plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
niki756 wrote:czesc dziewczyny jestem tutaj nowa. Powiedzcie mi co sie dzieje? juz mowie o co chodzi... przed staraniami gdy zblizala sie @ to tego samego dnia mialam brazowe plamienia i tego dnia przychodzila @.
odkad z mezem sie staramy to moze tylko w pierwszym cyklu tak nie mialam ale w nastepnych to mam tak ze plamienia pokazuja sie 2-3 dni wczesniej i sa takie skape prawie wcale i sie nasilaja az w koncu przychodzi @. natomiast od dwoch cykli plamienia przychodza z 5 dni wczesniej. teraz mam miec @ jutro albo w sobote ( cykl 28-30 dni ). wczoraj nic nie bylo a pod wieczor mialam troche plamien. wiecie co to moze byc?
Ja też mam takie plamienia..ale gin stwierdził że taki mój urok..bo progesteron mam dobry..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 13:18
patrycja, niki756, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:To chyba czas przestać przeglądać się w lustrze
Ja to jestem uzależniona od tego Przeglądam się 10 razy dziennie, ale raz na te 10 zdarza się, że powiem sobie : Ładnie wyglądasz
Selena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Hej to może być niedomoga lutealna..musisz zbadac progesteron najlepiej 7 dni po owu i jak będzie za niski to trzeba luteinę brać
Ja też mam takie plamienia..ale gin stwierdził że taki mój urok..bo progesteron mam dobry..
wiesz ja robilam badanie progesteronu bo mi gin kazal w 21 dniu po i mi wyszlo 17,50 i powiedzial ze ok a badanie robilam w listopadzie -
patrycja wrote:Ja to jestem uzależniona od tego Przeglądam się 10 razy dziennie, ale raz na te 10 zdarza się, że powiem sobie : Ładnie wyglądasz
patrycja lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Ja jak się przeglądam to wciągam brzuch i marzę sobie żeby któregoś pięknego dnia właśnie taki był beż wciągania
Ja mężowi nie daje się po brzuchu dotykać, a jak już się zdarzy to go wciągam Ale wtedy on się na mnie drze, że jestem głupia i żebym tak nie robiłaSelena, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niki756 wrote:czy jest sens jeszcze raz isc do gin? mam dzisiaj wizyte i jesli teraz mi tak piszesz to sie zastanawiam czy jest sens wydawac kase?
Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość