plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:O dyplomówce pisz, już pewnie nie pracujesz w papierach tylko oświata Cię całkiem pochłonęła? (wnioskuje po feriach
Tak, oświata zajmuje mi większość czasu
A podyplomówkę oczywiście robię z oświatą związanąWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:27
aisa, patrycja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Budowa na luzie, przeprowadzka może w przyszłym roku... Jakoś nam się nie śpieszy...
Jeśli chodzi o tematy dzieciakowe, to jakoś zbytnio nie ma o czym gadać... Niedawno wróciliśmy do starań, po dłuższej przerwie... Ale nie nakręcam się, bo pewnie i tak...
a zdrowie psychiczne jest równie ważne...bo kto, by chciał mieć matkę - wariatkę, gdyby zupełnie przypadkiem zdarzył się cudFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witaj Kfjatus
Dobrze wiedzieć że nie tylko ja pączków nie jadłam Dodi
Ale mam dzisiaj lenia. Ledwie ciasne nogi w robocie
A jutro przylatują znajomi z EG zacząć życie w UK i bierzemy ich do siebie wiec trzeba chatę ogarnąć ehFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Każda matka to wariatka
Oczywiście w pozytywnym sensie
To życzę żeby się ten cud przydarzył a starania były bardzo przyjemne
Ostatnimi czasy mówimy tekstem Kai "tarmoś chłopa"
Fajnie, że budowa idzie do przodu
Karoam, to będziecie mieć wesoło, w kupie weselejpatrycja, kiti, AGA 30, Fedra, karoam, Dodi lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Mój syn postanowił mnie dzisiaj wykończyć... od rana jeden wielki jęk i niezadowolenie ze wszystkiego dobrze ze usnal chociaż to mogę chwilę odsapnac bo @ w pełnym natarciu
magdzia26, patrycja, aisa, Selena, Strazaczka1990, Fedra lubią tę wiadomość
-
Pomijając względy mojej psychiki to technicznie On ma jakiś radar
zawsze podczas "akcji" budzi się i jest ryk pomimoze śpi w innym pokoju jak tak dalej pójdzie to zostanie jedynakiem
aisa, patrycja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Pomijając względy mojej psychiki to technicznie On ma jakiś radar
zawsze podczas "akcji" budzi się i jest ryk pomimoze śpi w innym pokoju jak tak dalej pójdzie to zostanie jedynakiem
I odbierzesz jak się uda!
magdzia26, AGA 30, patrycja, aisa, Selena, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość