plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Kolejny dowód, że do chińczyka zaufania mieć nie można
patrycja lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Koczku- gratuluje chlopczyka
Aisko- ja wroze chlopca
Fedrus- tulam :*
Ja zalatana ostatnio i nie mam zbytnio czasu zagladac ale sie postaram
Cos czuje ze nici z tego cyklu a i z nastepnych tez jakos mnie tak negatywne mysli nachodza chyba musze isc spac
Buzki :*Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Mam ciężki orzech do zgryzienia... Nie daje mi to spokoju. No dobra do rzeczy chodzi o in vitro i kościół. Bo właściwie jestem wierząca, ale nie praktykujących. Pragnę bardzo dziecka, ale w mojej głowie są różne myśli... Ciężko byłoby mi chrzcić a nie przyjąć komunii. Co w ogóle z rozgrzeszeniem? Czytałam że można je dostać, ale jeśli się żałuje, a czy ja będę żałować? Przecież jestem świadoma tego co zrobie i mam żałować że chce mieć dziecko? Przepraszam, ale czasem nadchodzą mnie różne myśli...
-
nick nieaktualnypatrycja wrote:Mam ciężki orzech do zgryzienia... Nie daje mi to spokoju. No dobra do rzeczy chodzi o in vitro i kościół. Bo właściwie jestem wierząca, ale nie praktykujących. Pragnę bardzo dziecka, ale w mojej głowie są różne myśli... Ciężko byłoby mi chrzcić a nie przyjąć komunii. Co w ogóle z rozgrzeszeniem? Czytałam że można je dostać, ale jeśli się żałuje, a czy ja będę żałować? Przecież jestem świadoma tego co zrobie i mam żałować że chce mieć dziecko? Przepraszam, ale czasem nadchodzą mnie różne myśli...
Fedra lubi tę wiadomość
-
No w sumie Aga masz rację. Chęć posiadania dziecka jest większa niż cokolwiek i jeśli kościołowi to nie pasuje to ich sprawa. Zresztą co oni mogą wiedzieć o czymś takim jak instynkt macierzyński. Ale bardzo oburzona jestem faktem iż papież wyraził zgodę na rozgrzeszenie kobiet które dokonały aborcji...
-
nick nieaktualny
-
patrycja wrote:No w sumie Aga masz rację. Chęć posiadania dziecka jest większa niż cokolwiek i jeśli kościołowi to nie pasuje to ich sprawa. Zresztą co oni mogą wiedzieć o czymś takim jak instynkt macierzyński. Ale bardzo oburzona jestem faktem iż papież wyraził zgodę na rozgrzeszenie kobiet które dokonały aborcji...
Kochana hmmm co niektory z księży mają gorsze grzechy na sumieniu a chęć posiadania własnego dziecka to nie grzech Ty nikomu życia nie marnujesz chęcią bycia Mamą, a Batmany nie jedno małżeństwo mają na sumieniu .....Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
Aga kurde dla mnie to mega temat jak mam jeszcze księdza , który uczestniczy w tym temacie
moja koleżanka, która służyła ks. Na plebani zawsze im powtarzała WASZYMI GŁOWAMI JEST PIEKŁO USLANE no i czasami było ostro sesesese w naszej parafi aż wstyd ks tak godzil małżeństwo ze doszło do rozwodu !!!!!! -
patrycja wrote:A i dodam, że głodnemu chleb na myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 21:38
aisa lubi tę wiadomość