plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:A ja się cieszę bo możemy w końcu odetchnąć wyjazdy z noclegiem z małym dzieckiem to masakra całe szczęście już jesteśmy w domku i mamy święty spokój
Dzięki za miłe spotkaniemagdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
My od wczoraj po drugiej stronie morza. Podróży minęła spokojnie. Święta to maraton odwiedzin ale było fajnie.
Moja siostra przyjechała z nami więc przez kilka dni mam weselej
Sylwka spędzimy na kanapie przed tv.magdzia26, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
My też w domu i powiem wam ze gdybyśmy mieli drzwi w sypialni żeby można było tv w salonie z głosem obejrzeć to nic mi do szczęścia więcej nie było potrzeba
zrobiłam nalewke kokosowa kupiłam winko, sushi, ciasto i inne przekąski
będziemy z P siedzieć i się relaksować
aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Przede wszystkim zdrowia, wszelkiej pomyślności i spełnienia marzeń. Szczególne życzenia spełnienia marzenia dla kobietek starających się o pierwszą dzidzie (pamiętam i nieustające kciuki ściskam)
AGA 30, Fedra, Kaja, anka_a, sylwia1985, patrycja, gocha04, aisa, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey laski
jak mnie wczoraj rozlozylo na maksa siły na nic kinol jak kran otwarty e hhh z Marcelim też mnie tak rozlozylo więc Sylwek wyglądał u nas tak : od 20 do 7 rano chłopy spali i fajerwerki przesłali a ja z okna do okna bo źle masakrycznie się czułam nawet leżenie mnie dobijalo dziś dużo lepiej nie dymi mi Czacha !!!
ja usnelam z bólem Czachy coś po 2 -
a-koczek wrote:Hej ja jakoś święta przetrwałam. Niestety nadal jest tajemnicą kogo noszę w sobie. Także do kolejnej wizyty może wtedy kto wie.
Gratulacje!!!
Szczęśliwego i owocnego Nowego Roku!!!
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie bo rzadko na forum zaglądam... U mnie występuje notoryczny brak czasuJedynie na telefonie sprawdzam fb grupę październikowych mamuś. Julek ma już roczek
Wróciłam do pracy jak młodzian miał 10 miesięcy tzn. zmieniłam pracę. Teraz pracuje od pn-pt i po powrocie zap*** w domu na 2 etacie ;)Póki co nie staramy się o olejną dzidzie ale jakby zdarzyło się to bym specjalnie nie płakała
Buziaki dla Was :* :* :* Zdrowia dla ciężarówek i powodzenia dla staraczek!!!!!Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:a gdzie Dodi dawno jej nie było i pismaka i strazaczki
rozprawe trzecią mam 12 stycznia i mam nadzieje że ostatnia.Rozwód biore z jego winy.Bo juz dośc mam stresu głupoty wymyśla na mój temat ale musi się jakoś bronic.Moze trzeba było brać za porozumieniem stron.Miała bym juz to wszystko z głowy.Ale za dużo wstydu na wiosce mi zrobił.
Ale było minełonie byłam jeszcze tak szczesliwa jak teraz.
pozrdrawiam Was Kochane i wracam do Was;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 19:41
Fedra, aisa, sylwia1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Koczuś Kajka Aisko gratuluje;D
dawno mnie tu nie było...i dużo się zmeniło..jestem w trakcie rozwódu ...Mam nowego partnera...
Ooooooooooooooo
matko jesteś wreszcie !!!!!!!
Kochana najważniejsze że Teraz jesteś szczęśliwa! !!!!Fedra, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość