plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aisko jakie pyszności... pacze i pacze na nie a ja taka głodna my tu z koleżanka dziś pościmy ostro zresztą chyba jak każdy...na śniadanie była kawa dopiero o 11 pierwszy posiłek..potem obiadek i kolacja...
Fedra tule kochana :* będziemy tęsknić ... trzymaj się
Aisko cos ostatnio myszka słabo ze mna współpracuje i nie awsze chce lubić 2 razy ...muszę chyba z nią poważnie porozmawiać
No zmieniłam avatarka "mijo " jak to mówi Kacpi teraz zawsze jak cus w domu je to mu muszę włączać na yt inaczej jeść nie będzie
zresztą ja też je lubie koleżanka w pracy mnie zaraziła i teraz jak jesteśmy głodne to mówimy "MATOKA" no właśnie//chyba zaczynam być matoka...czas zrobić herbatke i zapić głoda
Pati co do kościoła..i in vitro..to moim zdaniem też wymysl księży...w ogóle na Twoim miejscu bym się tym nie przejmowała..i ja na pewno też poddała bym się temu zapłodnieniu gdyby nie udało sie nam naturalnie..bo wiadomo że marne szanse na to były..ale jednak zdarzył się cud i Tobie też takiego cudu życzę bez względu na to jakim sposobem miałby się wydarzyć
patrycja, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:A zdarzyło się u was, że jakaś osoba, którą wystarczy, że zobaczyłyście i już byłyście na nią złe, choć ona nie zdążyła wypowiedzieć ani jednego słowa ?
-
patrycja wrote:A zdarzyło się u was, że jakaś osoba, którą wystarczy, że zobaczyłyście i już byłyście na nią złe, choć ona nie zdążyła wypowiedzieć ani jednego słowa ?
patrycja lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Trzeci migdał jet okropny. Mam nadzieję, że jego ułożenie będzie łagodne. Nie dość, że dziecko dużo choruje, to często ma problemy z oddychaniem, a nawet z mową... Koniecznie wszystko zbadaj dopóki jest mały, żeby mu potem było łatwiej.
aisa lubi tę wiadomość
-
Selenko rozumiem, chodzi mi o to, że dobrze, że się bierzesz za niego jak jest jeszcze mały, bo im dalej tym gorzej... Jak widzę czasem na zajęciach dziecko, które ma pięć/sześć lat ma dużą wadę wymowy, ślina mu cieknie, buźka jest cały czas otwarta, częste infekcje, nos ciągle zapchany, to już staram się uczulać kogo mogę... bo to przecież te szkraby się męczą potwornie!A jak można pomóc czy przez określone leki czy zabieg, to koniecznie trzeba o to zadbać.
-
Kfjatus wrote:Selenko rozumiem, chodzi mi o to, że dobrze, że się bierzesz za niego jak jest jeszcze mały, bo im dalej tym gorzej... Jak widzę czasem na zajęciach dziecko, które ma pięć/sześć lat ma dużą wadę wymowy, ślina mu cieknie, buźka jest cały czas otwarta, częste infekcje, nos ciągle zapchany, to już staram się uczulać kogo mogę... bo to przecież te szkraby się męczą potwornie!A jak można pomóc czy przez określone leki czy zabieg, to koniecznie trzeba o to zadbać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 09:15
-
Nie lubię jak dzieci chorują, przy tym wszystkim muszą się tak męczyć strasznie mi szkoda... Mojego brata córka jest poważnie chora, niby teraz nic się nie dzieje ale nigdy nie wiadomo co się może stać...
-
patrycja wrote:Nie lubię jak dzieci chorują, przy tym wszystkim muszą się tak męczyć strasznie mi szkoda... Mojego brata córka jest poważnie chora, niby teraz nic się nie dzieje ale nigdy nie wiadomo co się może stać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 09:23