plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam bardzo kochane Mam nadzieję ze naprawdę W to wierzycie i ze się spełni
Naprawdę podtrzymuje to moja wiarę
Mialam pisać wczoraj ale nie mialam zbyt optymistycznego podejścia ale dziś przeczytałam jeszcze masę wątków podobnych gdzie zdarzały się serduszka i zarodki widoczne dopiero po 10 tygodniu więc postanowiłam ze dopóki czuję się świetnie nie mam zadnych skurczy ani plamien to w życiu się nie poddam choćbym miała walczyć Z lekarzami o mojego Okruszka
Dopóki ja wierzę to jest nadzieja I tego się trzymamOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beatka i tak trzymać, będzie dobrze!!
Aga sto lat dla Marcelka
A my mamy od czwartku skok rozwojowy pełną parą, Amelia drzemie całymi dniami i tylko na brzuszku musi leżeć a jak nie śpi to chwile się pośmieje i dalej tylko wszystko źle i krzyk w niebogłosy. w nocy usneła dopiero o 1 i przed 6 musiałam ją budzić na jedzenie bo cycuchy pełne mlekai poźniej jeszcze jedna przerwa na jedzenie i spała do 11.30! pierwszy raz wyspałam się pożadnie, zrobiłam wszystko rano i zaczeło mi się nudzić. Pewno odsypiała wieczorne niespanie. Teraz już skumała że rączki należa do niej i że może nimi przecierać oczy, nosek, słodko to wygląda
a i jeszcze śmiesznie się przyglada mi i m
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 15:11
a-koczek, AGA 30, magdzia26, Kaja, Fedra, Beata, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
A my dziś z Marcelim byliśmy przywitać nowego członka w rodzinie Kuba jak Marcel delikatnie go glaskal po głowie, a później po dłoni
,a jak starszy brat krzyczał to Marcel pochodził i mówił ciiii uciszal go hihihi
kiti, Fedra, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:A my dziś z Marcelim byliśmy przywitać nowego członka w rodzinie Kuba jak Marcel delikatnie go glaskal po głowie, a później po dłoni
,a jak starszy brat krzyczał to Marcel pochodził i mówił ciiii uciszal go hihihi
Kaja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dobry dzień.
No pogoda naprawdę łóżkowa.
Moje dziecko dziś kończy pół roku.
Najlepsze pół roku mojego życia to było.
Miłego dnia.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny