plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:to mi raczej nie grozi za bardzo kocham jeść w sumie to tylko brzuch mi przeszkadza...mogłoby zejść jeszcze parę cm
Ja do męża mówie, że tyłek mogę mieć szeroki, no ale ten brzuch...Selena lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:ten brzuch to chyba zmora każdej z nas... choć mi wszyscy mówią że wygląda jakbym w ogóle w ciąży nie była...
Nie wiem, bo cię nie widziałam, ale wydaje mi się, że jeśli więcej jak 3 osoby tak twierdzą to mają racjeSelena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Nie wiem, bo cię nie widziałam, ale wydaje mi się, że jeśli więcej jak 3 osoby tak twierdzą to mają racje
patrycja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja też zwale na geny A co tam
Ale tak poważnie przydało by się zrzucić to co przyszło jak przestałam karmić piersią.
Zaczęłam ćwiczyć trochę znowu ze cztery razy w tygodniu mi się udaje. Dieta u mnie odpada. Brak silnej woli.
Życie bez słodyczy jest bez sensuKfjatus lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Ja szczerze mówiąc jak ćwiczyłam to też jakoś lepiej się czułam, byłam jakaś pełna energii a teraz jestem jak stara babcia
patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Ja szczerze mówiąc jak ćwiczyłam to też jakoś lepiej się czułam, byłam jakaś pełna energii a teraz jestem jak stara babcia
patrycja, aisa lubią tę wiadomość