plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey !!! Zdrówko u mnie ciut lepiej tylko ten kaszel wredny dusi !!!!!
Marceli nijako bo anty musiałam podać i tylko w sobotę nie miał gorączki a tak ma zobaczmy jak do czwartku nie będzie lepiej to dr znów!!!!!
A ja dziś wyniki robiłam w środę wizyta !!!!Fedra lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:A co do pierogów to zawsze robimy z mężem on ciasto a ja farsz
Hmm znam inny przepis sesesese wiesz a Ty pieroga a on Ci farsz zadaje (tarmoszenia )a-koczek, patrycja, aisa, kiti, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:A u mnie miały być mielone, ale małż przyjechał już z pracy więc nie będzie nic
Swoją drogą lubię to
tylko nie mów że gotowałaś na 2 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 13:10
patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Moja mama mówiła mi że jak ja się urodziłam to mój brat mnie nie chciał i robił wszystko żebym płakała, a to dla tego że on spał z mamą a jak ja się pojawiła to musiał ustąpić miejsca
moja chrzesniaczka stała trzy dni i wyla non stop po trzech dniach luz i fo za siusiaka kapela!!!aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
a u mnie niby słonka brak..ale całkiem przyjemnie
właśnie byłam chwilke na dworze
szłam do automatu po Bruschette Maretti
bo żem już troszkę zgłodniala..a dziś jakoś tak mało jedzenia sobie wzięłam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 13:27
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Wizyte mam o 19:40 więc około 20:30 wyjde w domu będe po 21 wiec jak dam rade to dziś a jak nie to niestety jutro rano dopiero
Hmmm no przegryze jeśli nie dziś hihi kochana nic na siłę! !!jak czas Ci pozwoli to cynk a jak nie to wiesz 6 rano info seseseno dobra w porywach 6:30
a-koczek, aisa, patrycja, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość