zdarzają i ma taką pacjentka teraz w 30 tygodniu gdzie nie bylo nic widać a serduszko pojawiło się dopiero w 10 tygodniu wiec kazał mi przyjść we wtorek i jeśli nadal nic nie będzie to w środę na oddział i dostane proszki poronne po których w bolach sie czeka....
przeczytslam mase historii przez ten czas faktycznie jest wiele przypadków z pustym jajem ale w kazfym przypsdku byly plamienia i niska beta albo szybko spadająca...
napisalam do tego pierwszrgo lekarza i powiedzial ze oczywiste czekamy to dalo mi promyk nadzieji
beta caly czas rosnie nie mam żadnych boli skurczy ani plamien wiec pozwólcie mi się uchwycić tej ostatniej nadzieji. moze Wam się to wydawać głupie i naiwne ale chce walczyć dopoki nie będzie juz zadnej nsdzieji a poki co wierzę w cudOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata trzymam kciuki za maluszka,i wcale to nie jest głupie czy naiwne myślenie bo JA również wierzę w twój cud
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata, jestem pewna, że nikt tu nie uważa, że to głupie. Każda z nas- staraczek wierzy w swój osobisty cud
pewnie dni do następnej wizyty będą się meeeega dłużyć, ale wytrwasz jakoś
życzę dobrych wieści, jesteśmy z Tobą!!!!
Beata lubi tę wiadomość
-
Beata trzymam kciuki za to, aby było dobrze.
Beata lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
ja pamietam jak wiedzialam ze jestem w ciazy to nie lecialam odrazu do gina bo balam sie ze wlasnie powie ze jest zarodek ale brak serduszka itp wiec wolalam poczekac choc wiadomo stresowalam sie okropnie
z ciekawosci zerknelam i u gina bylam 27 lutego a test zrobilam 13 lutego i wyszly krechy
belly wyznaczylo ciaza rozpoczeta 9 styczniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 22:29
-
Beatko to dobrze ze lekarz kazał jeszcze czekać do 10 tyg to dobra decyzja moze Ty poprostu miałaś wszystko przesunięte i jeszcze masz ten zapas...
Wazne ze nie ma plamien i nic nie boli...
A dał Ci cos na ten progesteron?
Nadzieja nigdy nie jest głupia dopóki walczymy jesteśmy zwycięzcami
Będę sie modlić za Maleństwo...Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beatko . Tak mi się przypomnialo w pierwszej ciąży mój gin był na urlopie wiec nie mogąc się doczekać poszłam do innego ten zaczal coś gadać ze nie ma co się cieszyć ze ciąża może się nie rozwijać itp. Ale ja olalam jego gadanie bo czułam ze będzie dobrze i tak było a teraz mam 7 letnia córkę. Wiec wszystko jest możliwe i razem w czerwcu będziemy przygotowywać się do porodu
Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Jaśko dziś zaszalał i spaliśmy do 9. Przymrozek już w nocy się pojawił, w sumie nie takie już bo to połowa listopada. Wczoraj piękne słońce było.
Wszystkiego najlepszego dla Marcela!! Niech zdrowo rośnie i pięknie się rozwija :*AGA 30, Kaja lubią tę wiadomość