plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Ja kawe będę pic o 13
dzisiaj bez słodkości..wogóle cały post zamierzam nie jeść słodyczy...mam nadzieje ze dam rade ..
Zrobiłam tak przed Bożym Narodzeniem, ale nic mi to nie dałoSelena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Zrobiłam tak przed Bożym Narodzeniem, ale nic mi to nie dało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 12:31
Kfjatus, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Mam wrażenie, że chyba bym ogłupiała bez słodyczy przez 40 długich dni...
a dzisiaj fajny szybki przepis znalazłam
na ciasto czekoladowe z brzoskwiniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 12:32
aisa lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:na myśli tu mam te sklepowe typu cukierki, batony..jak mnie najdzie to jakiegoś placka upieke
a dzisiaj fajny szybki przepis znalazłam
na ciasto czekoladowe z brzoskwiniami
patrycja, Selena lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Moja sąsiadka będąc w ciąży pochlaniala tabl czekolady na poczekaniu hihihi az ginka jej zależała i miała schudnąć no bo mega dużo przybrała a córka ur 4,5kg 2 tyg temu
Mojej szwagierce powiedziała, że jak się nie opanuje z jedzeniem to do szpitala ją położy -
patrycja wrote:Podczas odchudzania 3 miesiące słodyczy nie jadałam, ale stwierdziłam, że to też bez sensu. Życie jest zbyt krótkie, żeby wszystkiego sobie odmawiać
dlatego nie zamierzam się aż tak katować..ale że ostatnio trochę nadużywałam tych wszystkich niezdrowych słodyczy..to teraz jest świetna okazja żeby się poprawić
wiec dziś po powrocie z pracy chowam wszystkie słodycze jakie są w domu..a sporo ich
bo jak ktoś przychodzi to zawsze z czymś dla Kacpiego..a że Jemu staram się dużo nie dawać "koko" to to wszystko się tak zbiera...i matke kusi..wiec dzisiaj robie porządki
patrycja, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
W budowie ciała i tak kluczowe są geny, jeden może jeść dużo i jest raczej szczupły, inny musi bardzo uważać, a i tak nie doprowadzi swojego ciała, to takiego stanu jakby chciał.
Jakoś szczególnie gruba nie jestem, ale też na odchudzanie bym nie miała siły...
a post bez słodyczy- może i dałabym radę, ale jakoś chyba sobie darujępatrycja, Selena, AGA 30, aisa, kiti lubią tę wiadomość
-
To od dziś mówię : Ja nie jestem gruba to wszysto wina genów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 12:42
Kfjatus, Selena, Selena, Kaja, a-koczek, magdzia26, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
Ja tam cały czas mówie że gruba jestem
a wszyscy twierdzą że chudzina że mnie i niedługo nic ze mnie nie zostanie
ale ja tam lepiej wiem..jeszcze mi dużo brakuje do tego jakbym chciała wyglądać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 12:44
-
Selena wrote:Ja tam cały czas mówie ze gruba jestem
a wszyscy twierdza że chudzina ze mnie i niedługo nić ze mnie nie zostanie
ale ja tam lepiej wiem..jeszcze mi dużo brakuje do tego jakbym chciała wyglądać...
Każdy siebie postrzega inaczej niż ludzie w okół, ale tak nie przesadzaj bo w anoreksje popadnieszWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 12:45