plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:A i standartowo w mojego m dzieci w brzuchu leżą z podgięta jedna nogą. czyli cała trójka bedzie spała w jednej pozycji .
w sensie że będą bliźniaki
Selena, patrycja, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Nie Aisko dzieci i tata
U mnie było pewne "ryzyko" bliźniaków i w sumie fajnie tak na pierwszy ogień mieć, ale na drugi mając już jedno to bym chyba nie chciała
Z resztą brałabym co będziepatrycja, Selena, Kaja, Fedra, Kfjatus, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
Mi się marzy chłopiec, a bliźniaki tym bardziej. Ale ja w mojej sytuacji to nie powinnam nawet tak myśleć
Ale oczywiście będę tak samo i z dziewczynki się cieszyła, najważniejsze aby się udało i zdrowe było
aisa, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Mi się marzy chłopiec, a bliźniaki tym bardziej. Ale ja w mojej sytuacji to nie powinnam nawet tak myśleć
Ale oczywiście będę tak samo i z dziewczynki się cieszyła, najważniejsze aby się udało i zdrowe było
patrycja, Selena lubią tę wiadomość
-
A ja pamietam jak lekarz pytał czy chcemy aby podać dwa zarodki ale trzeba brać pod uwagę że moga byc bliźniaki nie zdążyłam odpowiedzieć a moj maz to dajemy dwa ale było by fajnie
Ale niestety lekarz główny prowadzący od razu powiedział absolutnie podajemy jeden i będziemy walczyć aby sie utrzymał...
Co do obsługi to według mnie dziewczynki sa mega proste w obsłudze
Muzi miłego dnia w pracy17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Znajoma miała 3 zarodki, ale tylko jeden się utrzymał, co prawda lepiej jeden niż wcale.
Edit : Ale ona właśnie nie chciała, a raczej się bała bliźniątWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 10:06
-
patrycja wrote:Znajoma miała 3 zarodki, ale tylko jeden się utrzymał, co prawda lepiej jeden niż wcale.
Edit : Ale ona właśnie nie chciała, a raczej się bała bliźniąt
Ja tez miałam tylko 3 zarodki i tylko ten jeden podany przeżył te dwa nie i gdyby nie było ryzyka utrzymania ciazy bralibyśmy dwa...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
aisa wrote:Kfjatek, jak idzie pisanie pracy?
Witam wszystkie bardzo serdecznie!
Koczku gratuluję. Czy chłopak, czy dziewczyna, ważne żeby był zdrowy i silny. Oswoicie się z tą myślą i będziesz kupować małe koszulki w kratę czy słodkie bluzy dla małego mężczyzny
Bliźniaki od zawsze mi się marzą, chociaż realność jak wygrana w totolotka...patrycja, Fedra, kiti, aisa lubią tę wiadomość