plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:dajcie linka do tego ksiezycowego
Jak lukam na księżycowy u wujka google to wyskakuje mi że to chińczyk bo jest oparty na fazach księżyca, ale to chyba nie o ten chodzi, nie?
Do tego weszłam na chińczyka na innej stronie i tam pokazuje mi że chłopak a na tej co wcześniej wrzuciłam link to dziewczyna. Nie patrzę już na to g... grrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 15:39
-
aisa wrote:Magdzia poratuj
Jak lukam na księżycowy u wujka google to wyskakuje mi że to chińczyk bo jest oparty na fazach księżyca, ale to chyba nie o ten chodzi, nie?
Do tego weszłam na księżycowy na innej stronie i tam pokazuje mi że chłopak a na tej co wcześniej wrzuciłam link to dziewczyna. Nie patrzę już na to g... grrrrr
hahhahahahahhahahhahahaisa lubi tę wiadomość
-
Oczywiście po za zmywaniem garów A wiecie kiedyś teściu mi wypalił z tekstem, że ja i tak całe dnie w domu siedzę i się nudzę to bym mogła przychodzić i im sprzątać...
aisa, kiti, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Oczywiście po za zmywaniem garów A wiecie kiedyś teściu mi wypalił z tekstem, że ja i tak całe dnie w domu siedzę i się nudzę to bym mogła przychodzić i im sprzątać...
kiti, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Ale wiecie co najgorzej denerwuje... Bo mojego męża brat ma żonę Niemkę i dwie córeczki, a że teście za dobrze po niemiecku nie mówią to jej ciągle palec w tyłku trzymają, bo jak coś nie tak to ona dzieci nie przywiezie i tyle...
-
aisa wrote:Za grubą kasę liczoną w Ojro to możesz
haha zabawna jesteś Od nich kasę dostać to chyba nie w tym życiu... Teściu do mojego męża powiedział, że on ich utrzymywał do 18 to teraz oni powinni im się dokładać. Na co mój mąż : Jak ci się tarmosić chciało to mogłeś kondoma zakładaćaisa, kiti, Strazaczka1990, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:haha zabawna jesteś Od nich kasę dostać to chyba nie w tym życiu... Teściu do mojego męża powiedział, że on ich utrzymywał do 18 to teraz oni powinni im się dokładać. Na co mój mąż : Jak ci się tarmosić chciało to mogłeś kondoma zakładać
patrycja, Kaja, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Ale kiedyś też teściowa podarowała mi kaktusa...
ps. u mnie chińczyk się nie sprawdzilpatrycja, aisa, Strazaczka1990, Kaja, magdzia26, Fedra, Selena lubią tę wiadomość