plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Moja jutro o 18:20 więc trochę czasu jest.
Oczywiście mam nadzieję ze jutro same super wieści przyniesiesz :*Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beatko dopóki nic nie jest przesądzone i lekarz nie powiedział na 100% jak wygląda sytuacja to nie ma co się doszukiwać złego. Po prostu pozostaje czekać i mieć nadzieję. A ja wierzę, że będzie dobrze :*
Kiti cudna córeczka :*
Kaja to czekamy jutro na dobre wieścikiti, Beata lubią tę wiadomość
-
Beatko tak jak dziewczyny piszą każda ciąża jest inna i nie ma co porównywać ...ja mogę tylko napisać co bym zrobiła na Twoim miejscu - dokładnie to samo co Ty nie poddalabym się i wierzyła że będzie dobrze i trzymam bardzo mocno kciuki żeby maluszek się objawił z pięknie bijacym serduszkiem :*
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jest malutki zarodek serduszka jeszcze nie widać ale jestem dobrej mysli i lekarz tez kolrjna wizyta za tydzień
bsrdzo Wam dziękuję ogromnie za wsparcieAGA 30, magdzia26, kiti, aisa, Kaja, patrycja, Fedra, sylwia1985, gocha04 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:jest malutki zarodek serduszka jeszcze nie widać ale jestem dobrej mysli i lekarz tez kolrjna wizyta za tydzień
bsrdzo Wam dziękuję ogromnie za wsparcie
U mnie też najpierw zarodek był bez serduszka potem już biło.
Długi tydzień czekania teraz. Kciuki trzymamy cały czas.Beata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:jest malutki zarodek serduszka jeszcze nie widać ale jestem dobrej mysli i lekarz tez kolrjna wizyta za tydzień
bsrdzo Wam dziękuję ogromnie za wsparcie
Nieustająco trzymam kciukiKaja, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi