plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Ja kawe będę pic o 13 dzisiaj bez słodkości..wogóle cały post zamierzam nie jeść słodyczy...mam nadzieje ze dam rade ..
Zrobiłam tak przed Bożym Narodzeniem, ale nic mi to nie dałoSelena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Zrobiłam tak przed Bożym Narodzeniem, ale nic mi to nie dało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 12:31
Kfjatus, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Mam wrażenie, że chyba bym ogłupiała bez słodyczy przez 40 długich dni...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 12:32
aisa lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:na myśli tu mam te sklepowe typu cukierki, batony..jak mnie najdzie to jakiegoś placka upieke a dzisiaj fajny szybki przepis znalazłam na ciasto czekoladowe z brzoskwiniami
patrycja, Selena lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Moja sąsiadka będąc w ciąży pochlaniala tabl czekolady na poczekaniu hihihi az ginka jej zależała i miała schudnąć no bo mega dużo przybrała a córka ur 4,5kg 2 tyg temu
Mojej szwagierce powiedziała, że jak się nie opanuje z jedzeniem to do szpitala ją położy -
patrycja wrote:Podczas odchudzania 3 miesiące słodyczy nie jadałam, ale stwierdziłam, że to też bez sensu. Życie jest zbyt krótkie, żeby wszystkiego sobie odmawiać
patrycja, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
W budowie ciała i tak kluczowe są geny, jeden może jeść dużo i jest raczej szczupły, inny musi bardzo uważać, a i tak nie doprowadzi swojego ciała, to takiego stanu jakby chciał.
Jakoś szczególnie gruba nie jestem, ale też na odchudzanie bym nie miała siły...
a post bez słodyczy- może i dałabym radę, ale jakoś chyba sobie darujępatrycja, Selena, AGA 30, aisa, kiti lubią tę wiadomość
-
To od dziś mówię : Ja nie jestem gruba to wszysto wina genów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 12:42
Kfjatus, Selena, Selena, Kaja, a-koczek, magdzia26, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
Ja tam cały czas mówie że gruba jestem a wszyscy twierdzą że chudzina że mnie i niedługo nic ze mnie nie zostanie ale ja tam lepiej wiem..jeszcze mi dużo brakuje do tego jakbym chciała wyglądać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 12:44
-
Selena wrote:Ja tam cały czas mówie ze gruba jestem a wszyscy twierdza że chudzina ze mnie i niedługo nić ze mnie nie zostanie ale ja tam lepiej wiem..jeszcze mi dużo brakuje do tego jakbym chciała wyglądać...
Każdy siebie postrzega inaczej niż ludzie w okół, ale tak nie przesadzaj bo w anoreksje popadnieszWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 12:45