plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to więcej takich świąt Wam życzę, Aga to się wszystko unormuje za jakiś czas pewnie:-)
Dziś już od 4-tej spać nie mogę....za chwilkę śmigam do pracy.....miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kfjatuś, aiska fajnie Was widzieć
Koczku gratulacje!
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny. Mały waży juz 500g. wymiary w normie tylko serca nie można było dobrze zbadac bo zle sie ułożył. Powiem Wam że trochę jestem przerazona tym że to syn. Chociaż od samego początku czułam że to chłopak ale jakos próbowałam sie oszukać i myślałam o dziewczynce. Tak szał zakupowy juz niedługo ruszy. Napewno na samym początku piwnica i kartony pójda w ruch żeby zobaczyć co tzreba dokupic
Kfjatus, Kaja, patrycja, aisa, Fedra, Selena, magdzia26, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
matko teraz musze szukać imienia dla chłopaka niby ustalilismy ze Gustaw będzie ale mam nadzieję że wpadnie mi inne imie w ucho bo te fajne jets dla dorosłego człowieka takie dostojne ale z małym chłopcem to raczej nie wspólgra
aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:matko teraz musze szukać imienia dla chłopaka niby ustalilismy ze Gustaw będzie ale mam nadzieję że wpadnie mi inne imie w ucho bo te fajne jets dla dorosłego człowieka takie dostojne ale z małym chłopcem to raczej nie wspólgra
Kfjatus lubi tę wiadomość