plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Asiu ,a Ty jak się czujesz???
Fedra dziękuję za cynk na mdłości jest ciut lepiej! !!!
Na mdłości imbir, z rana jakiś krakers czy coś żeby żołądek nie był pusty, no i migdały.kiti lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Beatko a wizyta o której ?
Między pscjentkami muszę się wcisnąć ale zamierzam iść ok 16 bo akurat zawioze O. na angielski I chcę się wyrobić w tym czasie mam nadzieję ze zdążęOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Hej
Beata nieustająco myśle o Tobie
Na mdłości prócz migdałów polecam mamarin mnie bardzo pomógł...
Aiska tak juz poszło w cholerę chorobstwo i u Młodej i u mnie...
Młoda spi ja miałam sprzątać a nic mi sie niechce ehhhBeata, kiti, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muszę Wam coś napisać i albo dajcie mi kopniaka na otrzezwienie albo nie wiem....
Jak wiecie wczoraj byłam pewna ze będę walczyć tym bardziej ze R cały czas wierzy pociesza i nie widzi innej opcji..
Ale dziś Jedna z Was (nie podam imienia)
Sprowadziła mnie totalnie na ziemię. ..pisząc o konkretnym przykładzie pustego jaja ..I ze tak lepiej bo inaczej mogłoby się okazać ze zarodek źle by się rozwijał i mógłby mieć wady... no i ze beta rosła aż do 10 tygodnia oczywiście zalamalam się płakałam i akurat zadzwoniła moja mama powiedziałam ze nie ma żadnych szans ze idę jutro na zabieg
(((
(To bliską koleżanką której ufam wierzę i zawsze dobrze życzę choć nigdy nie widzialysmy się face to face)
Ale ciekawość i moja dociekliwa natura zwyciężyła i poszłam na wskazany wykres...I mu mojemu zaskoczeniu okazało się ze...
Po pierwsze już w piątym tygodniu było podejrzenie pustego jaja (swoją drogą nie mam pojęcia jak tak wcześnie można stwierdzic) po drugie były plamienia beta owszem rosła ale tylko do 7 tygodnia i maks.wysokość jaką osiągnęła to było ok. 13.000
PO przeczytaniu tego wszystkiego I przeanalizowaniu może jestem ślepa może tak bardzo chcę wierzyc Ale dla mnie moja historia wydaje się zupełnie inną i dająca nadzieję. ..bo naprawdę nie znalazłam ani jednego takiego przypadku gdy beta była tak bardzo wysoka przy pustym jaju
Powiedzcie co o tym myślicie czy naprawdę nie chcę czegoś widzieć czy mój przypadek jest oczywisty. ???
Jeśli chcecie możecie pisać na priv jestem na tyle silna ze wszystko zniose wykańcza mnie tylko niepewnoscOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Beata ja myśle że nigdy żaden przypadek nie jest ten sam, dlatego nie czytaj już więcej i nie porównuj. Już nie raz przekonaliśmy się że natura jest nieprzewidywalna i potrafi spłatać figla lekarzom robiąc coś czego nie umieją zrozumieć czy wytlumaczyc. Ja ciągle wierzę i trzymam mocno kciuki.
Beata, Selena, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 12:10
Kaja, Selena, Beata, aisa, AGA 30, patrycja, a-koczek, magdzia26, Fedra, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny