plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha ha, Mały cwaniak. Czuje pismo nosem i od razu pobudka. Mamo, nie zajmuj się tatą tylko mną
Imię jeszcze nie wybrane, będzie kombinowanie jak z Jasiem do samego poroduNa pewno musi funkcjonować i tu i w Pl
magdzia26, AGA 30, patrycja, Selena, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Ha ha, Mały cwaniak. Czuje pismo nosem i od razu pobudka. Mamo, nie zajmuj się tatą tylko mną
Imię jeszcze nie wybrane, będzie kombinowanie jak z Jasiem do samego poroduNa pewno musi funkcjonować i tu i w Pl
aisa lubi tę wiadomość
-
Może coś w stylu Hanna, Anna, Maria.. To tak na szybko, wezmę kalendarz tutejszy i będę lukać co mają dla dziewczyn. Dla chłopaka to już w ogóle pojęcia nie mam.
Dużo więcej jest imion żeńskich które tak samo się pisze w Pl i Se.
Dopisek: imię będzie raczej z tych krótszych bo nazwisko mamy dość długie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 12:39
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
patrycja wrote:Co do imion, ja jak kiedyś będzie mi to dane to swojemu dziecku na pewno dam polskie imię, bo te niemieckie w ogóle mi się nie podobają.
W Polsce niektóre imiona też mi się bardzo nie podobają. Nie będę wymieniać, żeby nikogo nie urazić...ale czasem można się za głowę złapać jaką rodzice mieli pomysłowość -
Natan jak dla mnie jeszcze całkiem ok, ale Milan za bardzo kojarzyłby mi się z klubem piłkarskim
Napisz jakieś śmieszne imiona z De. Ja np w pracy miałam Solveig (czyt Sulwej) i Gulveig.patrycja, Selena, AGA 30, Kfjatus, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość