plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
patrycja wrote:To się rozpisałaś
Ja myślałam, że będzie jakieś opowiadanie na pół godziny czytania
Tyle mnie nie było, ale właściwie nic szczególnego się nie wydarzyło
Jak zwykle sporo miejsca w moim życiu zajmuje praca ( właściwie większość), część oczywiście mąż, obowiązki domowe, kolejna podyplomówka, jakaś chwilunia na przyjemności i tak leci
-
Pozatym Dodi miałam pisać że nie zjadłaś zadnego ale by mnie dziewczyny wyśmiały
Jesli chodzi o pytanie kto tu bedzie za 20 lat to odpowiadam że ja
Melduje że zjadłam wczoraj 4 paczki...
Kfjatus i my sie tu juz nie nakręcany tu tematy życiowe sa jak widac kto ile pączków zjadł jakaś drogę do pracy miał i czy duzo spadło sniegu wiec mozesz zostać na stałepatrycja, aisa, Selena, kiti, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Najmocniej sorry, telefon miałam i mnie odciągnął od forum
Prawda, że bywały dni, że nikt nic nie napisał... teraz znów trochę wątek odżywa
O dyplomówce pisz, już pewnie nie pracujesz w papierach tylko oświata Cię całkiem pochłonęła? (wnioskuje po feriachpatrycja, Fedra, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
-
Może Kfjatku masz jakieś pytania bo tyle Cię nie było... Jakimś skrótem info można by rzucić, ale łatwiej odpowiedzieć na pytania
Słyszałam rano piosenkę po szwedzku i cały czas mam wrażenie, że to cover jakiejś innej, może po angielsku albo po polsku, ale nie wiem. Muszę zaraz na youtube oblukać...
Jestem w pobliżu, pisać dużo proszęMusimy nadrukować sporo żeby się Kfjatek zdziwiła jaki tu ruch i przypomniała sobie stare dobre czasy
Fedra, Selena, patrycja, kiti, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Kfjatus i my sie tu juz nie nakręcany tu tematy życiowe sa jak widac kto ile pączków zjadł jakaś drogę do pracy miał i czy duzo spadło sniegu wiec mozesz zostać na stałe
Fedra lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Dzień dobry
Wy tu jeszcze o pączkacha ja właśnie wszamałam z koleżanką pizzę na pół i chyba pękne
Poza tym czekamy do "Fettisdagen" czyli tłustego wtorku u mnie więc tym bardziej można wcinać wszystko co tłuste, niezdrowe i PYSZNE
Fedra, głupie małpy już tak mają. Albo zwlekają z przyjściem jak się czeka albo przyłażą za wcześnie, no i w ogóle że przyłażą nieproszone to już w ogóle szczyt małpowatościpatrycja, Kfjatus, Selena, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzięki za miłe powitanie Dziewczynki!
Aisko trudno mi zadawać pytania, bo nie jestem do końca zorientowana... widzę jednak, że pojawiają się kolejne dzieciątka, czego serdecznie gratuluję!
aisa, Selena, Selena, patrycja, AGA 30, Strazaczka1990, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość