plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strazaczka Ty mu rogów nie doprawialas więc niech pokaże że ma jaja chodź moczyl je gdzie inndziej i niech się przyzna do błędu !!!!! Bo tylko zdrady nie nawidze !!!!!
Fedra, Strazaczka1990, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Koczuś Kajka Aisko gratuluje;D
dawno mnie tu nie było...i dużo się zmeniło..jestem w trakcie rozwódu ...Mam nowego partnera...
Wow ale sie dzieje niech ten Rok przyniesie Ci same dobre rzeczy widocznie tak miało byc dzidziuś czekał na ten właściwy moment teraz pewnie nadejdzie ten czas
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ruda24 wrote:hej dziewczyny niech mi ktos powie czy wykupywałyście ten pakiet za 36 zł?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witajcie kochane
Wszystkiego najlepszego W Nowym Roku
Samych radosnych I szczęśliwych dni
Dużo zdrówka I miłościFedra, magdzia26, Kaja, kiti, Strazaczka1990, sylwia1985, aisa, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
dużo dużo nowych fasolek!!!
Fedra lubi tę wiadomość
-
strażaczka fajnie że ułożyłaś sobie tak szybko życie od nowa, teraz czekamy na jakiego maluszka
ooo Magdzia to widze że sprawy mieszkaniowe postępują a i wesele wkrótce będzie/
Aisa my też już w domu po świętach a same świeta to też był maraton po rodzinie bo wiadomo każdy chciał zobaczyć Małą. Oczywiscie wynoszona i wyniańczona przez wszystkich, bałam się trochę jej rekacji na ludzi bo wiadomo tu duzo osób nie ogląda ale nie bała się nikogo i wszystkim strzelała uśmiechyChrzciny też się super udały, Amelia grzecznie przespała cała mszę także się obyło bez płaczu.
a-koczek, magdzia26, Strazaczka1990, aisa, patrycja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość